allahım neydi günahım iki tasın arasında kaldım

Ne gibi anlayamamdim ne gibi laf vermis olabilirim ki
Annem gelmiyor dediniz mi onlara mesela?

ben de 6 ay önce doğum yaptım, eğer annem doğumumda olmasaydı icim parcalansa bile eşime "annem gelmiyor, gelmeyecek" demek yerine "x var y var gelemiyor, yoksa kesin gelirdi" derdim.

Kaynanan için annene gelme mi dedin. Bence kadın doğumuna gelmemekle haklıymış.

konu sahibi kaç yaşındasın acaba merak ettim?

Dogumuna gelememis, kadin telafi etmek istemis masallah dort koldan kadini puskurtmussunuz.
Farkinda misin, bu aile yuzunden kendi ailenden iyice kopuyorsun? Sahipsiz sanip daha cok ustune gelecekler.

sana önceki konunda da herkes aynı şeyi yazdı
eşinde kaynananda sorunlu
ne demek annen gelemez
kocanı kaynanan doldurdu annesi gelmesin diye sen baktın ses etmedin annene gelme dedin
o zaman kocan bu fedakarlıgın karşısında kendi anasını göndersin

Aman zamanında gelseydi de sorun çıkarırdı kayın validen merak etme sen :) Canım sen de bi alemsin, annen o senin, ne zaman gelirse gelsin. Gelmediğinde bi bahane uyduracaktın. Sana mı yazmıştım hatırlamıyorum, yine söylemiştim, annem kalabalık etmemek için sonra gelmek istedi deseydin keşke. O çocuğu siz doğurdunuz, biraz ağırlığınızı koyun yahu. Biz annemle ikimiz gittik kardeşime. 20 yaşındaydı doğum yaptığında. Kaynanası da gelmişti. Her şeye sorun yarattı. Kız kardeşim hemen gönderdi kayın validesi arıza yapınca. Sorun çıkarıp duruyo sanki bana hayır bereket mi getirdi def olsun gitsin dedi eşine. O da gönderdi annesini. Çünkü o da annesinin suçlu olduğunu biliyordu. İki anne olunca illaki bir sorun çıkıyor yani. Sen de eşine bir arkadaşımın başına böyle böyle bir olay gelmiş, sorun çıkar diye annem tedirgin oldu, o yüzden sonra gelmek istedi deseydin. Hiç iyi olmamış bu. Annen çok üzülmüştür. Keşke eşinle konuşsaydın ya. Üzüldüm şimdi.

Dogumuna gelememis, kadin telafi etmek istemis masallah dort koldan kadini puskurtmussunuz.
Farkinda misin, bu aile yuzunden kendi ailenden iyice kopuyorsun? Sahipsiz sanip daha cok ustune gelecekler.

canim benim, annesi bizde adet boyle, senin dogumuna gelmiyecem kaynana gelsin demisti.
cok iyio hatirliyorum.

Sanirim konusahibinin yapotigi evliligi tasvip etmedikleri icin kizlarina sahip cikmiyorlardi.

olay bu yani.
simdi de piskopat esi ve kaynanasi hallediyor kizi.
annesinin de aklina dusmus yeni kizina gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…