Bende islamiyetin kabulunden once herkesin inanisi farkliydi sizin islamiyetin kabulunden haberiniz yok galiba dedim adam yuzduz pkk diyo ya zerdüstluk diye falan filan ya dedim ben pkk miyim turkle evlendim niye bole yapiyosunuz dedim sen deilsen teyzen dayin halandir dedi agladm ciktimVatanımıza ortakça sahip çıktığımız sürece kimsenin nereli olduğu önemli değildir. Kayınpederiniz terbiyesizlik yapmış. Kimse kimsenin imanını sorgulayamaz, dinsiz diye ithamda bulunamaz günah bu. ''Muhammed ümmetinden birine dinsiz dedin, git hesabını öbür dünyada Allah'a ver'' deyin bakalım bi daha diyor mu? Gerçi yüzsüzlük bedava, der o ....
Aminnn inşallah cok zor bi durum anliyorum sizi umarim yanimizda olurlar bunun ikisi üçü olmaz sessizce gitmek icap eder sözunu tutmayan adamdan.eşimle aramızda çıkan tartışmaların nedeni hep eşimin ailesi veya üçüncü kişiler.geçen hfta bende boşanma kararı almıştım hatta eşyalarımı topladım gidiyordum.bende sizin ki gibi bir konuşma yaptım eşim de sizin eşiniz gibi söz verdi.inş sözlerini tutarlar.
Cok dogru bende oyle yapiyorum hic yazmiyorum bisey aradiklarinda da böle devam edicem susmak onlari kahredecektir biliyorumgörümcene cevap bile verme sabret siyasi ol kenara çekil bırak birazda onlar ağlasın.konuşmak durumunda kalırsan iyi değilim yetrince zor günler yaşıyorum eşimle problemlerimiz var de problemlerinizi benimle değil eşimle konuşun de kırmadan haklarından gel canım.kırmadanki kasıt onları zerre düşündüğümden değil kırlıp dökülsünler ama sonra ucu dokunmasıın sölediklerinin o yüzden siyasi ol diyorum
Ozetle eşimin tam bi anakuzusu olmasi beni ezdirmesi,tek suçumda dogulu olmam ve başörtüsu kullanmamam ne dinsizligim kaldi ne teroristligimPardon sorun neydi bilmiyorum önceki konunuzu
Amin inşallah
Aminnn inşallah cok zor bi durum anliyorum sizi umarim yanimizda olurlar bunun ikisi üçü olmaz sessizce gitmek icap eder sözunu tutmayan adamdan.
Çocugunuz var mı peki.ben hamileyim bu durumu zorlastiriyor seviyorum esimi üstelikbenim verdiğim son şans geçen hafta ikinci şansı verdim artık durumu kendi ailem ve onun ailesi biliyor üçüncü şansı vermem. inş sözlerini tutarlar zira kimse için kendimi ezdirmem huzurumu bozamam.
Çocugunuz var mı peki.ben hamileyim bu durumu zorlastiriyor seviyorum esimi üstelik
Hadi bi kan akıt horz filan kesDün boşanicam basligi altinda icimi dökmüstum esimle aksam konustum kendi ailenle istedigin zaman görüs konus ama sakın beni zorlama yoksa simdi ayrilalim ben artk taviz verip kendimi üzemem dedim annemi aricam sana asla baski yapmicaklar konustuklari herseyin hesabini sorucam seni herkesten çok seviyorum dedi sende ne zaman sinirin gecer gönlünü alirlsrsa o zamn görüs dedi gözleri doldu o kadar sıkıntı çektik bunlar bizi üzmesin bebisimizi düsün sadece dedi cok iyi davrandi bi ara yine böle konusmustum sen bana ailemi sikayet edemezsin demisti degisti galiba sana yapilan haksizligi görebiliyorum dedi
Yüzsüz.... ''Bu kadar ısrar ettiğinize göre sizin saklamaya çalıştığınız bi hainliğiniz mi var? Oğlunuz beni sevdi aldı size laf düşmez artık isterseniz çatlayın'' ohhh canınıza minnett...Bende islamiyetin kabulunden once herkesin inanisi farkliydi sizin islamiyetin kabulunden haberiniz yok galiba dedim adam yuzduz pkk diyo ya zerdüstluk diye falan filan ya dedim ben pkk miyim turkle evlendim niye bole yapiyosunuz dedim sen deilsen teyzen dayin halandir dedi agladm ciktim
Eşim yanimda dursa söledikleri beni üzmicek aslinda cok sey istemiyorum madem sevilmiyorum görmesinler beni tek istegim bu esimde ablasamicaginizi bildigim icin uzaktayiz misafir olarak gidip geliyoruz sabirli ol benim icin diyoryok ama olsa da farketmezdi. tabi herkesin yapısı farklı sizi anlıyorum. ben faturayı hep eşime kesiyorum diğerleri sonra gelir. eşim onlara izin veriyor ve ben bunu kaldırmam diye düşünüyorum. inş sizin eşinizde sözünü tutar ve o aşamaya gelmezsiniz.
Hep cehaletten anlamiyorlar anlaşmak mümkün deil ya ama medeniyetsiz olan nedense ben oluyorum ailem oluyor onlarim bicok seyi bana ters ama ben kültür diyorum saygi duyuyorum ne bilim 5 kisi ayni kaptan corba iciyorlar bizde herkesin ayri tabagi olur onlar alisik yapsinlar ama ben ayri tabak isteyince alışcan kim yikayacak o kadar bulasigi diyorlar cok cahillerYüzsüz.... ''Bu kadar ısrar ettiğinize göre sizin saklamaya çalıştığınız bi hainliğiniz mi var? Oğlunuz beni sevdi aldı size laf düşmez artık isterseniz çatlayın'' ohhh canınıza minnett...
Eşim yanimda dursa söledikleri beni üzmicek aslinda cok sey istemiyorum madem sevilmiyorum görmesinler beni tek istegim bu esimde ablasamicaginizi bildigim icin uzaktayiz misafir olarak gidip geliyoruz sabirli ol benim icin diyor
Anneler cocuklarini paylasamiyor esim beni opüyo mesela kadin yanimizda duruyo oglunun gözünun icine bakiyo bize yok mu diyo o an sinir oluyorum kadin tam yalaka gel dizime yat gel masaj yapim oglusum da oglusum,bi örnek verim bamya yaptim oglum sevmezde sevmez ben seviyorum zaten daha cesit eklicem diyorum neyse sofra kuruluyo esim bamya yedi basladi bu oglum sen bamya sevmezdin evet ama eşim güzel yapmis cok begendim e bende ayni yapiyorum hic farki yok var anne limonlu seviyorum oglum zorlama istersen of anne karim güzel yapti sen yapamiyosun dedi kadin küstü bu bamya kucuk o yuzden diyo hic biseyimi begenmiyo kiskaniyozaten sorun ailesinin onun bunun ne yaptığı nasıl davrandığı değil.eşlerimizin tavrı değil mi ? kim olduğu önemli değil ailesi bile olsa kimse için huzurmu kaçıramaz, laf söyletemez, ezdiremez. seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri hissediyoruz ve düşünüyoruz.
Anneler cocuklarini paylasamiyor esim beni opüyo mesela kadin yanimizda duruyo oglunun gözünun icine bakiyo bize yok mu diyo o an sinir oluyorum kadin tam yalaka gel dizime yat gel masaj yapim oglusum da oglusum,bi örnek verim bamya yaptim oglum sevmezde sevmez ben seviyorum zaten daha cesit eklicem diyorum neyse sofra kuruluyo esim bamya yedi basladi bu oglum sen bamya sevmezdin evet ama eşim güzel yapmis cok begendim e bende ayni yapiyorum hic farki yok var anne limonlu seviyorum oglum zorlama istersen of anne karim güzel yapti sen yapamiyosun dedi kadin küstü bu bamya kucuk o yuzden diyo hic biseyimi begenmiyo kiskaniyo
AminnAllah yardımcın olsun arkadaşım.
Sofraya koyuyorlar bi tabak pirinc bi tabak corba bi tabak salata hadi sfiyet olsun diyolar ben hep ac kaltim en son ben ayri tabak aldim laf ettiler olay bu.ve siz nasil yikiyosunuz herkesin ayri su bardagi salata corba tabagi zor olmuyo mu dediler bende saglik önemli dedimbeş kişi bir tabaktan çorba içen aile gel de bu tabaktan sen de iç demiyordur değil mi? O kadar da değildir herhalde :)
O ne ya
Bu kötü olmus dilleri daha da uzayacaktir esinin minnet duygusu da onu ailesine itecektir keske yakin ve onlara ait bir evde oturmasaniz
Senin adina cok sevindim umarim hep boyle devam eder inslalh biliyorum suan nasil mutlu oldugunu allah kimsenin huzurunu bozmasin hep dua et sabir et evlilik kolay yürümez karsilikli olunca hersey daha kolay oluyor umarim kocan hep kiymetini bilir soyledikleriyle samimidir insallh eilesine gelince onlarin kalmbin kincilik oldukca onlarlar mutlu olman zordur ama sen gene saygini eksitme allah herseyi görüyor ve herkesin yaptigi yarina kalirda yanina kalmaz kocanda olsun tavrini net gosterki seninde birseyleri göz yummadigini görsünler allah yardimcin olsunDün boşanicam basligi altinda icimi dökmüstum esimle aksam konustum kendi ailenle istedigin zaman görüs konus ama sakın beni zorlama yoksa simdi ayrilalim ben artk taviz verip kendimi üzemem dedim annemi aricam sana asla baski yapmicaklar konustuklari herseyin hesabini sorucam seni herkesten çok seviyorum dedi sende ne zaman sinirin gecer gönlünü alirlsrsa o zamn görüs dedi gözleri doldu o kadar sıkıntı çektik bunlar bizi üzmesin bebisimizi düsün sadece dedi cok iyi davrandi bi ara yine böle konusmustum sen bana ailemi sikayet edemezsin demisti degisti galiba sana yapilan haksizligi görebiliyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?