Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 yaşındayken ,kafamdan böyle fikirlerin 10 kat hafifi bile geçmediğinden o kadar eminim ki..
herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok.Ailelerden kaynaklanıyor herşey.Ailen neyse sende onun bir parçası oluyorsun zamanla.zıtlaşıncada işte ortaya bu yaşta bu fikirler çıkıyor..
Annem Zaten anlamıyor aksam babam gelincede hırkaa giyiyorum.Annem sabah ne yapsam aksam babama abartarak anlatıyor. Bütün millet bana bağırıyor. Biriyle çıkmıyorum erkeklerele ilgilenmiyorum tek sorun adam gibi giyinmememmiş.. Bütün millet öle diyormuş falandeli olcm ya mllet neler yapıyor
Biz Atatürk'ün çocuklarıyız.. Çok teşekkür ederim abLAcım. Çalışıcam okucam Allah nasip edersede avukat olucam. Çok çalışıcam Büyüyünce ezemeyecekler beni. Meslek Sahibi olunca kimse birşey diyemiyecek.Adaletsiz bir toplumda yaşadğımız için avukat olucam, Cehalet ve Şeriat icinde yasayan toplumda olmak istemiyorum. İnsanların haklarını özgürce kullandığı ksıtlanmadığı bir devlet istiyorum öyle bir toplum istiyorum. Bunların hic birini ben yerine getiremem Ama en azından ezilmek istemiyorum milletin beni küçük görmesini istemiyorum Benden cok hata yapanlar nie el üstünde tutuluyor?
Biz ATatürk'ün cocukalrıyız diyorum Ampulle değil Cumhuriyetle aydınlanırız diyorum yine kendi kendime ama boş nafile. Bütün millet bana bu birşey yapamaz gözüyle bakınca soğuyorum umutlarımdan.. Yapamam diyorum, evet aslında benden birşey olmaz sadece liseyi bitiririm okadar
bazen cok sinirleniyorum cok üzülüyorum yapmalıyım diyorum yapamazsın diyolarHevesimi kırıyolar
Ama yapıcam cok calısıcam Kazanıcam.. İnş. Gün gelicek bende gülücem bu hallime Önümde iki seçenek var yada kazanıcam yada kaybetmeye mahkum kalıcam
Benim bi ailem var genelde kapalı. Neymş Ben cok acık giyiniyormuşum Falanmış neden hep makyaj yapıyormuşum.. Bugn okuldan döndüm arkadaşımın orda indim hırkamı alıp dönüyordum annemle karşılaştım neymiş akşam beni babama söyliyecekmiş falanmış. Büütün millet laf söylüyormuş neden açık giyiniyormuşum bizim ailede öyle yokmuş. Artık her gün bağırmalarına dayanamıyorum. Sabretmek için kolarımı çiziyorum ediyorum sinirimden ölücem yabunlarım yazarken bile ellerim titriyor kolarım kanıyor ya. Ben millete napıyorum anlamadım niye giyinişime laf ediyolar. 5 dk. arkadaşıma gittim evde kıyametii kopardo annem. Babam olur olmaz laf ediyor yemin ederim yaşamak istemiyorum SOğudum hayattan hiçbir zerresi mutlululk vermıyr.
Ailenin ya da geçmişinin cehaletlerini sürdürmek ne senin kaderin, ne sana yakışan ne de bu topluma bu millete yakışan.[/QUOTE]
[/COLOR][/B]Ailenin ya da geçmişinin cehaletlerini sürdürmek ne senin kaderin, ne sana yakışan ne de bu topluma bu millete yakışan.
bu konuda bir iş var aama CADIARZU 14 yaşındasın ama maşallah iyi siyaset yapıyorsun bu siyaseti anana babana karşı gösterebilsen keşke
başka konularda daha 14 yaşında olmana rağmen göğüslerinin küçük olmasından yakınmışsın
sebep de arkadaşlarının dalga geçmesi
arkadaşların gibi olmak istiyorsun
aileden de büyük htimal arkadaş ortamını bildiği için , senin onlara benzememen için kendi çaplarında bir takım önlemler almak istiyorlar
madem avukat olmak istiyorsun bunu bu tarz şeyleri düşünerek yapamazsın
madem ailen karşı çıkıyor biraz sularına git
daha 14 sünn 14
bu kafayla zıtlaşarak gidersen sen üniversite okumayı anca rüyanda görürsün
unutma açık giyinmek ne marifet ne medeniyet
sen ileride avukat olmayı başarabileceksen bunu aklınla yapacaksın, kıyafetlerinin bi önemi yok
o yüzdennnnn
öncelikle derslerine bak, arkadaşlarına özeneceksin diye atılımlarda bulunmak yerine derslerine yoğunlaş çalış kazan bi yerlere gel
ondan sonra istersen donsuz gez sokaklarda
bu konuda bir iş var aama CADIARZU 14 yaşındasın ama maşallah iyi siyaset yapıyorsun bu siyaseti anana babana karşı gösterebilsen keşke
başka konularda daha 14 yaşında olmana rağmen göğüslerinin küçük olmasından yakınmışsın
aileden de büyük htimal arkadaş ortamını bildiği için , senin onlara benzememen için kendi çaplarında bir takım önlemler almak istiyorlar
daha 14 sünn 14
sen ileride avukat olmayı başarabileceksen bunu aklınla yapacaksın, kıyafetlerinin bi önemi yok
o yüzdennnnn
öncelikle derslerine bak, arkadaşlarına özeneceksin diye atılımlarda bulunmak yerine derslerine yoğunlaş çalış kazan bi yerlere gel
daha 14 sünn 14
o yüzdennnnn