Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fakat eşiniz dediğiniz gibi psikopat olmuş. büyük ihtimal hastalık eşinizinki.ya şöyle kızım okula gittiği için whatsapp grubundan ben yazmasam bile sürekli msj geliyor e ister isteemez bi ara bakıyorum ama tlf.elime alayım yazışayım durumum yok zaten öyle bi zamanımda yok bebeğimden ötürü..bişeyde yaşanmadı...diyorum ya psikopat gb.
Siz bu insanı böyle kabullenip evlenmiş, 2 çocuk yapmış birisisiniz.ya şöyle kızım okula gittiği için whatsapp grubundan ben yazmasam bile sürekli msj geliyor e ister isteemez bi ara bakıyorum ama tlf.elime alayım yazışayım durumum yok zaten öyle bi zamanımda yok bebeğimden ötürü..bişeyde yaşanmadı...diyorum ya psikopat gb.
Siz bu insanı böyle kabullenip evlenmiş, 2 çocuk yapmış birisisiniz.
Bu yüzden onu artık böyle kabullenmeli, telefonu onun yanındayken sessize almalı, konuşmalara bakmamalısınız.
Zira ben böyle bir adamla yaşayamam, yaşlanamam deyip, boşanma cesaretine sahipseniz -ki bebeğim var boşanamam diyeceksiniz, onu böyle kabullenmeli az da olsa törpülemelisiniz.[yok yok diyorum ya boşanmayı düşünüyorum zaten bana bir faydası yok zaten sadece yanımızda bulunuyo süs baba gb.düşünüyorum düşünüyorum da nasıl yaparım orasını bilmiyorum kafamda deli sorular offff offfff
ben çalışırken annem bakıyoCocuklarınıza annenız nıye bakıyo?