Ne absürt bir konu. Sanırım aynı şehirde oturup yatıya eliyorlar. Sadece bu bile çok saçma.
Her şeyi geçtim, gecenin o saatinde sizi hangi cesaretle arıyor? Siz 7/24 hizmetçi misiniz? İlla arayacaksa niye abisini aramıyor?
Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz ama bence iş eşinizde bitiyor. Ortalama bir erkek daha geçen olayda "Gecenin ikisinde yengeni arayıp, nişanlım ve benim için yatak yap diyorsun. Yengen uyuyordu. Acil bir şey olsa beni ara da acil durum da yok. 1 ay sonra evleniyorsunuz, az sabredin " vs derdi. Kaynınız da bugün bunları yapamazdı.
Kocanızın sesi çıkmıyorsa da iş sizde bitiyor. "Uyuyorum, herkes uyuyor. Kusura bakma, yapamam. Başka zaman tek beklerim" deyip telefonu ulaşamayacağı şekilde kapatmak o kadar da zor değil. Veya kapıya dayanırsa, kayınvalideniz yaptığı gibi yatmaya devam edip kalkmamak da zor değil.
Kötü yenge damgası yemek istemiyorsunuz da farkında mısınız onlar sizin tarafınızdan kötü kayın ve kötü elti olarak görülneyi önemsemiyorlar. Size sizin onlar hakkında ne düşündüğünüzü önemseyecek kadar değer vermiyorlar. Böyle insanlara iyi yenge olsanız ne olur, olmasanız ne olur. Az kıymetinizi bilin, siz de onların ne düşüneceğini önemsemeyin. Evinizin kuralları olsun, herkes o kurallara uysun.