Allahım ne oluyor... kızlar bir bakın ne olur

merseray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.275
3
116
43
Ankara
arkadaşlar çoğunuz biliyosunuz tüp bebekte bugün 12.gün yani tahlil günümdü 3 gündür idrar testi negatif çıkıyodu 10.gün eşimin ısrarıyla kan tahlili yaptık sonucu dün aldık negatif çıktı bu sabah tahlil günümdü gittim öylesine kan verdim çünkü kabullendik olmadı diye, şimdi aradım gebelik var bhcg 28 dediler 30un üzerine güvenilir bakıyoruz ama şimdi kötü konuşmak için erken 2 gün sonra tekrar yaptırın bakalım dediler şimdi elim ayağım titriyor şaşırdım kaldım ve normal tarihime göre bugün adet günüm ve çok hafif 2 damla kan gelmiş şimdi yatıyorum evde çok korkuyorum,
değeri böyle çıkan varmı arkadaşlar
Allahım neolur bebeğimi bana bağışla düşmesin Allahım ne olur:Saruboceq:

kimyasalmı acaba benım 10.gün 35 ıdı onemlı olan degerın katlaması evde sureklı yat bol su ıc

canım ne diyeceğimi bilemiyorum.bana anatoliada 40 ın üstünde çıkarsa olumlu demişlerdi.moralini bozmak istemiyorum ama kimyasal olabilir gibi.ınşallah değerlerin yükselir.

sağolun arkadaşlar cevapladığınız için 28 banada çok düşük geldi zaten adet ağrımda var Allahım sen büyüksün ol dersen oluverir Rabbim ne olur yardım et

canim moralini bozmsk istemiyorum ama degerimiz seninle ayniydi ve benimkisi dis gebelikti insallah sende öyle bisey olmaz sen kalkma yat bakalim bir kac gün

Hayırlısı inşallah kimyasal gebelikte olabilir normal gebelikte olabilir. Benim son denememde ilk betahcgem 58 di 2 gün sonra 33 e düşmüştü dr tutunmaya çok çalışmış ama olmamış dedi. İlk test sonucum hamile çıkmıştım havalarda uçuyordum 58 de küçümsenecek değer değil o rahatlıkla ılık bir duş aldım belkide duşun gevşekliği ile bebeğim tutanamadı. Bilmiyorum tabiki Takdiri İlahi. Bu olaydan sonra bir arkadaş tüp bebk tedavisi görüyordu kıza 15 gün duş aldırmadım valla kızın şimdi maşaşllah bir oğlu var. Kesin sonucu alana kadar moralini yüksek tut tatlım kötü olumsuz birşey düşünme. İnşallah kimyasal gebelik değildir ve bebişin anesine sıkı sıkı sımsıkı tutunurlar. Dualarımız seninle

arkadaşım benim hamileliğimde 12.dün değerim 33,6 idi..Dokturum ümitli konuşmadı ve her 4 gün de bir tahlil yaptırdı,bu arada günde 1 tane progynex iğne oldum...değerlerim güzel arttı,şu anda da 24 haftalık hamileyim..Dokturum 20 değeriyle başlayıp hamileliği devam eden hastası olduğunu da söylemişti ama durumunuz için iyi diyemem de demişti...ınşallah senin için ne hayırlı ise o olsun arkadaşım..

Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar duadan başka yapacak bişey yok ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin şimdi eşim eve geliyor dayanamadı haberi verince, şimdi çıkıyorum arkadaşlar bir kaç saat sonra girerim kızlar ne olur dua edin bana neolur

canım arkadaşlarda yorum yazmışlar sen mecburen kan sonucunu bekleyeceksin kimyasalda olabilir geçde tutunmuş olabilir inşallah sonucu güzel olur. dış gebelik geçirmiş biri olarak belirtileri çok farklı oluyor kasık ağrısı ve omuz ağrısı sağa sola döndüğünde şidetli ağrı....

yalnız moral çok önemli..Başta yaptığın o idrar testleri ile moralini bozdun(bir yerde okumuştum rahmin bir deniz gibi olduğu ve her olumsuzlukta o denizin dalgalandığını yazıyordu)Bundan sonra lütfen moralini yüksek tutmaya çalış..(Bu arada bende 10.günümde idrar testi yapmıştım,negatif çıkmıştı)...Allahım hakkında hayırlısını versin...

bende 12 haftada ya 3 ya 4 kere banyo olmuşumdur

Merseraycığım maneviyatını bozma, henüz tek başına bir anlam ifade etmiyor testin, tekrar yaptığında çıkacak sonuç kesin bilgi verecektir. Sen kendini salma, sadece dinlen ve fiziksel-duygusal zorlama. ınşallah bebeğin seninledir.

Merseray hic moralini bozma.Her zaman allahtan hayirlisini istemek gerekiyor canim.Senin icin dua ediyorum.Allahim ins bebegini sag saglim kavustursun sana.

mersay canım inşallah degerin ikiye katlanır güzel haberi bize verirsin sen panik yapma bende senin gibi oldum benden hm tranferden sonra hemde 10. gün lekelenmem oldu çokkorktum sen de hiç heycanlanma rabbim oldeyince olu verir dr dediki tutunma dedi olur böyle dedi dualarım hep seninle allaha emanet olcanım

merseray cnmmmm cnm arkadaşım Alahımmmmm yardımcın olsunnn sen yüreğini ferah tut cnmcmmm inş.bebeğin sıkı sıkıya tutunur sana dualarımız seninle.......Allahımmmm yardım etsinn:Saruboceq:

Arkadaşım bana senin geç tutunman olmuş gibi geliyor ve hamilesin gibi hissediyorum...ınşallah güzel haberlerini buradan verirsin...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler

a.s
Hayırlısı olsun Allah gönlün göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…