Allahim ne zaman bitecek?

tostoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
128
74
98

1. tostossÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    67
    Ödül Puanları:
    18
    3 yildir ne zaman? diye soruyorum kendi kendime hep.. simdi bir kez olsun paylasmak istiyorum hikayemi. 3 yillik evliyim.

Son düzenleme:
Üzülme Can'ım dıcem ama geçecek inş cok cok duş et Meryem ve Yusuf surelerini oku bolca hem rahatlarsın hem cocuk ıcın ıyı gelebılır dua et ya Allah a sığın . Bende afrıkadayım sen hangı kıtadasın

burada hastaneler cok pahali sigortam yok doktora gidemiyorum maddi yetersizliklerden

Üzülme Can'ım dıcem ama geçecek inş cok cok duş et Meryem ve Yusuf surelerini oku bolca hem rahatlarsın hem cocuk ıcın ıyı gelebılır dua et ya Allah a sığın . Bende afrıkadayım sen hangı kıtadasın

insallah canim inan bir tek dua edebiliyorum Allah razi olsn ben de guney Amerikada

dedgm gibi imkanlarimiz cok kisitli buradaki saglik sistemi turkiyedeki gibi degil.. binlerce dolarlik fatura cikrtiyorlar :(

master felan dusunsen daha iyi değil mi çocuk yerine

Durumunuz yoksa ailenizden destek alın,nevar bunda ?
Borç alın birşekilde kapatırsınız
Rabbim gönlünüze göre versn

Özel doktora muayene olacak paran yok (100-150 tl diyelim), çocuk olsa ona nasıl bakacaksın. Ben anlayamadım. Bu kadar maddi durumun kötüyse yapma şimdilik çocuk zaten.

psikolojiniz bu kadar bozukken çocuk düşünmek ilginç gerçekten.
üstelik hiç eşinizden bahsetmemişsiniz. o da çocuk istiyor mu bunun için çabalıyor mu??
zaten çabalasa bulup buluşturup doktora götürür sizi. bence tek başına çocuk istemek deli cesareti!

Tamam sizde bazı sıkıntılar var ama sadece sizdeki sıkıntılardan kaynaklı olmayadabilir.
Yani demem o ki siz + eşinizin doktora gitmesi gerek.
Misal bizde sıkıntı eşimde çıkmıştı tedavi oldu.

bu ne yav?
eşinin işi yok mu?
sen de dil öğrenip bi işe girsen sigortan olmaz mı?
3 senedir evde oturup kendini strese sokmaktan daha mantıklı olmaz mı?

Ben de ilk bunu düşündüm. Tarzan ingilizcesiyle Amerika'ya giden ilkokul arkadaşım 1 senede ingilizceyi söküp güzel bir iş buldu. Bir kaç ay sonra arabasını aldı. Şimdi Amerika'yı geziyor. Millet yurtdışına çıksakta doğru düzgün dil öğrensek diye bakıyor. Şahsen ben okuma veya çalışma imkanım olmasa bile topluluğa karışıp anadil konuşan insanlardan birşeyler kapmaya bakardım.

Çocuk olmuyor diye üzülüyorsunuz, doktora gidecek para yok diyorsunuz. Peki çocuk olunca nasıl doğuracaksınız? Nasıl o çocuğun aşıları, eşyaları, ilaçları alınacak? Sütler bile 50lira üstü en basiti. Masrafları karşılayamayacaksınız. Olmaması, biraz daha beklemeniz daha iyi değil mi bu durumda???

Back
X