Önceden birlikte aldiginiz karardan dönmesinin sebebi neymis sormadiniz mi?
sordum canım dedesiyle arasında husumet var onu görmek istemediğini söylemişti şimdiyse tlf açtı senin yüzünden gitmiyorum diyor((
eşinizkime gitmeyeceğim dedi anlayamadım..ama aileler aransında ne kadar küslük olsada gönül alınız..
ayy bu erkeklerin gelir gider yanları var herhalde mutlaka bir şey olmuştur ki ondan vazgeçmiştir. senin yüzünden falan gitmiyorum demekle sadece suçu senin üstüne atıyor gibime geldi inanki.. Allahım sen bu erkekelre akıl fikir verr.....
sordum canım dedesiyle arasında husumet var onu görmek istemediğini söylemişti şimdiyse tlf açtı senin yüzünden gitmiyorum diyor((
iyi de senin yüzünden olan sebep neymiş ? Sen gidelim demişsin ya en son kararında.
kızlar nerden nasıl başlasam artık allak bullağımönce ki konumdan biliyosunuz ben eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyrdum eşim zorla götürüyordu neyse konu tam çözüldü derken ben tamam gidelim demişken eşim şimdi gitmicem diye tutturdu ((( annem aradı yeni geliyosunuz dimi dedi ben onlara temmuzda ordayız demiştim (( şimdi eşim gitmicem sen ailemle barışıp konuşacaksın diyor halbu ki ben onlara gidersem fazla muhattap olmamayı düşünüyordum kısacası bişey sorarlarsa cevap verecektim fazlada yüzgöz olmayacaktım böyle karar almıştık eşimde kabul etmişti ( bunun daha önceside kızlar eşim dedesiyle görüşmüyordu aralarında bir husumet vardı o adamın yüzünü görmek istemiyorum demişti şimdiyse sen suçlusun buyüzden gitmicem diyor (( ben neyapayım kızlar gelin akıl verin işteyim ama aklım nerlerde ne yapacam ben bu adamla dengesiz oldu çıktı başıma ((
canım şimdi gidelim demiştim tamam demiştim ki adam ben dedemi görmek istemiyorum vazgeçtim gibi bir atılım yaptı şimdi tlf açtı sebebp sensin sen ailemle kavga ederseniz diye gitmicem diyor((
bana dedi canım gitmicem diye gidecem gidecem diye tepinen adam şimdi bana gitmicem diyor önceden dedim yüzünden gitmicem vazgeçtim o adamın yüzünümü görecem derken tlf açtı bana gitmicem sebebide sensin diyor(( anlamadım ki ne yapmaya çalışıyor
kurduğum cümlede anlatım bozukluğu var,kusura bakmayın..yani gitmek istemediği yer kendi ailesi mi sizin aileniz mi diye sormak istemiştim..ben gitmek istiyorum,ister gel ister gelme ben gidiyorum,senin yüzünden küs olduğum,senin ailenle barışacağım diyin.
ne yapayım kızlar gidelim mi diyeyim tamam gidelim desem ailesi bana ters bir harekette bulunursa tepkim ne olur kestiremiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?