Allahım değer verdim diye mi bunlar ?

Severken bırakmak çok zor o artık hayatımda olmayacak ne ladar zor
Siz böyle düşündükçe o sizden nefret edecek, iyice soğuyacak. Maalesef acı gerçekler bunlar sev, sevmekten asla vazgeçme. Ama ne olur karşınızdakine yansıtmayın. Bu tiplemeler nankör olabiliyor, anlamazlar güçlü kalın. Hatta gerekirse bırakın bak nasıl değerli olacaksınız.

Erkek arkadaşım ilişkimiz alışkanlık oldu bişey yapasım gelmiyor içimden diyor içim ateş gibi sanki ölüyorum nefesim kesiliyor ne yapmam gerekir şuan Allahım canım çok yanıyor
iyiki çocuklu evli değilsin.
niye nefesin kesiliyor
anlamıyorum bekarları

Siz böyle düşündükçe o sizden nefret edecek, iyice soğuyacak. Maalesef acı gerçekler bunlar sev, sevmekten asla vazgeçme. Ama ne olur karşınızdakine yansıtmayın. Bu tiplemeler nankör olabiliyor, anlamazlar güçlü kalın. Hatta gerekirse bırakın bak nasıl değerli olacaksınız.
Ters etki yaparsa aramadım yazmadım diye uzaklaşırsa

Ters etki yaparsa aramadım yazmadım diye uzaklaşırsa
Uzaklaşacak. İşte o zaman anlarsın gerçekleri erkek kendini bu anlarda belli eder. Yahu size değer vermeyen, size acı çektiren, sizi istemeyen heriflerin kölesi olmaya gerçekten çok meraklısınız pes. Adam istemiyor açık açık söylüyor bunu size. Ve siz bunu bilip adamdan gitmiyor ve uzaklaşmıyorsanız adam ne yapsa yeridir kimse istemez böyle kadın.

Bir gururunuz olsun, bir gücünüz olsun, bir prensipiniz olsun. Sevmeyin demiyorum sevin deli gibi sevin, sırılsıklam aşık olun ama şu kamillerin karşısında güçsüz durmayın be!

Uzaklaşacak. İşte o zaman anlarsın gerçekleri erkek kendini bu anlarda belli eder. Yahu size değer vermeyen, size acı çektiren, sizi istemeyen heriflerin kölesi olmaya gerçekten çok meraklısınız pes. Adam istemiyor açık açık söylüyor bunu size. Ve siz bunu bilip adamdan gitmiyor ve uzaklaşmıyorsanız adam ne yapsa yeridir kimse istemez böyle kadın.

Bir gururunuz olsun, bir gücünüz olsun, bir prensipiniz olsun. Sevmeyin demiyorum sevin deli gibi sevin, sırılsıklam aşık olun ama şu kamillerin karşısında güçsüz durmayın be!
Tamam yazmayacağım o yazmadan ondan beklicem düzelmes için herşey yapmaya hazırım uzun mesajlar göndermicem

"Kaçan kovalanır" gerçekten boş laf değil .
Uzun uzun cümleler kurma ,kendi haline bırak sen istersen roman yaz gitmek isteyen gider.
Şuan başka şeylerle ilgilen ,merak ettir ,yazma ,arama ,bekleme kafanı dağıt.
Gerçek birşeyler varsa duygusal olarak bir kaç güne kendisi koşa koşa gelir ;)

"Kaçan kovalanır" gerçekten boş laf değil .
Uzun uzun cümleler kurma ,kendi haline bırak sen istersen roman yaz gitmek isteyen gider.
Şuan başka şeylerle ilgilen ,merak ettir ,yazma ,arama ,bekleme kafanı dağıt.
Gerçek birşeyler varsa duygusal olarak bir kaç güne kendisi koşa koşa gelir :KK66:
Tamam yazmayacağım WhatsApp da pek gözükmeyeceğim bugün bana başka zaman görüşelim mi dedi bende olur dedi m teşekkür etmiş anlayışım için ama kaç saattir yazmıyor bile umarım ters etki yapmaz

Sende meşgul ol kafanı oyalayacak birşeyler bul .İlk görüşelim dediğinde de hazır nazır olma ;)Senin hep hazır ,müsait olduğunu düşünmesin.Bak o kaçıyor Ve sen kovalıyorsun şuan nasıl kıymetli oldu ;)Heh işte şimdi sıra sende çek kendi geri ve akışına bırak yaşanacak yaşanıyor ..

Sende meşgul ol kafanı oyalayacak birşeyler bul .İlk görüşelim dediğinde de hazır nazır olma :KK66:Senin hep hazır ,müsait olduğunu düşünmesin.Bak o kaçıyor Ve sen kovalıyorsun şuan nasıl kıymetli oldu :KK66:Heh işte şimdi sıra sende çek kendi geri ve akışına bırak yaşanacak yaşanıyor ..
İlişki bağımlılığa dönüştü diyor biley yapasım gelmiyor diyor düzelir mi bunları yaparsam bitmemesi için bu yol işe yarar mı

Sende meşgul ol kafanı oyalayacak birşeyler bul .İlk görüşelim dediğinde de hazır nazır olma :KK66:Senin hep hazır ,müsait olduğunu düşünmesin.Bak o kaçıyor Ve sen kovalıyorsun şuan nasıl kıymetli oldu :KK66:Heh işte şimdi sıra sende çek kendi geri ve akışına bırak yaşanacak yaşanıyor ..
Ben bide çok romantik biriyim ararım sözler yazar şarkılae gönd ririm acaba bundan mo sıkıldı

Başka şeylerle uğraş çek kendini geri merak etsin,özlesin her istediğinde ulaşamasın ;) Boğulmuş geri çekiyor kendini serbest bırak ....ve normale döndüğünde de uzun uzun yazma kısa net !Bırak o merak etsin ,o korksun kaybetmekten sen değerlisin unutma Ve hakeden kalsın yanında ;)

Başka şeylerle uğraş çek kendini geri merak etsin,özlesin her istediğinde ulaşamasın :KK66: Boğulmuş geri çekiyor kendini serbest bırak ....ve normale döndüğünde de uzun uzun yazma kısa net !Bırak o merak etsin ,o korksun kaybetmekten sen değerlisin unutma Ve hakeden kalsın yanında :KK66:
bu bağlılıktan da kurtulur mu bu yaptıklarım mı bağlı hale getirdi sizce

Ah be ablacim,buna ölünür mü? Bul yenisini gitsin

Onun sana yapması gereken şeyleri sen yapmışsın :)Yapma lütfen .Hayatının ortasında baş köşeyi ona verme o köşede sen otur .Bu ya da başkası çok yüz verme ,çok açık olma biraz gizem ,biraz kaybetme korkusu olmalı!
İzin verirsen onun seni kovalamasına herşey normale döner ;)duyguları gerçekse

Onun sana yapması gereken şeyleri sen yapmışsın :)Yapma lütfen .Hayatının ortasında baş köşeyi ona verme o köşede sen otur .Bu ya da başkası çok yüz verme ,çok açık olma biraz gizem ,biraz kaybetme korkusu olmalı!
İzin verirsen onun seni kovalamasına herşey normale döner :KK66:duyguları gerçekse
Şmdi arkadaşa gidiyorum orda kalacağım dedim yazmıcam sonra

İşte tamda bunu asla yapma demek istemiştim :)Merak konusunda ,o sormadan Ne gerek var .Bırak o arasın ulaşamayınca o merak etsin

İşte tamda bunu asla yapma demek istemiştim :)Merak konusunda ,o sormadan Ne gerek var .Bırak o arasın ulaşamayınca o merak etsin
Tamam yazarsa cevap vermicem yazacağını sanmıyorum ama düne ladar bana bende seni çok seviyorum diyordu özledim diyordu kafayı yicem noluyor bize

Yahu şunların totosunu ars-i âlâya kaldiriyorsunuz sonra karşınıza geçip " ilişkinlik ildi" deyip yoluna devam ediyorlar. O sırada yapacağınız şey aglayip sizlanmak olmamalı ağzına kürekle olanca gücünle vuracaksin. Daha önce de konu acmistiniz siz. Yeterince ilgi görmüyorum diye. Sinyalleri önceden vermis. Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen önce senden vazgeçer. Taktikle olmaz bu işler sadece kendinize guvenmelisiniz.

Sizi artık sevmiyor olabilir bunu önce kabullenin, hayatta her sevdigimiz insan bizi ömür boyu sevecek diye bir kural yok. Siz hala seviyor olabilirsiniz , bitsin istemezsiniz ama karşıdaki istemiyorsa kabul etmekten başka seceneginiz yok .Adamı zorla yanınızda tutamazsiniz.

Zaten sizi sevmeyen birini de siz birakirsiniz zamanla. Biz kadınlar sevdiğimiz kişi tarafından ilgi gösterilmesine, bizi pohpohlamasina, bizi sevdiğini hissettirmesine aşığız daha çok. Karsida böyle hissettirmeyen duvar gibi adam olunca siz de zaten zamanla sogursunuz ama o süreçte kendinizi uzersiniz. Bırakın sevgisi , isteği , hevesi kalmadı ise gitsin. Gitsin ki sizi sevecek, deger verecek yeni biri gelsin yerine.

Bu kadar uzmeyin kendinizi, hayatta her şey bizim elimizde değil, bazı şeyleri degistiremeyiz sadece kabul etmek gerekir. Kabul edin ve hayatınıza devam edin.

Back
X