Allahım neydi günahım :(

söyledim canım söylemezmiyim onlar beni kırmasın ben bişey yapmam kimseye biliyorsun dedim olsun sen sus onlar sana bişey söylese dahi diyor ben de dedim ki bak sen bile ailene güvenemyorsun bir arıza çıkaracaklarını biliyorsun dedim (( biliyor nasıl arıza bir annesi olduğunu (( çünkü

ne yapayım kızlar gidelim mi diyeyim tamam gidelim desem ailesi bana ters bir harekette bulunursa tepkim ne olur kestiremiyorum ((

kesinlikle evliliğinizin olumlu yönde ilerlemesi ve iç huzurunuzun olması için gidin.. hiç olmazsa eşinize karşı "elimden geleni yaptım,zeytin dalını uzattım,kıranlar onlar oldu..bu saatten sonra sence ne yapmalıyım" diyebilecek bir gücünüz,kendinizi savunmanız olur..gittiğinizde sakinliğinizi,hanımlığınızı,içinizdeki iyi insanı koruyun.

kadının sesini duyunca bile nefesim kesiliyor ( rabbim bana sabır versin eğer gidersem canım (

onlar sana bişey derse şayet ben çokmu meraklıydım size gelmeye oğlunuzun hatırına geldim eve gelen misafire böylemi davranılır dersin. eşinede dönüp bak bendemi suç yoksa ailendemi beni bundan sonra asla suçlama burada daha fazla duramam gidelim dersin olur biter. neden boyun eğeceksin ki. benim kaynanamda hep kavga çıkartırdı sonra ben sustum onlar hakaret etti eşiem döndüm bak ben monuşursam ağır olacak cevağplarını ver dedim. annesine sus dedi susmayınca tamam sne istedi dei kaltık çıktık ve 1 sene görüşmedik. sonra el ayak öpmeler özür dilemeler felan. yani bir şekilde hatalrını yüzlerine vurmanız gerekiyor. erkekler böyledirler istedikelrini yaptırmak isterler. sende uygun bir dille lafını söyle geç.

kadının sesini duyunca bile nefesim kesiliyor ( rabbim bana sabır versin eğer gidersem canım (

Nasıl olsa ailenin yanına da gidilmeyecek mi ? Ne kadar orada kalacaksınız bilmiyorum ama bence oraya gittikten sonra ailene gitmemen için eşini şişirmeseler bari, felaket tellalcısı gibi olmak istemem ama zaten gitseniz bile eşinle durumun belli zoraki gidiyorsun, kayınvalidenlerin tutumu belli orada işler değişmez umarım. Baktın öyl eyapıyorlar sen de gör aileni bak deyip git kendi ailenin yanına. Sonrasında eşin gelsin senin peşinden.

aradım kılzra eşimi karar ver bıktım senin dengesizliğinden dedim ne dengesizliğim varmış orası benim memleketim 30 günde kalırım dedi (( düşünün kılzra 30 gün kalacakmış hey yarabbi sonrasında hani dedim görmek istemiyordun hani onlar suçlu ne oldu şimdi dedim (( boşanalım ben katlanamıcam daha fazla dedim bıktım yıldım kzlar bana şimdiden sahip çıkmayan adam orda sahip çıkar mı dersiniz ((

Bence bu sürede sen ailende kal o ailesinde kalsın, keşke hemen boşanalım falan demeseydin. Eşinle şöyle konuş tamam gidelim ben gelinleri olarak gelirim saygımdan, birkaç gün sonra da ben ailemin yanına giderim deseydin. Çünkü bu adam kendi ailesinin yanında onların da şişirmeleriyle sana rahat vermez. Baksana bir gidelim bir gitmeyelim demeyi dengesizlik olarak görmüyor bile. Seni sinir etmek için ailene gelmem de diyebilir, bırak gelmesin sen öyle anlaşma yap bence.

napıyım roselinda yedi bitirdi beni ne dengesizliği diyor bir diyor aman ne biçim biyerorası ne kalacam keşke gitmsek şimdide kalkmış 30 gün kalırım diyor boşanalım demiyimde ne diyeyim bu adama sinir hastası etti beni tamam gidelim demişken gitmicem diyor emin ol 2 gün sonrada yer başımın etinin senin yüzünden der (( gidelim desem nasıl davranacaksın diye beni sorguya çekecek gelde katlan bu adama ((

Önce sen istemedin ...

Sonra gitmeye karar verdin eşin istemedi..

Sonra eşin tamam dedi senin gözün korktu :)))

Biraz kafam karıştı ama anladğım kadarıyla sen hem buzları eritip hemde fazla samimi olmak istemiyosun
Biri çıkıp laf sokacak diye..

Eşinde muallakta hem arıza çıkmasın diye istemiyo...hemde böyle küslük istemiyo..

Laf sokacakları kesin çünkü aile senin yapmacık gittiğini biliyo..Sende söyersin daha kötü olur.

Biraz alttan alıp duymamazlıktan gelip yada sokulan lafları espriye çevirip ben bu işi kıvırırım diyosan git.

Onun dışında kendine güvenmiyosan daha fazla germe ortalığı kafa bulandırma cnm

Son düzenleme:
canım bence eşin snden şöyle bişey bekliyor
ailemle geçinemessin diyor ya sende diceksinki
hayır ben anlaşırım bişey deselerde sesini çıkartmam eşinde işini garantiye alıp
sorunu çözecek böylelikle
yani senden gidelimde uyum sağlarım olayını bekliyor

Nasıl davranacaksın diye sorgu mu olur yaa, sanki savaşa gidiyorsunuz baştan şartlamış adam kendini çünkü ailesinin sana tutumunu biliyor ve her laflarına sözlerine rağmen senin susup oturmanı garantiye almak istiyor.
Bunun pazarlığı mı olur, hiç istemediğin bi laf söylerler insan o anda hazmedemez patlayıverir baştan pazarlık mı yapılır. Önce ailesini arasın karıma laf sokmayın o da size saygıda kusur etmez diye önce onları sorguya çeksin.

kızlar sağolun okudum yorumlarınızı bencede aynen sizin dediğiniz gibi benim çenemi kapatmaya çalışıyor herzaman ki ben dicem ki tamam ben ne derlerse desinler susacam gidelim ama artık yeter kızlar haksızmıyım (( hep alttan alan ben oldum ama eşim üzülmesin dedim ama artık içimde almıyor bu durumu nefes alamıyorum yaptıkları karşısında gitmezsen gitme dicem eve geldim 1 saat sonrada kendisi gelecek ne haltın varsa gör dicem bende insanım hiç bişey yapmadılar herşeyin altından gün geldi tek başıma kalktım ama kendimi ezdirmiccem bu saatten sonra haksızmıyım kızlar ((

konuştuk tartıştık kızlar derdi neymiş az biraz ağzında ki baklayı çıkardı kavga ederiz diye korkuyormuş (( bende dedim ailene söyle gitmeden ozaman bana nasıl söylüyorsan onlarada söyle çenelerini tutsunlar dedim gidelimde onlar sana bişey derse derdim dedi ama şimdi anlamış ki biz anlaşamazmışız hey allahım (( delirecem

hiç delirme çünkü daha en az 10 kez daha karar değiştirecek en az 10 kere daha delireceksin :S o yüzden azıcık sakin olmayı dene bekle bakalım beyefendi en son ne karar verecek...

hiç delirme çünkü daha en az 10 kez daha karar değiştirecek en az 10 kere daha delireceksin :S o yüzden azıcık sakin olmayı dene bekle bakalım beyefendi en son ne karar verecek...

beyfendi şimdi totoşunu devirdi yatıyor geldiğinde de söylediği söz şu sen dişinden tırnağından arttırarak kurduğun yuvamızın huzurunu neden kaçırıyosun :) şaka gibi ya hep yağ gibi su yüzünde haklısın ben bu gidişle çok deliririm canım ((

Kayınvelidenizle aranızda ne geçti tam olarak bilemiyorum ama bu gitme mevzusunu biraz abartıyorsun sanki.
Gidelim derse tamam de sık dişini kal birkaç gün.
Ha şimdi de gitmeyelim diyorsa canına minnet işte, tamam sen bilirsin de.
Eşin seni deniyor sanki. Mantıksız ve saçma ama başka bir şey çıkaramadım hareketlerinden.
Daha fazla karar değiştirirse koy tavrını ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…