allahim cok mutluyum kaynanam gereken cevabi aldi

Insallah düzelir sizden yana bi sorun olmasin ailesinin yaptiklarini elbet görecektir benimki cok anneci dun heralde iyi bosanalim der diye düsundum bian solediklerine sasirdim beni sahiplendi bu duyguyu özlemisim

cnm artık seni ne kadar çıldırtmışlarsa bende artık bitik durumdaydım boşanalım dese boşancaktım beni da öyle bi durumda sahiplenmişti eşim. şimdi onlara yakın bi yerde ve onların evinde oturmak (sahibi kb) zorundayım. Allahım hayırlısını versin.

Görüstürürse büyuk kavga çikar dogu insani pismis fakirmis tembelmis yalanci teröristmisim ben bunlari yine duycam bu defa o cok dusundukleri elaleme rezil etcem onlari madem oyle iste böle görustursun bakalim

Evet ya bende tamam bosanalim dicek diye bekledim ama annesine iyi ayar verdi annem ararsa acma dedi hatta aradi acmadim heralde ogluma naptin dicekti
eşinin boşanmak istediğini düşünen bir kadın. Kötü davranan bir eş. Bunu dile getiren bir kadın ve ağlayan her şeyi gördüğünü söyleyen bir eş. Pozitif ve negatifler arasında sadece 1 gün mü var?

Bu kötü olmus dilleri daha da uzayacaktir esinin minnet duygusu da onu ailesine itecektir keske yakin ve onlara ait bir evde oturmasaniz

Bilmiyorum aslinda guvenmek istiyorum tam bi anakuzusudur kendisi bu çikısi büyük oldu yada kendimi kandiriyorum

Kimseye ırkından dolayı kötü davranılamaz. Ayıp olmazsa sorabilir miyim nerelisiniz? Kimse kayınvalidesinden gelen zulmü haketmez. Irkını sevmiyorum seni de sevmicem ne demek yahu. Edep.

Kimseye ırkından dolayı kötü davranılamaz. Ayıp olmazsa sorabilir miyim nerelisiniz? Kimse kayınvalidesinden gelen zulmü haketmez. Irkını sevmiyorum seni de sevmicem ne demek yahu. Edep.
Ili sölersem beni taniyan cikacaktir nisanlilikta tüm ailem duydu irk ayrimini,ben kürt kökenliyim babasi bana zerdüst der dinsiz misiz falan tam bi gerikafali türk onlar bizim bi sürü turk damadimiz gelinimiz var ilk ayrima ugrayan benim iyi ki herkes ayni degil

sorunlarını çok büyükse bir anda değişmesi mümkün değil.
Kaybetme korkusu olabilir.
Şu an yapabileceğin çok şey yok zaten sadece 2 şey var: inanmak ya da inanmadan yolunu ayırmak.

sorunlarını çok büyükse bir anda değişmesi mümkün değil.
Kaybetme korkusu olabilir.
Şu an yapabileceğin çok şey yok zaten sadece 2 şey var: inanmak ya da inanmadan yolunu ayırmak.
Sorunlar büyük bi süre gözlemlicem benim yanimda olmazsa laf anlatmicam bu defa sessizce gidicem.. guvenmek istiyorum..

Vatanımıza ortakça sahip çıktığımız sürece kimsenin nereli olduğu önemli değildir. Kayınpederiniz terbiyesizlik yapmış. Kimse kimsenin imanını sorgulayamaz, dinsiz diye ithamda bulunamaz günah bu. ''Muhammed ümmetinden birine dinsiz dedin, git hesabını öbür dünyada Allah'a ver'' deyin bakalım bi daha diyor mu? Gerçi yüzsüzlük bedava, der o ....

eşimle aramızda çıkan tartışmaların nedeni hep eşimin ailesi veya üçüncü kişiler.geçen hfta bende boşanma kararı almıştım hatta eşyalarımı topladım gidiyordum.bende sizin ki gibi bir konuşma yaptım eşim de sizin eşiniz gibi söz verdi.inş sözlerini tutarlar.

Pardon sorun neydi bilmiyorum önceki konunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…