Allahım ne oluyor... kızlar bir bakın ne olur

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler

Canımcım o nasıl bir dr muş. 4. tüp denemem olacak bu pazar lucrinle başlayacağım benim dr larım kanama olsa bile testi yaptırın dediler. Bu hep böyle oldu. Sen genede değerlerini 0 görünceye kadar yaptır çünkü bazen dış gebelik riski olabiliyor o çok tehlikeli. Ama sen kötüyü düşünme. Aslında keşke idrar testlerini yaptırmasaydın moralini bozdun stres yaptın. Neyse olan oldu ama sen yinede lütfen ama lütfen moralini yüksek tut hiç belli olmaz bebişin tutunur. Ama sen moralini bozar olumsuz düşünürsen olmaz.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler

canm
inan senin icin dua ediyorum.umarım bebeğin seninledir şu an...
sakin ol ve ne olur çok stres yapma,,,

merseray canım inş geç tutunma olmuştur ve değerin 2 gün sonra çok güzel katlanır...bunun haricinde ilk denememde 13.gün değer 38.34 dü fakat katlanmadı benimkii az arttı sonradanda değer düştüü boş gebelik yaşadığım sölenmişti....umarım seninki öle olmazz canım....

inşallah değerin katlanır canım biz buralarda neleri okuduk paylaştık rabbim yeterki ol desin belki geç döllenme olmuştur canım hiç moralini bozma

canım benim arkadaşımın değeri 21 çıkmıştı ve hamileydi.önemli olan değerin katlanmasıdır.evde yat ve moralini yüksek tut.melişlerinle konuş ve onları ne kadar çok sevdiğini anlat ve onlara söyle seni bırakmasınlar....buna İNAN ve GÜVEN ALLAHA.inş hayırlısı olurrr....

merseray canım moralını bozma ve sen ıstırahat et rabbım hakkında hayırlısını versın.bebısın belkı gec tutunmustur uzulerek onuda yıpratma bılıorum dısardan konusması kolay gelıo ama öle dusun ve kendını uzmemeye calıs hayırlısıyla bebegın senınledır ıns

Moralini yüksek tutmaya basla arkadasim cünkü suan kimyasal gebelik demek icin cok erken sonucta 10.gün kan tahlili negatif ciktigindan dolayi o zaman bir gebelik söz konusu olamaz yani seninki sonradan baslayan bir gebelik daha cok yeni tutundugu belli. Embrolar genellikle transferden 3-4 gün sonra rahime iner ve orada bir kac gün kalarak kendine tutunacak yer arar ve bazi embrolar 1 haftayi geckin orada tutunmadan kalabiliyor ve sonradan kendine yer ediniyor. Umarim seninkide gec tutunma olmustur yani öyle oldugunuda tahmin ediyorum.

Insallah cok saglikli katlinacaktir degerin, kadinlarkulubunde neler okuduk, sen de biliyorsundur sakin kotusunu dusunme, saglikliysa gelisecektir zaten, kendine dikkat et ve asla stres yapma.

merseraycım inşallah bebeğin hep seninle kalır belki geç tutunmuştur ve mücadele veriyordur tutunmak için kendine dikkat et va yat inşallah 2 gün sonra değerin ikiye üçe katlanır bizde sana bebeğine dua ediyoruz allah dualarımızı kabul eder inşallah

Merseray benim ilk denememde test gününden 3 gün önce kahverengi lekeler gelmeye baslamisti.Bu dahada artti ve test günü artik adet kanamasina döndü.Ama biz yinede teste gittik.Cünkü doktorum uyarmisti.Böyle bir durum olsada teste mutlaka gelin diye.Kanamasi olupta test yaptirmayanlarda 1-2 ay sonra hamile olduklari cikti dedi doktorum.Sen ümidini sakin kesme ve testi tekrar yaptir.Dualarim seninle.

canım inşallah bebegin seninledi seninle kalmak için mücadele ediyordu rabbimden hayırlısı duvalarım seninle

kızlar gerçekten çok çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığını ve desrek olduğunuz için, inanın şuanda hiç moralimi bozmuyorum çok umutluyum hala adet olmadım sabah bir ara çok ağrım oldu ve olcam galiba dedim ama olmadım çok şükür dediğiniz gibi ne olursa olsun test yaptırcam
şuanda çok pozitifim hiç kalkmadan yatıyorum bol su içiyorum ve dua ediyorum Allahım sizin gibi iyi niyetli insanların, hiç tanımadığı bir insana böyle yürekten dua ettiği için dualarınız geri çevrilmeyecek inşallah allah gerçekten hepinizden razı olsun
bu bugün benim için büyük bir umut ışığıydı Rabbim bunu yaşattı ya gerisi de gelir inşallah

kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ediyorum ve inanın üzülmüyorum çünkü sabahtan beri Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa nasip et diye dua ettim demekki öyle olmayaktı ki Allah benden aldı çok şükür Rabbime kaldıramayacım yükle imtihan etmedi

canım Allah hakkında Hayırlısını versin.sen adet oldum diyorsun ama yinede ikinci testini yaptır,hiç belli olmaz.Anatoliada konuştuğun doktor hani şu muayenelerimizi yapan kadın mıydı.

canım Allah hakkında Hayırlısını versin.sen adet oldum diyorsun ama yinede ikinci testini yaptır,hiç belli olmaz.Anatoliada konuştuğun doktor hani şu muayenelerimizi yapan kadın mıydı.

ayşe hanımla görüştürdüler ama birde mehtap hanım var bizim muyeneleri yapan drun ismi ne bilmiyorum çok umutsuz konuştu zaten adet olursanız tahlile gerek yok dedi ama mutlaka haber verin dedi yarın ararım bakalım yaptır derse yaptırırım ama normal adet oluyorum şuanda

cnm bu durumlar hiç belli olmaz ben 2.ci tüpbebek yaptırdığımda 10.cu gün hastalandım ve hata yapıp tahlile gitmedim kafama göre vitaminleri ve progesteronu kestim ve tam 7 gün kanamam oldu tutunamadı diye düşünürken aradan 2.gün geçti ve tekrar kanamam oldu.tahlil yaptırdım ama iş işten geçmişti..anlıcağın benim fikrim onlar yaptırma desede sen git kanda yaptır.belki bebeğin halen seninle olabilir.herşey nasip kısmet.inşallah hayırlısı ile yoluna girer ve bebeğini kucağına alırsın.sevgilerimle...

kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ediyorum ve inanın üzülmüyorum çünkü sabahtan beri Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa nasip et diye dua ettim demekki öyle olmayaktı ki Allah benden aldı çok şükür Rabbime kaldıramayacım yükle imtihan etmedi

Canim senin dedigin gibi allah hayirliysa versin.Bende hep öyle dua ediyorum.Ama yine söylüyorum sen yinede testini yaptir.

Back
X