• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım Paranoyak Oldumm :(

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Çok güzel bir forum, çok seviyorum burayı.. Bilgileniyorum, tanımadığım bayan arkadaşlarımın dertlerini paylaşıyorum..
Ama gerçekten korkmaya başladım, her gün en az bir tane rastladığım eşim başkasına aşık, eşim beni aldatıyor konuları..
Hiç bir kadın böyle adice bir şeyi hak etmez,
Eşimin beni sevdiğini biliyorum, öyle bir şüphem olmadı şükür şimdiye kadar. Bazen konu açılınca haberlerden Vs. Konuşurken yapmam diyor öyle bir şey yapacaksam Allah canımı alsın, sana bunu yaşatmayayım diyor..
Çevremden gördüğüm kadarıyla kimde için ' O YAPMAZ ' demiceksin..
Sadece dua edebiliyorum Allah bnm eşimi ve hiç kimseyi nefsine uydurmasın diye..

Yine de korkularıma hakim olamıyorum,
Ya tartıştığımız bir zamanda ya da olur ya bazen biraz hararetli tartışma yaşanır, o an sinirinden yüzünü bile görmek istemezsin.. Hoş ben 1-2 saat sonra sakinleşir normale dönerim ama ya diyorum o sinirle yaparsa???daha 2 buçuk senelik evliyiz, ya günün birinde yaparsa diye şüpheyle yaklaşır oldum..
Hergün telefonunu karıştırmak alışkanlık oldu..
Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim?

Erkek kadın farketmez..
Kimse aldatılmayı hak etmez..
Aslında bu konuları doğa olaylarına benzetmek lazım.
Olması muhtemeldir , ne kadar tedbirli olursan o kadar az hasarla kurtulursun..
Ama bu tedbir saplantı boyutunda olmamalı..

Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine oyalanacak bir şey bul bence.Eğer çalışmıyorsan işe gir,işe girmek istemiyorsan kursa git falan.

Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine oyalanacak bir şey bul bence.Eğer çalışmıyorsan işe gir,işe girmek istemiyorsan kursa git falan.
Ehliyet kursum yeni bitti, yarın ehliyetimi alıyorum kısmetse :KK28:
Ygsye çalışmaya başlıcam, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce

Ehliyet kursum yeni bitti, yarın ehliyetimi alıyorum kısmetse :KK28:
Ygsye çalışmaya başlıcam, bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce
Hayırlısı olsun inşallah.Bence de bu tarz şeylere odaklan,kafan dağılır.Boşu boşuna kendini strese sokma.Hiç kimsenin öyle bir şey yaşamasını istemem.Umarım hiçbirimiz yaşamayız ama olursada yapacak bir şey yok yani.Şimdi oturup ya aldatılırsak diye kendi kendimizi mi yiyelim.Bence olumsuz şeyleri düşünme,anı yaşa.Sonuçta sen tek başına bir bireysin,eşin olmadanda yaşayabilirsin.Evet aldatılmak çok kötü bir şey ama dünyanın sonuda değil.

Hayırlısı olsun inşallah.Bence de bu tarz şeylere odaklan,kafan dağılır.Boşu boşuna kendini strese sokma.Hiç kimsenin öyle bir şey yaşamasını istemem.Umarım hiçbirimiz yaşamayız ama olursada yapacak bir şey yok yani.Şimdi oturup ya aldatılırsak diye kendi kendimizi mi yiyelim.Bence olumsuz şeyleri düşünme,anı yaşa.Sonuçta sen tek başına bir bireysin,eşin olmadanda yaşayabilirsin.Evet aldatılmak çok kötü bir şey ama dünyanın sonuda değil.
Haklısın canım çok doğru yazmışsın.. Ben anı yaşamaya odaklı bir insandım, ne oldu bana bilmiyorum ama özüme dönmem lazım.. Teşekkürler canım :KK200:

Telefonuna bakma canım.
Baktıkça bakasın gelir, daha da kurcalarsın.
Kafan rahat olsunn, gönlün ferah olsun.
Rabbim şaşırtmasın ama eğer öyle bir şey yapsa bile zaten karşına çıkar. Sen bunları düşünme.
Kimse ''asla aldatmaz'' nitelikte değildir elbette. Herkes şaşabilir. Ama bunları düşünerek güzel günlerini zehir etme.
Hayat kısacık, minicik. Mutluluk ve huzurla yaşarsınız bir ömür inşallah :KK200::nazar:

Telefonuna bakma canım.
Baktıkça bakasın gelir, daha da kurcalarsın.
Kafan rahat olsunn, gönlün ferah olsun.
Rabbim şaşırtmasın ama eğer öyle bir şey yapsa bile zaten karşına çıkar. Sen bunları düşünme.
Kimse ''asla aldatmaz'' nitelikte değildir elbette. Herkes şaşabilir. Ama bunları düşünerek güzel günlerini zehir etme.
Hayat kısacık, minicik. Mutluluk ve huzurla yaşarsınız bir ömür inşallah :KK200::nazar:
Aminnn canımmmm, allah herkese mutluluk, huzur dolu günler yaşatsın inşallah...
Çok doğru, hayat kısacık, minicik :KK200:daha minicik olan 1 yaşında bir kızım var:KK46:
Prensesim içim güçlü, kendini yetiştirmiş bir anne olmam lazım, ufak ufak da olsa bunun için bir şeyler yapmaya çalışıyorum..

Siz yine iyi evlisiniz de korkuyorsunuz.
Ben evlenmeye korkar oldum KK'daki evlilik ve aldatma konuları yüzünden.
:110::110::110:

Siz yine iyi evlisiniz de korkuyorsunuz.
Ben evlenmeye korkar oldum KK'daki evlilik ve aldatma konuları yüzünden.
:110::110::110:
Haklısın aslında o daha kötü. Bekar olsam ben de korkardım şahsen..
Umarım içi dışı bir, güvenilir insanlar çıkar karşına canım

Back
X