• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAHIM çıldırmak üzereyim...

Böyle sürekli kısıtlayan adamlarda hep özgüven problemi oluyor. Muhakkak psikolojik bir etmeene dayanıyordur, ailesi, cevresi, eski kız arkadasları vs. Bence bu durumun artık canınızı sıktığını ve bunu aşmak içinde bir uzmandan yardım almanız gerektiğini kendisine belirtin.

konu sahibi seni kışkırtmak gibi olmasın ama kişi kendinden bilir işi sözüne bu tip durumlarda çok inanıyorum ben.

mesela bir insanın gözü dışarıdaysa karşısındakini de öyle sanıyor.bazı kıskançlıklarda bununla ilgili bence.

ya şöyle kızım okula gittiği için whatsapp grubundan ben yazmasam bile sürekli msj geliyor e ister isteemez bi ara bakıyorum ama tlf.elime alayım yazışayım durumum yok zaten öyle bi zamanımda yok bebeğimden ötürü..bişeyde yaşanmadı...diyorum ya psikopat gb.
fakat eşiniz dediğiniz gibi psikopat olmuş. büyük ihtimal hastalık eşinizinki.
ayrılsanız da sizi asla rahat bırakmaz .nasıl ayrılmayı düşündünüz ki . aklınızdan nasıl geçirdiniz. ben güvenemem açıkcası böyle birinden ayrılmaya

Arkadaşımın eşi eve girer girmez camları dolanır evi seyreden biri var mı diye etrafı kolaçan eder öyle otururmuş :silah:
Bu bir hastalık. Tedavi görmesi şart. Böyle biri tedaviyi kabul eder mi. Hayır :işsiz:

ya şöyle kızım okula gittiği için whatsapp grubundan ben yazmasam bile sürekli msj geliyor e ister isteemez bi ara bakıyorum ama tlf.elime alayım yazışayım durumum yok zaten öyle bi zamanımda yok bebeğimden ötürü..bişeyde yaşanmadı...diyorum ya psikopat gb.
Siz bu insanı böyle kabullenip evlenmiş, 2 çocuk yapmış birisisiniz.
Bu yüzden onu artık böyle kabullenmeli, telefonu onun yanındayken sessize almalı, konuşmalara bakmamalısınız.
Zira ben böyle bir adamla yaşayamam, yaşlanamam deyip, boşanma cesaretine sahipseniz -ki bebeğim var boşanamam diyeceksiniz, onu böyle kabullenmeli az da olsa törpülemelisiniz.

Siz bu insanı böyle kabullenip evlenmiş, 2 çocuk yapmış birisisiniz.
Bu yüzden onu artık böyle kabullenmeli, telefonu onun yanındayken sessize almalı, konuşmalara bakmamalısınız.
Zira ben böyle bir adamla yaşayamam, yaşlanamam deyip, boşanma cesaretine sahipseniz -ki bebeğim var boşanamam diyeceksiniz, onu böyle kabullenmeli az da olsa törpülemelisiniz.
[yok yok diyorum ya boşanmayı düşünüyorum zaten bana bir faydası yok zaten sadece yanımızda bulunuyo süs baba gb.düşünüyorum düşünüyorum da nasıl yaparım orasını bilmiyorum kafamda deli sorular offff offfff

Birçok arkadaş demiş ben de söyliyim..Kişi kendinden bilir işi demişler.Eşim beni seviyor,arkadaşlarıyla pek takılmıyor ama bazen onlara uyup meraktan bazı oyunlara veyahut sosyal siteye üyeliğini gördüm.O sıralar beni çok sıkıyordu işimden ayrıldım bu kıskançlıkları yüzünden.Meğer kendi gibi sanıyormuş beni.Şimdi o kadar kıskançlığı olmuyor kıyafet konusu hariç.Arada yokluyorum,gerçekten de uslu duruyor.Hareketlerinden belli oluyor erkeklerin.Hatta bütün evli arkadaşlarının açığını yakaladım.Görseniz hepsi kıskanç,hepsi eşinin üzerine titriyor.Hepsi eşini methederken bana, ben susup kalıyorum..Çünkü biliyorum ne olduklarını.

Benim eşimdede bu tarz kıskanclıkları oluyor ınan kelın ılacı olsa basına surermıs mısalı ama kısı kendınden bılır ısı mantıgıda aklıma bazen gelmıyor degil ıns oyle degildir

Sakin yanliş anlama ama benim bir arkadaşim eşi böyleydi.

Zamamla kötüleşdi...kiz 10 dakika işden gec gelse artik o****pu nerelerde şey yapdin filan diyordu...

Oysaki kiz doktor (onkolog) yani ölen hastasini birakcak degil mesai bitdi diye...

Sonunda kizda patlak verdi ve toplam 18 ay kapali hastanede yatdi...

Adam en sonunda...senin piskolojin bozuk diye bide boşadi

Back
X