Yaaa adam gitmek için can atıyor oraya, konunu okumuştum az çok hatırlıyorum adam anasına gitmek için tatil yerine gitmiyordu.
Zaten hem zaman yaklaşmış hem de senin ailene de söylemişsiniz geleceğinizi sen de hır çıkmasın diye "neden ben ailenle kavga edeyim bana laf sokulmadıkça ben neden saygısızlık yapayım, bana bir adım atana ben koşa koşa giderim" falan desene.
ne yapayım kızlar gidelim mi diyeyim tamam gidelim desem ailesi bana ters bir harekette bulunursa tepkim ne olur kestiremiyorum((
kesinlikle evliliğinizin olumlu yönde ilerlemesi ve iç huzurunuzun olması için gidin.. hiç olmazsa eşinize karşı "elimden geleni yaptım,zeytin dalını uzattım,kıranlar onlar oldu..bu saatten sonra sence ne yapmalıyım" diyebilecek bir gücünüz,kendinizi savunmanız olur..gittiğinizde sakinliğinizi,hanımlığınızı,içinizdeki iyi insanı koruyun.
kadının sesini duyunca bile nefesim kesiliyor( rabbim bana sabır versin eğer gidersem canım (
aradım kılzra eşimi karar ver bıktım senin dengesizliğinden dedim ne dengesizliğim varmış orası benim memleketim 30 günde kalırım dedi(( düşünün kılzra 30 gün kalacakmış hey yarabbi sonrasında hani dedim görmek istemiyordun hani onlar suçlu ne oldu şimdi dedim (( boşanalım ben katlanamıcam daha fazla dedim bıktım yıldım kzlar bana şimdiden sahip çıkmayan adam orda sahip çıkar mı dersiniz ((
Bence bu sürede sen ailende kal o ailesinde kalsın, keşke hemen boşanalım falan demeseydin. Eşinle şöyle konuş tamam gidelim ben gelinleri olarak gelirim saygımdan, birkaç gün sonra da ben ailemin yanına giderim deseydin. Çünkü bu adam kendi ailesinin yanında onların da şişirmeleriyle sana rahat vermez. Baksana bir gidelim bir gitmeyelim demeyi dengesizlik olarak görmüyor bile. Seni sinir etmek için ailene gelmem de diyebilir, bırak gelmesin sen öyle anlaşma yap bence.
buarada ayrı ayrı kalmamızıda kabul etmiyor
napıyım roselinda yedi bitirdi beni ne dengesizliği diyor bir diyor aman ne biçim biyerorası ne kalacam keşke gitmsek şimdide kalkmış 30 gün kalırım diyor boşanalım demiyimde ne diyeyim bu adama sinir hastası etti beni tamam gidelim demişken gitmicem diyor emin ol 2 gün sonrada yer başımın etinin senin yüzünden der(( gidelim desem nasıl davranacaksın diye beni sorguya çekecek gelde katlan bu adama ((
hiç delirme çünkü daha en az 10 kez daha karar değiştirecek en az 10 kere daha delireceksin :S o yüzden azıcık sakin olmayı dene bekle bakalım beyefendi en son ne karar verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?