arkadaşlar çoğunuz biliyosunuz tüp bebekte bugün 12.gün yani tahlil günümdü 3 gündür idrar testi negatif çıkıyodu 10.gün eşimin ısrarıyla kan tahlili yaptık sonucu dün aldık negatif çıktı bu sabah tahlil günümdü gittim öylesine kan verdim çünkü kabullendik olmadı diye, şimdi aradım gebelik var bhcg 28 dediler 30un üzerine güvenilir bakıyoruz ama şimdi kötü konuşmak için erken 2 gün sonra tekrar yaptırın bakalım dediler şimdi elim ayağım titriyor şaşırdım kaldım ve normal tarihime göre bugün adet günüm ve çok hafif 2 damla kan gelmiş şimdi yatıyorum evde çok korkuyorum,
değeri böyle çıkan varmı arkadaşlar
Allahım neolur bebeğimi bana bağışla düşmesin Allahım ne olur:Saruboceq:
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?