bukadar mı?
bulduğun çözüm bumu yani?
sen kapanma konusunda baskıdan dert yanarken ilerde büyük bi utançla taşıyacağın izler bırakıosun kendinde.
ayrıca bu gidişle istesende açık gezemiyceksin ilerde, malum kollarınn
kızın psikolojisini bozmuşlar ...
elalem once kendi çolugunun cocugunun kıyafetiyle yaşamıyla ilgilensin ne karısırlar baskasının cocugunun ne yaptıgına ... eee tabi elalemin agzını kapatmayı bilemeyen onlara ailesi cocugu hakkında yorum yapmaya izin veren aileden başkası degil burda hatalı olan ... bu tarz bilinçsiz aileler oldukca daha cok tvlerde kızını oglunu arayan olur ... once sen kendi cocugunu anla baskasının senin cocugunun ardından yaptıgı dedikoduyu almakta baska bi cehalet sekli yazık yazık valahi yazık ...
işte yeni nesilin zayıflığı;
sabır yok,tahammül yok,kanaat yok,büyük sözü dinlemek yok,saygı yok,sevgi yok,anlayış yok,kültür yok,felsefe yok yok yok yok.
ne var peki;
başıboşluk var,anı yaşamak var,özgürlük var,eğlence var,zevk var,acı var,gezip tozmak var.
peki böyle olmasında sadece yeni nesilin mi suçu var,hayır;
eğitimsiz,cahil,anlayışsız anne-babaların ve de toplumun şuçu var.
bak tatlım..Ya ablalarım cok tesekkür ederm yardımalrınız icinSimdi oturuyorum pc Basında ağlıyorum amcamlar gelmis. Annem kalk cay doldur dedi kalktım doldurdum bütün millete biseyler söylüyor.Neymis niye trip yapıyormuşum. Ya ben bisey yapmıyorum. Hic bir sey düsünüemiyorum eskisi gibi. Ben eski ben değilim 1 yıl boyunca hic güldüğümü hatırlamıyorum. Herkez cok mutlu sanıyor..Her istediğim yapılıyor sanıyor heralde. Artık nefes alamaz hale geldim arada oluyor anneme söyleyince numara yapma diyor. Ders çalışamıyorum bunları düşünmekten herkes beni eziyor Ben napdım bu millete
bak tatlım..
sen sanırım 14 yasındasın..
ve ergenlık donemının baslangıcı sayılır..
emın olkı herkes yaşamısdır butarz sorunlar emınım suan dunyada en kotu halde sensındır gıbı gelır sana..
bak gecer bunlar ama kendıne en az zarala gecsın..
mıllet bısı demıyosa bıle sana oyle gelebılır
GULMEK ICIN SEBEP BEKLEME HAYATTAN
sebep yarat kendın..
emınım cevrende cok guzellıkler vardır senın gorupde gulmen ıcın..
ve 14 yasındakı bı kız ıcın makyaja acıkcası bende kızarım cok yapıldıg takdırde..
senın suan emınım dogal guzellıgın herseye bedeldır..ılerde yapıcaksın ve bıkıcaksında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?