Annem gelmiyor dediniz mi onlara mesela?Ne gibi anlayamamdim ne gibi laf vermis olabilirim ki
Kaynanan için annene gelme mi dedin. Bence kadın doğumuna gelmemekle haklıymış.Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyorbeni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı
Aman zamanında gelseydi de sorun çıkarırdı kayın validen merak etme sen :) Canım sen de bi alemsin, annen o senin, ne zaman gelirse gelsin. Gelmediğinde bi bahane uyduracaktın. Sana mı yazmıştım hatırlamıyorum, yine söylemiştim, annem kalabalık etmemek için sonra gelmek istedi deseydin keşke. O çocuğu siz doğurdunuz, biraz ağırlığınızı koyun yahu. Biz annemle ikimiz gittik kardeşime. 20 yaşındaydı doğum yaptığında. Kaynanası da gelmişti. Her şeye sorun yarattı. Kız kardeşim hemen gönderdi kayın validesi arıza yapınca. Sorun çıkarıp duruyo sanki bana hayır bereket mi getirdi def olsun gitsin dedi eşine. O da gönderdi annesini. Çünkü o da annesinin suçlu olduğunu biliyordu. İki anne olunca illaki bir sorun çıkıyor yani. Sen de eşine bir arkadaşımın başına böyle böyle bir olay gelmiş, sorun çıkar diye annem tedirgin oldu, o yüzden sonra gelmek istedi deseydin. Hiç iyi olmamış bu. Annen çok üzülmüştür. Keşke eşinle konuşsaydın ya. Üzüldüm şimdi.Meraba arkadaslar bugun 2 haftaboldu tam dogum yapalı kayinvalidem geldi dogumuma annem gelmedi icin bilen bilir konumu kayınvalidem annemi istemiyor ve ben geldim ben yaptım o sen ayaklanıncamı gelecek diyor. Kocamında aklına girdi oda istemiyor ama ben onun ruh hastası annesini çekiyorum ben ant yasiyorum onlar istanbulda tabi benin ailemde konuya gelicem annem 2 gun once msj attı bana haftaya cumaya bilet aldık pazartesi doncez dedi. Napcagmı sasirdim dedimki anne sen gelseydin kske bak kaynnm laf etti şimdi gelsenz belki sorun yapcak zaten hastalgı var dedim laf sokar sise ben bi soliyim kocama dedim ama söylemesim ne cevap verecgni bilmdgim icin :-( anneme şoyle demej zorunda kaldım esim dediki annem problem yapar bise soyler ben arada kalırım diye soyledi annem tamam iptal ettik biz biletleri haziranda gelirim dedi ama cok kirildilar suc onun ama hic yoktan yere gelmdi dogumuma kaynanamin agzina laf verdi. Ogun bugundr annem arayip sormuyorbeni söylesemydim esime cuma gelecekler diye ama ya kabul etmeseydi veya gelselerdide kaynanam sorun çikarrdı
Dogumuna gelememis, kadin telafi etmek istemis masallah dort koldan kadini puskurtmussunuz.
Farkinda misin, bu aile yuzunden kendi ailenden iyice kopuyorsun? Sahipsiz sanip daha cok ustune gelecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?