• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım neydi günahım iki tasın arasında kaldım

annem geldığınde sorun yapacak kayınvalıdeyı paralarım ben.....annenızle munasebtınız ne olursa olsun annenızın ıkı gun gelmesıne laf edılıyorsa gecmış mevzulardan öturu dahı olsa ıstenmıyorsa bende o kayınvalıdeyı evımde ıstemem...ahatta kocamıda ıstemem:KK62:
Ben ona cevaplarmı veriyorum catir catir ama ailminonun pislihine bulastrnakbistemiyorum ... simdi annem gelse 4 gunlgne gelmiş dicek dengesiz dengesiz hareketler yapıcak

Annenle babanın gelmeye pek de niyetleri yokmuş zaten , üzme kendini

Annen bilinçlimi gelmedi uymadımı aile arasında olur boyle şeyler o an uymadıysa kadına şimdi uyar keşke anneni üzmeseydin ne derlerse desinler ona annen karr werrdi belki erken dönerdi ama senin deme onu kırmıştır

byby hamileyken konu açmıştın hatırlıyormusun ben hatırlıyorum

o zaman ki konun annem gelmeyecek doğumaydı.zaten aylar öncesi kadın gelmem dedi şimdi neden bunun sorunu oluyor anlamadım..

annem gelmiyor diye üzülüyorsun oda gelicem diyor gelmemesi için yalan söylüyorsun nasıl bir düzeniniz nasıl bir ilişkiniz var anlıyamadım...

hoş annen de cuma gelip pazartesi dönecekmiş.yani iki günlüğüne kızı doğum yapmış yabancı gibi gelip gidicek buda garip

diğer garip olansa 2 günlüğüne gelicek gidicek annen neden yalan söyledin ki kaynanın ağzına laf vermeyim diye anne yi üzüyorsun

annen de sende kv de kocanda baştan beri tuhafsınız aynen öyle gidiyorsunuz

Annen bilinçlimi gelmedi uymadımı aile arasında olur boyle şeyler o an uymadıysa kadına şimdi uyar keşke anneni üzmeseydin ne derlerse desinler ona annen karr werrdi belki erken dönerdi ama senin deme onu kırmıştır
Annem 16byasindaki kardesimi bahane vede bizim adetlerde kaynana bakar dogum yapana dedi ve gekmedi

Ben antalyada yasiyorum onlar istanbulda benim ailemde 14 gundur burda kadın basima çoreklendi evimi sahiplendi huzurmu bozuyor evimde resmen

nolursa olsun orası sızın evınız ıstedıgınız gelır ıstemedıgınız gıder.annenıze bunu yapmayın konuşun kv ıle

gelmeye niyeti yokmuş ailenin
ama eşine onlar biletini almış cuma günü için ama merak etme gelmeyin dedim haziran da gelelim o zaman dediler deyin..
ayrıca babanızın eşinize gözünaydın dememesi çok ayıp o akıl edemiyorsa annene sen söyle anne babam aramamış benimkini deyin

byby hamileyken konu açmıştın hatırlıyormusun ben hatırlıyorum

o zaman ki konun annem gelmeyecek doğumaydı.zaten aylar öncesi kadın gelmem dedi şimdi neden bunun sorunu oluyor anlamadım..

annem gelmiyor diye üzülüyorsun oda gelicem diyor gelmemesi için yalan söylüyorsun nasıl bir düzeniniz nasıl bir ilişkiniz var anlıyamadım...

hoş annen de cuma gelip pazartesi dönecekmiş.yani iki günlüğüne kızı doğum yapmış yabancı gibi gelip gidicek buda garip

diğer garip olansa 2 günlüğüne gelicek gidicek annen neden yalan söyledin ki kaynanın ağzına laf vermeyim diye anne yi üzüyorsun

annen de sende kv de kocanda baştan beri tuhafsınız aynen öyle gidiyorsunuz
Arkadsim bende cok kahroluyorum ben istermiydim boyle olsun.. ama.ailemin hatası burda inanki cok buyuk sacma sapan bir adet icin kizin annesi degil kvde bakarmış diye gelmedi kv de annesi gelse ben 20 gün sonra gelicektim diyor..

uçak bileti iptal olsa da parasını geri alamamışlardır. emin misin biletleri aldıklarına?
ve de ne olursa olsun annenlerin gelmesi gerekiyordu doğum yapmışsın sonuçta.
15 gün beklemeleri bile hata.

Annende biraz üstüne düşmemiş ozaman adet falan bilmemde doğumda annemi isterim yanımda

uçak bileti iptal olsa da parasını geri alamamışlardır. emin misin biletleri aldıklarına?
Bende ona kızıyorum madem gelicektin neden erken gelmedim öylede gelecektin böylede dogum zamanı yanımda olsaydı bunları yasamicaktım bu kadinin diline düsmicektim belkide ama kırıldilar herhalde arayip sormuyor ne yapayim :-(

Arkadsim bende cok kahroluyorum ben istermiydim boyle olsun.. ama.ailemin hatası burda inanki cok buyuk sacma sapan bir adet icin kizin annesi degil kvde bakarmış diye gelmedi kv de annesi gelse ben 20 gün sonra gelicektim diyor..

tamam da sen mi önemlisin adet mi

hem kv neyine bakıyor.biraz baş kaldır bence herkes bir evine gitsin kendi başımın çaresine bakarım de

bu kadar ezilme kv koca ailen

kendine ediyorsun ve o daha minicik bebek için senin huzurlu olman gerek...

iki hafta olduysa kv daha neyine bakıcak gitsin

ayrıca ailen kv olduğunu biliyor madem neden gelmeye kalkıyorlar bu kadar ertelemişler bir kaç hafta daha ertelesinler.

herkes hatalı hemde herkes

herkes hatalı

ailesi kv olduğunu biliyor gelmeye kalkıyor kızlarını zor durumda bırakıyor.

doğum yapalı iki hafta olmuş bir kaç hafta daha beklesinler öle gelsinler madem bir de iki günlüğüne gelicekler kızı doğum yapmış el gibi gelip gidicek

kv evde kız ortada kalmış aleye gelmesi gereken gün degilde misafir gibi gelip gidicek kocası eziyor bir taraftan

byby artık oçocuk için sesini yükselt bence

Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyor :KK43: beni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı :KK43:
Allah Allah siz kaya kovuğundan mı çıktınız ? Sizi de dünyaya getiren, büyütüp bugünlere kavuşturan bir aileniz var keşke gelselerdi varsın kaynanacığınız lafı soksun elbet bir cevap alırdı ailenizden :KK11:

tamam da sen mi önemlisin adet mi

hem kv neyine bakıyor.biraz baş kaldır bence herkes bir evine gitsin kendi başımın çaresine bakarım de

bu kadar ezilme kv koca ailen

kendine ediyorsun ve o daha minicik bebek için senin huzurlu olman gerek...

iki hafta olduysa kv daha neyine bakıcak gitsin

ayrıca ailen kv olduğunu biliyor madem neden gelmeye kalkıyorlar bu kadar ertelemişler bir kaç hafta daha ertelesinler.

herkes hatalı hemde herkes
Haklısın.. bende istiyorum inanki gitmesini resmen evimi sahiplendi herseyin yerini degistirmis ben bakiyorum bebege sadece vede ayaklandimda her isimi yapabialirim artik.. ama gitmiyor kayinpederimde gelicekmis kocam cok sinirli bnde demek istiyorum gitsinler artik diye ama nenim ailem geldgimde esimde sen benim aileme gitsin dddim dicekndiye ses çikartmiuorum ne sekilde soylerkm bilmiyirm

Haklısın.. bende istiyorum inanki gitmesini resmen evimi sahiplendi herseyin yerini degistirmis ben bakiyorum bebege sadece vede ayaklandimda her isimi yapabialirim artik.. ama gitmiyor kayinpederimde gelicekmis kocam cok sinirli bnde demek istiyorum gitsinler artik diye ama nenim ailem geldgimde esimde sen benim aileme gitsin dddim dicekndiye ses çikartmiuorum ne sekilde soylerkm bilmiyirm

direk yüzlerine git deme ama alttan altan de

kendim yapabiliyorum artık işleri de kendi başıma kalabilirim de eşinede böyle ısrarlı kavga edercesine degilde usulüne göre söyle duyur bunları

anlasınlar gitsinler sende kendinle kal azıcık

Back
X