Allahım neydi günahım :(

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
kızlar nerden nasıl başlasam artık allak bullağım önce ki konumdan biliyosunuz ben eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyrdum eşim zorla götürüyordu neyse konu tam çözüldü derken ben tamam gidelim demişken eşim şimdi gitmicem diye tutturdu ((( annem aradı yeni geliyosunuz dimi dedi ben onlara temmuzda ordayız demiştim (( şimdi eşim gitmicem sen ailemle barışıp konuşacaksın diyor halbu ki ben onlara gidersem fazla muhattap olmamayı düşünüyordum kısacası bişey sorarlarsa cevap verecektim fazlada yüzgöz olmayacaktım böyle karar almıştık eşimde kabul etmişti ( bunun daha önceside kızlar eşim dedesiyle görüşmüyordu aralarında bir husumet vardı o adamın yüzünü görmek istemiyorum demişti şimdiyse sen suçlusun buyüzden gitmicem diyor (( ben neyapayım kızlar gelin akıl verin işteyim ama aklım nerlerde ne yapacam ben bu adamla dengesiz oldu çıktı başıma ((

eşinizkime gitmeyeceğim dedi anlayamadım..ama aileler aransında ne kadar küslük olsada gönül alınız..

ayy bu erkeklerin gelir gider yanları var herhalde mutlaka bir şey olmuştur ki ondan vazgeçmiştir. senin yüzünden falan gitmiyorum demekle sadece suçu senin üstüne atıyor gibime geldi inanki.. Allahım sen bu erkekelre akıl fikir verr.....

eşinizkime gitmeyeceğim dedi anlayamadım..ama aileler aransında ne kadar küslük olsada gönül alınız..

bana dedi canım gitmicem diye gidecem gidecem diye tepinen adam şimdi bana gitmicem diyor önceden dedim yüzünden gitmicem vazgeçtim o adamın yüzünümü görecem derken tlf açtı bana gitmicem sebebide sensin diyor (( anlamadım ki ne yapmaya çalışıyor

gidelim diye ısrar mı edeyim gitmeyelim keyfin bilir mi diyeyim ben bu adama ne diyeyim canım şimdi ((

sordum canım dedesiyle arasında husumet var onu görmek istemediğini söylemişti şimdiyse tlf açtı senin yüzünden gitmiyorum diyor ((

Bence sen oraya gitmeyi kabul ettin ve ailenlere de geleceğiniz bildirildi ya kesin ondan dolayı eşini şişirdiler. Tamam gitmeyelim de sen de. Daha kaç havaya döner o dengesiz kocan. Ve kesin de gidecektir anasını görmeye

iyi de senin yüzünden olan sebep neymiş ? Sen gidelim demişsin ya en son kararında.

canım şimdi gidelim demiştim tamam demiştim ki adam ben dedemi görmek istemiyorum vazgeçtim gibi bir atılım yaptı şimdi tlf açtı sebebp sensin sen ailemle kavga ederseniz diye gitmicem diyor ((

böyle bir hikaye biliyorum ben
gelin kaynana aynı evde yaşadılar
geçinemediler herkes birbirine hakaret etti
oğlan annesine söylemedik laf bırakmadı
sonra adam karısın aldı başka şehre yerleşti
annesiyle küstüler
buraya gelirlerdi ama görüşmezlerdi
en son çok kötü kavga etmişler
adam bir anda değişmiş senin yüzünden demeye başlamış eşiniz gibi
kız çıktı geldi ailesinin yanına boşanalım diye
adam topluyorum eşyayı dedi ya barışcaksın ya boşanıcaz
sonuç kız barıştı yuvam yıkılmasın diye
şimdi 2.cocuğunu yaptı doğumda gitti kaynanası kaldı yanında herşey süt liman

aranızda ne gibi sorunlar yaşandı bilmiyorum ama
en azından barışmış gibi yapabilirsiniz
yine fazla muhattap olmazsınız
eviniz ayrı barkınız ayrı
mesela arkadaşımın eşi yine fazla konuşma sık gitme ama
elini öpüp helalik isteyeceksin demişti

sordum canım dedesiyle arasında husumet var onu görmek istemediğini söylemişti şimdiyse tlf açtı senin yüzünden gitmiyorum diyor ((

Cocuk mudur bu adam?
Önce dedesi ile karsilasmamak icin gitmedigini söylüyor, simdi ise sizin yüzünüzden gitmedigini.
Alin karsiniza konusun.
Böyle gün asiri fikir degistirip, suclu olarakta sizi isaret etmesin.

ben ne yapacam bu adamla kılar kaynanam bana hakaretler etmiş gelip söyledi beni doldurdu sonra kaynanam bana tlf hakaretler etti sonrasında görümcem (( ben görüşmicem dedmi tamam dedi haklısın sonuna kadar haklısın dedi şimdi sen suçlusun diyor gidecez iyi olacaksınız diyor (( karşıma alıpta ne konuşayım bu adamla ben inanın yetti canıma mesaj attım eşime 1 yılımı ailecek zehir ettiniz yazdım ((

gitmezse gitmesin çokmu meraklısın cnm. hiç oralı bile olma tamam sen nasıl istiyorsan de geç. onlarla konuş diyorsa ben ne konuşacam senin ailen deyiver.

merhaba bende kaynana mağduruydum 2 yıl beraber oturdum sonra ev aldım ayrıldım.sürekli eşimle ailesi yüzünden tartışırdım bir türlü yola getiremez kendi huzurumuzu bozardım.Benden sana tavsiye o ailesini görmek istemese bile sen gidelim ziyaret edelim de sen kötü olacağına bırak onlar yesin birbirini sen canım cicim yap inan bana kazanan sen olursun....

canım şimdi gidelim demiştim tamam demiştim ki adam ben dedemi görmek istemiyorum vazgeçtim gibi bir atılım yaptı şimdi tlf açtı sebebp sensin sen ailemle kavga ederseniz diye gitmicem diyor ((

Yaaa adam gitmek için can atıyor oraya, konunu okumuştum az çok hatırlıyorum adam anasına gitmek için tatil yerine gitmiyordu.
Zaten hem zaman yaklaşmış hem de senin ailene de söylemişsiniz geleceğinizi sen de hır çıkmasın diye "neden ben ailenle kavga edeyim bana laf sokulmadıkça ben neden saygısızlık yapayım, bana bir adım atana ben koşa koşa giderim" falan desene.

kurduğum cümlede anlatım bozukluğu var,kusura bakmayın..yani gitmek istemediği yer kendi ailesi mi sizin aileniz mi diye sormak istemiştim..ben gitmek istiyorum,ister gel ister gelme ben gidiyorum,senin yüzünden küs olduğum,senin ailenle barışacağım diyin.

ne yapayım kızlar gidelim mi diyeyim tamam gidelim desem ailesi bana ters bir harekette bulunursa tepkim ne olur kestiremiyorum ((

kusura bakma canım okadar sinirliyim ki kafamı duvarlara masalara vurmak istiyorum aileme mi rezil olduğuma yanayım yoksa dengesiz eşime mi yanayım bilmiyorum artık annem bile eşimin dengesizliğini farketmiş sen çıkardın başına bunu diyor of gel söyle ne yapayım (( barışsam bu sefer al işte kendi suçlu kabul etti der daha çok başıma çıkar bunlar ailecek dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…