Allah'ım kurtar beni Allah'ım diyen sevgili

biraz ara vermen ii olucak galiba arkadaşım kıymetini anlasın özlesin biraz.

yine son dakika:saat 14:00 sularında dayanamıdm çok darldım kendime bir izin kağıdı yazdım,ve ona hiçbişi demeden bastım gittim,aramadı tabiki hala,ama çımasaydım ,iç sıkıntısından çatlıcaktım,

en iyisini yapmışsın canım, bende çok bunaldığımı hissettiğimde darlandığımda mutlaka çıkar giderim,yoksa insan nefes alamıycak gibi hissediyor en iyisi biraz nefes almak. ama merak edip aramaması üzücü.. sende kafana takmamaya çalış canım, zamana bırak aceleci olma, ya aklını başına toplayıp seni tekrar kazanacaktır yada zaten bu hareketleriyle iyice uzaklaşır soğursun ondan.. :1closedeyes:

böyle ufak tefek şeylere sinirlenen adamın ruh ve akıl sağlığını normal bulmuyorum ben.ilerde yemeğin tuzu az-çok diye birbirinize girersiniz,hiç çekme derim ben.eğer bunu sık yapıyorsa,kişiliği buysa koyver gitsin

bana kendime güvenimi kaybettirdi,güya beni çok seviyor ...ben ağladığımda ya da çok üzüldüğümde ben hep yanındayım seni hiç bırakmıcam diyor....
ama üzmek içinde neler demediki
yürüyüş yapalım derim yaşlı kadınlar gibi ne yürüyüşü der.sahilde yürüyelim der ne o serseriler gibi yürücez der,onun sevmediği bişeyi giyerim bu ne be ,der bütün sevincimi kırar,ve benimle ilgilenmez,benimle evlenince hayvancıklı pijama giymemem ve gs lı olmam için söz aldı
bile ,,daha neler neler..
saat 18:14 hala bişi yok

birbirinize uygun olduğunuza emin misin..?
Ömrünüzü tüketir böyle hayat..

kırıcı bı cumle
ne bıleyım ınsan sevıdıgını oldugu gıbı sever ya sac-sakal normaldır
ama ne bıleyım üslubu pek hoşuma gitmedi bu ne be demesi falan
ayrı kalmak ıyı olucaktır bencede

gelişme:çok alakasız birşey için mesaj çekmiş,bende kısa bir şekilde cevap verdim(vermek zorundaydım)
o kadar

merhaba burayı uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum... ben de eşimle perşembeden beri konuşmuyorum.. bu ilk sorun da değil. o konuştuğunda da ayrılmak istediğimi söyleyecem..

Ellerinin altında olduğumuzu dşündükleri için bu kadar rahatlar sanırım,biz çok sersemiz kapılarımız açıyoruz sonuna kadar onlar istediklerini yapıyorlar ,biz kapı kulu askeri gibi onları bekliyoruz

evet bende şuan onu düşünüorum işte ellerinde olduğumuzu zannediolar da ondan bu tavırlar ama kazanıldığı gibi gidebilirizde yani dil var dil var yani lafla aşık olunduğu gibi soğuyadabilir insan çok sinirliyim zaten bende gıcık oluyorum şuan ki halimize sinirlerim tepemde fırlıcak şimdi ama yaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenama işte o kapı açıldığı gibi kapanmasınıda bilir sinirliyimmm offfffffffkötükedihüso

çatlıcam ya hem sinirden hem meraktan,kaç saattir msnde tek kelime yazmadı,işin garip taraı msn plusta dioki listesinde değilsiniz,,,,,ama öyle bişi olması mümkün değilki ,allah allah ya ,yok sabredicem hiçbirşey sormayacağım(yani inşallah)

yok o bazen yanılabilio muş bende öyle sanmıştım da diğil yani

gelişme:çok alakasız birşey için mesaj çekmiş,bende kısa bir şekilde cevap verdim(vermek zorundaydım)
o kadar

Keşke hiçbirşey yazmasaydın ne kadar önemli olursa olsun.
bence msn'den de çık,onu beklediğini yazmasını beklediğini düşünmesin.
çık tv izle kafanı dağıt,kendini mahkum etme bu adama

Bir müddet konuşma canım onu aklına getirme zor olucak ama başka bşeylerle ilgilen her zaman karşılaşıyosunuz işden dolayı yüzüne dahi bakma konuşma anlasın değerini konuşmak istersede biraz düşünmek istiyorum de düşün taşın gerçekten ewliliği düşünüyomusun o kişiyle düşünüyosanda çok ciddi bir şekilde kendisini düzeltmesini söyle canım hakkında hayırlısı olur inş konuşmamaya çalış zor olsada

yine msnde yine bişi yok,hala özür yok ,şimdi zaten özür de dilese ben her sinirlendiğinde bana bu kadar kırıcı konuşamazsın,,,desem aman iyi tamam der

kendısını duzeltmesını soyle bence ıyıce dusunmesını için zor olsa bile konuş arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…