- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Insallah düzelir sizden yana bi sorun olmasin ailesinin yaptiklarini elbet görecektir benimki cok anneci dun heralde iyi bosanalim der diye düsundum bian solediklerine sasirdim beni sahiplendi bu duyguyu özlemisim
Görüstürürse büyuk kavga çikar dogu insani pismis fakirmis tembelmis yalanci teröristmisim ben bunlari yine duycam bu defa o cok dusundukleri elaleme rezil etcem onlari madem oyle iste böle görustursun bakalimonlar öyle diyorlar ama daha sonra değişiyorlar
sen anlatırken senınle beraber aglayıp daha sonra bır tartısma anında sen sorunlusun annemı sevmıyorsun annemle anlasamıyorsun dıyorlar
ınsallah sızınkı de oyle olmaz
şimdi böyle konustunuz dıye esınız sızi ailesiyle görüştürmeyecek mi yanı
eşinin boşanmak istediğini düşünen bir kadın. Kötü davranan bir eş. Bunu dile getiren bir kadın ve ağlayan her şeyi gördüğünü söyleyen bir eş. Pozitif ve negatifler arasında sadece 1 gün mü var?Evet ya bende tamam bosanalim dicek diye bekledim ama annesine iyi ayar verdi annem ararsa acma dedi hatta aradi acmadim heralde ogluma naptin dicekti
aynendoğru mu okudum?
Bu kötü olmus dilleri daha da uzayacaktir esinin minnet duygusu da onu ailesine itecektir keske yakin ve onlara ait bir evde oturmasanizcnm artık seni ne kadar çıldırtmışlarsabende artık bitik durumdaydım boşanalım dese boşancaktım beni da öyle bi durumda sahiplenmişti eşim. şimdi onlara yakın bi yerde ve onların evinde oturmak (sahibi kb) zorundayım. Allahım hayırlısını versin.
Konustu konustu kv aradi acmadim görümcem mesaj atti annem sana ne dedi die o an anladimKonustu mu bunlari annesiyle. Once konussun eşin, sonra dersin kv cevabi aldi diye.
Umarim eşin daha degismez.
Bilmiyorum aslinda guvenmek istiyorum tam bi anakuzusudur kendisi bu çikısi büyük oldu yada kendimi kandiriyorumBak bir insan çok zor değişir. Dünkü konunu tam hatırlamıyorum ama bir insan pat diye değişemez.
Bir erkek gerçekleri 1 günde göremez. Normak standartlarda bir erkekten bahsediyorum.
Kendine yapılan haksızlığı nasıl gördüyse bir günde umarım samimidir bu konuda.
Wuuuuuuuu. Kv lerde simdi ekşin vardir.Konustu konustu kv aradi acmadim görümcem mesaj atti annem sana ne dedi die o an anladim
Dün actigim konuda yorum olarak yazmistim komik ama gercekbende buna sasırdım boyle bırseyı konu sahıbı nerde yazmıs bulamadım
Ili sölersem beni taniyan cikacaktir nisanlilikta tüm ailem duydu irk ayrimini,ben kürt kökenliyim babasi bana zerdüst der dinsiz misiz falan tam bi gerikafali türk onlar bizim bi sürü turk damadimiz gelinimiz var ilk ayrima ugrayan benim iyi ki herkes ayni degilKimseye ırkından dolayı kötü davranılamaz. Ayıp olmazsa sorabilir miyim nerelisiniz? Kimse kayınvalidesinden gelen zulmü haketmez. Irkını sevmiyorum seni de sevmicem ne demek yahu. Edep.
Sorunlar büyük bi süre gözlemlicem benim yanimda olmazsa laf anlatmicam bu defa sessizce gidicem.. guvenmek istiyorum..sorunlarını çok büyükse bir anda değişmesi mümkün değil.
Kaybetme korkusu olabilir.
Şu an yapabileceğin çok şey yok zaten sadece 2 şey var: inanmak ya da inanmadan yolunu ayırmak.
Her şey gönlünce olur umarım.Sorunlar büyük bi süre gözlemlicem benim yanimda olmazsa laf anlatmicam bu defa sessizce gidicem.. guvenmek istiyorum..
Vatanımıza ortakça sahip çıktığımız sürece kimsenin nereli olduğu önemli değildir. Kayınpederiniz terbiyesizlik yapmış. Kimse kimsenin imanını sorgulayamaz, dinsiz diye ithamda bulunamaz günah bu. ''Muhammed ümmetinden birine dinsiz dedin, git hesabını öbür dünyada Allah'a ver'' deyin bakalım bi daha diyor mu? Gerçi yüzsüzlük bedava, der o ....Ili sölersem beni taniyan cikacaktir nisanlilikta tüm ailem duydu irk ayrimini,ben kürt kökenliyim babasi bana zerdüst der dinsiz misiz falan tam bi gerikafali türk onlar bizim bi sürü turk damadimiz gelinimiz var ilk ayrima ugrayan benim iyi ki herkes ayni degil
kaynanan gereken cevabı almamış daha alacağıda meçhul sen genede dikkat anneye öle laflar o kadar kolay söylenmez.[/QUOTE
Görumcem mesaj atti annem sana ne dedi diye belli biseyler konusmus ama gerci anne niye bole davraniyosun dese bile o kadin aglar duygu somürüsu yapar benim ki de aglar kötü yine ben olurum bu mutluluk gecici galiba hatta gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?