Allahım değer verdim diye mi bunlar ?

Siz bunaltıcı bir insan mısınız, sanki öyle geldi bana. Yani insanlar birbirinden soğuyabilir, artık sevmeyebilir, bu ihtimal her zaman var. Ne demek ben ayrılmak istemiyorum? Adam ayrılmak istiyorsa zorla güzellik olmaz. Belki de ilgi ilgi diye bunalttınız şimdiye kadar, bilmiyoruz. Ayrılacaksanız ayrılın, yolunuza bakın. Ölüp bitecek bir durum yok.

Ayrilcam de. Blof yap. Yerse ne ala. Yemezse zaten sevmiyor demek ayril gitsin.
Buna mi olup bitiyorsunuz Allah askina??

Ben bitmesini istemiyorum
Adami alip kapiniza mi baglayalim? O istiyormus demek ki bu laflari etmis. Hatta yedeginiz hazirdir bile. Bu adamlara eeeen guzel cevap hic bi yerden engellemeden normal hayata sanki o yokmus gibi devam etmek. Engelleyince de bi ilgileniyosun cunku. Asiri da paylasim yapmadan bak hayatim sensiz coook normal ‘ufuruk gibisin bebeyim’ mesaji en olumcul mesaj. Yoksa atarli giderli whatsapp durumlari paylasimlar mektup uzunlugunda mesajlar hiiic bi etki yapmiyor. Ama siz bilirsiniz:))

Siz severken bırakabilir misiniz hayallerimiz vardı bizim

aşk dediğin laftır.
üzülme
geçmeyen aşk acısıda yoktur. bir ilişkide önce o seni sevsin sonra sen onu sev ama hep tetikte.
böylece üzülmezsin.

Çabalamıyor işte sorun o ben herşeyi yaptım sayfalarca yazı yazdım hislermi ama beni görmek bile ietemiyor düne kadar herşey güzeldi birden ne oldu anlam veremiyorum
Başka birine ilgi duymaya başlamış olabilir. İnsanlar başka birine karar vermeden eldeki ilişkilerini bitirmezler. Sizin isteyip istememeniz sonucu değiştirmez. Acı çeke çeke unutacaksınız. Başka yolu da yok maalesef. Önünüze bakmaya çalışın.

acik ve net seni yeterince kadar sevmiyor. Erkekler sevdikleri zaman cok farkli davranirlar, kolay kolay pesetmezler. Eger ki ayriligi kabulleniyorsa ve seni her yerden engellediyse bil ki seni aslinda yeterince kadar sevmiyor. Sana hakettigin degeri vermeyen birisiyle neden birlikte olasinki? Mantiksiz degil mi? Sana asik olan, seni kaybetmekten korkan birisiyle birlikte olmalisin. Kendine degeri ve saygini kaybetme bence. Bol sans!

İlk erkek arkadaşıniz mi bilemiyorum ama çok kaptirmissiniz sanırım kendinizi...biraz akışına bırakın hayatı herşey bizim istediğimiz gibi olmayabilir hayatta...bunu kabullenmek gerek istemiyorsa yapacak birşey yok...yavaş yavaş kendi hayatınıza dönmeye çalışın hayat bir erkekten çok daha değerli...gelirse de sayet o zaman düşünürsünüz...

Back
X