Allahım herkes mi hamile yaa :(

Allah razı olsun dualarınız için. Allahım isteyen herkese versin hayırlısıyla. Kimseyi bununla ya da evlatlarıyla sınamasın. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok zaten. Yaşadıklarımız da bi sınav. Sabredip göreceğiz herşeyi. Ama insan bazen çok bunalıyo. Herşey üstüste geliyo. Birde bu olunca acısını bundan çıkarıyosun işte. Allahım en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun inşallah. Bizim hatamız herkese söylemek oldu. Bilmeyen yok çevremde bu durumu. Ara verdik desem tedavi için gittiğimizde anlarlar. Bir de şehir dışına gidiyoruz. Herkes anlıyo yani. Çalıştığım yer aileler. Ailelere bile söylememek lazımmış. Ama bu seferde destek lazım oluyo. Bilemedim yani. Hayırlısı herşeyin. Beterin beteri var. Allah daha kötüsünden sakınsın.
 
Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırım :KK43: gün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık :KK43: etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?
ben doğuralı 6 ay oldu valla ;) çok tatlısınız Rabbim hayırlısı ile size de bir evlat nasip etsin fakat insanlar hamile diye üzülmeyin hasetlenmeyin (bu kelimeyi de yanlış anlamayın ) onlar adına mutlu olun kendinizi eksik hissetmeyin bu psikolojiyi atlatırsanız emin olun sizin yumurtalarınızda daha verimli hale gelecektir..ne alaka diyebilirsiniz inanın çocuk olsun diye adet günlerini bekleyip strese girerken tık yoktu ne zaman tatile gittim saldım çayıra mevlam kayıra hiç bekleme yapmadan evladımız geldi...tabi Rabbimin verdiği bir zaman bir sebebi hikmeti vardır ama insan psikolojisi çok daha önemlidir .en azından ben öyle düşünüyorum.
 
Seni çok iyi anlıyorum ben çocuk düşünmüyorum ama duyduğumda bana bile bir şeyler oluyor belki insanların baskısından sıkıldım sizde doğurup durmayın demek istiyorum ya da bende istiyorum bilemiyorum kafam karışık bu konu da..
 
allah yardıumcnz olsun en kısa surede hamıleyım baslıgınız altında toplanırız ınsallajh . bende bos gebelık yasafım korkualrımm var. allah dındırsın korkularımızı ınsallajh. dua edin.
 
Ben hamile değilim :KK70::KK70: Eşim tedavi sürecinde şu anda Allah izin verirse biz de bekliyoruz bebişimizi. Ama dediğiniz gibi hamile haberleri ilk bana geliyor nedense :confused::confused: Etrafa daha çocuk düşünmüyoruz diyoruz heveslendirmek için yapıyorlar sanırım. Ama takma ya boşver. Bizimde zamanı gelince kucağımıza gelecek bebişlerimiz. Hayırlı olsun de geç.
 
Ben memlekete tatile gidince hamile kalmışım. Ne zaman kafadan atıyorsun o zaman geliyor.
 
Üzülmene gerek yok sen en azından deniyorsun böyle bir imkanın var. Ben çocuk çok istiyorum ve daha evli bile değilim yaşım da 34 :( Yani bu konu gerçekten cok üzücü yaşayan için. Ama her şeyin hayırlısı de geç, çok takma kafana. Sen de önemlisin sonuçta.
 
Üzülme canım hayırlısıyla Allah sana da nasip eder en kısa zamanda inşallah. Umudunu kaybetme. Ablam 6 yıl uğraştı.3 başarısız aşılama,1 başarısız tüp bebek, tam umudunu kaybederken normal yolla hamile kaldı.Allah sana da nasip etsin inşallah
 
O kadar cok insan cocuk evlat edindikten sonra hamile kaliyor ki sasirirsiniz. Cunku stres ve baski kalkiyor artik ve oluveriyor olmaz gorunen mucize. O yuzden bu isin en buyuk dusmani stres. Stres yaparak kendi isinizi zorlastiriyorsunuz. Hele planli sevisenler falan var o nasil oluyor nasil icten gelebiliyor onu da anlamiyorum. Olucagi vafsa okuyor ha bi ayda ha bi senede:) Allah her isteyene versin insallah:) bizim gibi istemeyenlerin de aman asiri dikkat etmeliyim stresi var:)
 
Back
X