Allah'ım dayanamıyorum artık Faça çekerek acımı dindiriyorum

Canım benim şu anda kurtuluş görerek yaptığın bu çizikler daha sonra yaş büyüyüp daha normal bir yaşantı sürdüğünde senin için sıkıntı olacak. Ayrıca kolları çizik içindeki bir bayana kimse normal gözüyle bakmaz ve bunların tedavisi de yok blmem biliyor musun?

daha neler canım şimdi acını böylemi dindirdiğini söylemek istiyosun
ama bi gün öyle insanlarla karşılaşırsın ki acını hafifleteceğini söyleyen arkadaş sandığın insanlar ilaç vermeye kalkışır...........................
bak ablacım hiç bi anne baba evladının kötülüğünü istemez
sen önce okuyup meslek edinmeye bak hayat senin hayatın elbet bi gün kendi doğrularını ailene anlatacak hakka sahip olacaksın

bu kadar güzel bir yazı yazdığınız için sizi tebrik ediyorum..
eğitimci olduğunuz bu güzel yazınızdan belli..
o kadar doğru ve o kadar güzel yazmışsınız ki..
gercek bir eğitimci iste dedim kendi kendime..
ve gurur duydum..
bu ülkenin sizin gibi eğitimcilere gercekten çok ihtiyacı var..
sizi gönülden tebrik ediyorum..

konu sahibi arkadasım bu yazılanları oku..
hatta bence çıktısını al odanda bı yere as..
sürekli oku bu yazıyı..
çünkü çok doğru yazılmış bir yazı..
koluna faca çekeceğine bu yazıyı oku..
koluna faca çekmek sana bir şey katmaz..
ama bu yazı çok şey Katar emin ol..

canım kendi başına karar veremezsin daha dur bakalım kim ne derse desin hepimiz böyle dönemlerden geçmişizdir hep onları dediği hep onları istediği
ama belli bi yaştan sonra sen konuşuyorsun onlar senin dediğini yapıyorlar
kendini kesmek falan çok çirkin bi davranış çok kötü

eğer bişiler yapmak istiyosan kendimi ezdirmicem güçlü biri olucam kimse bana karışamıcak herkes bana güvenecek aldığım kararlarda yanımda olucak dersen ilk önce okul sonrada mesleğin ama şurda çook yanlış yapıyosun belkide bu yüzden ailenin sana güveni azalmış olabilir kendine faça atman ailenin güvenini sarsmış olabilir ve ömür boyu onu yanında taşıcaksın ilerde büyüdüğünde o kollarını her zaman kapatmak zorunda kalıcaksın ve bu çözüm değil ben senin yaşındayken oyun oynuyodum ya ne makyaj yapmak nede açık giyinmek çocuktuk yani ailemde beni çocuk görüyodu o yüzden baskı olmuyodu şimdiki çocuklar hemen büyümek istiyolar büyüklere özeniyolar ama emin ol sende bizim yaşlarmıza geldiğinde ahh keşke 14 olabilsem diceksin o yüzden bu yaşlar çok tehlikeli yaşlar heran herşeyi yapabilirsin hemde gözünü kırpmadan ilerisini düşünmeden yanlış yapabilirsin demem o ki bu yaşlarda kendini koruyabilirsen ilerdede keşkelerin olmaz hayatında hep doğru şeylere adım atarsın inş istediğin gibi avukat olur ve kendini ezdirmez ve güçlü olursun canım ama dik başlı olarak değil daha uyumlu daha sakin olarak annenle konuş canım illaki seni dinleyecektir eğer haklıysan oda seni haklı görür zaten ama faça atarak değil

Birşey söylemek istiyorum.Buraya derdi olupta içinden bir türlü çıkamayan her yönden tarafsız olan kişilerin bakış açısını görerek derdini çözmeye çabalayan kişiler yazıyor değil mi?Bir kaç yorum gördüm mesela yukarıdaki yazı testere banyosu falan...Normal bir insan bunu zaten yapmaz.Bu resmen aşağılayıcı bir yazı ya.Kız burda bazı problemleri var ergenlikte içinden çıkamıyor hiçbir tarafı olmayan insanlarla paylaşıp çözüm arıyor.Normal insanlar kollarına faça atmıyor yani kızda bunun farkında ve içinden çıkmaya çalışıyor.Napıcam diyor ailemin tutumu bu içinden çıkamıyorum çıkamadıkçada kendime zarar veriyorum diyor.Şu anda herşeyi bilmiyoruz ama basit bir kıyafet ve makyajdan dolayı bence bu faça olmaz.belliki bana göre bazı başka sorunlarda var.Sorunu olan arkadaş yanlış anlamasın sadece örnek annesi babası ayrılma raddesinde olabilir-maddi sıkıntı olabilir daha birçok şey olabilir.Kırıcı-küçümseyici şeyler yazmayalım lütfen.Ne yani belki vardı bilmiyorum ama bir ablamız olsa kocası sürekli aldatsa dövse kumar oynasa çocuklarını falan kendi evladından saymasa üvey evlat gibi çalıştırsa o kişide buraya yazsa altına ne var çocukların para getiriyor eve haline şükret yüzüne kezzap dökmediğine dua et.Boğazından ekmek geçiyor kızgın yağ değil mi yazılacak?Bu resmen dalga geçmek hakaret bana göre

Böyle ailelerle malesef konuşulmaz kızlar bende lise çağında yaşadım bu tip sorunları o günah,bu ayıp normalde babamın tarafı açık annemler kapalı babamın tarafına göre.

Öğretmenlerimle bile konuşturdum okul eteğimi bile diz boyunda zor kestirdim çarşaflı falan değiliz bir kaç teyzemin başı açıktır ama ne bileyim anlatması zor bi durum..

Bizde dar giymek,makyaj yapmak vs ayıp geliyo anneme bol giyicen yarım kol giyicen vs. ama ben tabii bunları dinlemedim hiç çünkü içimden gelmiyodu kaş aldırdım tam 2 sene laf yaptı ama şimdi alıştı tabii istediğimi giyiyorum birşey demiyor..

Bana bir kere dar bi kısa kol üzerimde olduğu için gelme ben senden utanıyorum demişti çok ağırıma gitmişti:çok üzgünüm:

Ben onun kıyafetlerine karışıyormuydum ki o bana gereiğinden fazla müdahale ediyordu anlamadım hiç ama 7 teyzeminde 7side aynıdır öyle yetişmişler arkadaşıma giderim gezerim bu konuda bir problem yoktu..

Çok uzun oldu kusura bakmayın
Canım öncelikle faça filan boş şeyler boşuna kendine zarar verme sonra çok yanarsın bu hallerine.konuşmak ne kadar değiştirir bilmem ama mantıklı önce bi konuş..

Ama senin istmediğin bir hayatıda yaşatmalarına izin verme :1closedeyes:

Yok sana faça çekmek yetmez...
Testerenin banyosuna girmeye ne dersin?

dewam et bence faça çekmeye..
sana hiçbirşey söylemenin anlamı yok..

Bence burda kızmak yerine yardım etmeyi denemeliyiz arkadaşlar yardım isteyen hepimizin kardeşi yaşında..

Hepimiz ona yardımcı olmalıyız böyle kınamakla.yargılamakla hiç bir yere varamayızlmaz:

Bence burda kızmak yerine yardım etmeyi denemeliyiz arkadaşlar yardım isteyen hepimizin kardeşi yaşında..

Hepimiz ona yardımcı olmalıyız böyle kınamakla.yargılamakla hiç bir yere varamayızlmaz:

Mesajımda kimseye hakaret etmeyi ya da kınamayı düşünmedim... Ama kusura bakmayın arkadaşlar böyle eften püften konular için faça çekene, sigara içene, alkol, uyuşturucu alana kızıyorum... Kim bilir arkadaş daha 18inde bile değil. Yarın bir gün ne acılar yaşayacak, her yaşadığı acıda böyle saçma yollara mı başvuracak... İşte benim kızgınlığımın sebebi sizinde verdiğiniz örnek. Yarın bir gün eşinden dayak yese ne bilim sürekli okuduğumu gördüğümüz çok çok çok daha acı olaylar yaşasa ne yapacak? Yaşanan her acı olaya otur aşağı, çıkarma sesini diyecek kadar sadist değilim!!!

feyk konu. maşallah olay tutucu aileden atatürke, oradan ampule, oradan küçük göğüslere atlamış.
sıvanıyımmı derken kahkahalara gark oldum. konu feyk değilse de bu arkadaşın hayatı yalan.
türküz atatürkçüyüz diye estirmedik rüzgar bırakmayıp kola faça atmak ne hocam? sizin ideolojiden anladığınız sırf kapalılara karşı muhalefet mi? hayret bişey ya. bak biri yazmış, atatürkün kızına böle şey yakışmaz diye. madem öle, o yolda ilerle adam gibi adamı ol o yolun. ama nerdeee, iş konuşmaya gelince mangalda kül kalmaz, icraata gelince sıfır. gençlik bitiksiniz bitiiikk. git silikon taktır sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…