şimdi biraz yatıcam arkadaşlar gelişmeleri yazmaya devam edicem arkadaşlar
canım senin çin dua edicem allahım inşallah bebişin seninledir ve değerin katlanmaya devam eder inşallah ...allahım ne derse o olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi biraz yatıcam arkadaşlar gelişmeleri yazmaya devam edicem arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar merkezi aradım drum orda yokmuş ama başka bir drla görüştürdüler değerin için olumlu konuşamıcam dedi kimyasal olabilirmiş eğer adet olmazsan cumartesi tekrar tahlil yap bakalım dedi ama adet olursan zaten sonlanmış olur tahlile gerek yok sen fazla ümitlenmeden bekle dedi,
Allahtan hep hayırlısını diledim herzaman şimdide Allahım eğer hayırlıysa nasip et diye dua ediyorum hala adet olmadım ama ağrım var, artık beklemekten başka yapacak bişey yok normal zamanıma göre dün ya da bugün adet günüm zaten hayırlısı olsun dualarını benden eksik etmeyen arkadaşlarım Allah bin kere razı olsun ne olur duaya devam edelim Mevlam neylerse güzel eyler
canım Allah hakkında Hayırlısını versin.sen adet oldum diyorsun ama yinede ikinci testini yaptır,hiç belli olmaz.Anatoliada konuştuğun doktor hani şu muayenelerimizi yapan kadın mıydı.
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ediyorum ve inanın üzülmüyorum çünkü sabahtan beri Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa nasip et diye dua ettim demekki öyle olmayaktı ki Allah benden aldı çok şükür Rabbime kaldıramayacım yükle imtihan etmedi