Allah'im sabirr

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
anlatacak kimsem yok..dayanacak gücüm yok..24 yasindayim ve neyin ne oldugunu anlayadigim günden beri hep huzursuzluk. .babam suskun yine mi küstü, yine mi konusmuyo annemle..kac gun kac ay surecek?...
evde hep bi sessizlik..surat yapmalar..Suan bunlari yazarken gözyaşlarıma engel olamıyorum. oyle bunaldim,oyle sıkıldım ki ..eve gelmk istemiyorum. .babam isten gelsin istemiyorum. .sevdigim askerde ..hep o destek olurdu o da yok..cikmazdayim sanki.

babam bizi hic mi sevmiyo, hic mi uzulmuyor gözyaşlarımiza

Canim seni cok iyi anliyorum..
Mutsuz bi ev..
Eve gelmediği gun sevinilen baba..
Kac yasindasin uniye gidince biraz dahs rahatliyor insan.

ewde olmadiginda huzurlu bi ew.. 24 yasindayim cnm aciktan okuyorum uniyi..çalışıyorum

hosgeldin,yemek yer misin? diyen bir anne...ve cvp bile vermeye tenezzül etmeyen bir baba. .

Degistiremeyecegin seyler icin uzulme...
Sen kendi hayatina bak, yasin cok genc, sevgilin de donecek askerden, kendi duzenini de kuracaksin, merak etme...
Canini sikmak bir seyleri degistirmiyorsa, sikma canini, bosver...

canim ya bu huzursuzluk hic biseye benzemiyo gercekten ama sabret belki annen baban da bi donemden geciyodur anlamaya calis tabiki seviyodur anneler babalar yavrularini sevmesler mi hic uzulme insallah gecer bi an once rabbim evinize huzur guzel muhabbet versin insallah

[QUOTE="zamansiz93, post: 37475956, member: ewde olmadiginda huzurlu bi ew.. 24 yasindayim cnm aciktan okuyorum uniyi..çalışıyorum[/QUOTE]

Anladim..
Bende anlamiyorum sorunlari ne..
Karisina coluguna cocuguna kan kusturan babalar..
Ne ksdar aci bir evladin babasini evde istememsi..
Bende is icin sehir disina gittiginde cok sevinirdim ssnki icim kus gibi olurdu..
Kelin ilaci olsa be canim ne diyim ki..
Allsh sabir versin.

Degistiremeyecegin seyler icin uzulme...
Sen kendi hayatina bak, yasin cok genc, sevgilin de donecek askerden, kendi duzenini de kuracaksin, merak etme...
Canini sikmak bir seyleri degistirmiyorsa, sikma canini, bosver...
anneme cok üzülüyorum. .onun gözyaşları icime akıyo sanki..

[QUOTE="zamansiz93, post: 37475956, member: ewde olmadiginda huzurlu bi ew.. 24 yasindayim cnm aciktan okuyorum uniyi..çalışıyorum

Anladim..
Bende anlamiyorum sorunlari ne..
Karisina coluguna cocuguna kan kusturan babalar..
Ne ksdar aci bir evladin babasini evde istememsi..
Bende is icin sehir disina gittiginde cok sevinirdim ssnki icim kus gibi olurdu..
Kelin ilaci olsa be canim ne diyim ki..
Allsh sabir versin.[/QUOTE]
saol canim bni anladiginizi biliyorum. .o yüzden yazdım buraya o kdr alistim ki.arkadas yerine koydum herkesi..ewde ailenden gormedigi destegi goruyor insan..iyi ki varsınız

Anne ve babanizin sorunlari ne bilmiyorum ama yurumuyorsa ayrilmayi hic dusunduler mi?
bundan 7 ay önce bi boşanma derecesine geldiler sonra toparladik..benim annm melek gibi ya. .sabrina hayranim.bn olsa yuz defa bosamistim böyle birini..
bizim icin hep sabretti,alttan aldi..ama artk dayanamiyor biliyorum..
babam kotu biri degil aslinda kotu sözü ,kumari,siddeti gözle görülür hicbir kotu yani yok..sadece susuyor bi tartışmadan sonra aylarca konuşmuyor cok kinci. .annm çabalıyor konuşmak icin cvp vermiyor.
neden böyle yapiyo anlayamiyorum

Babanizin karakteri yillardir ayniymis zaten, bu yastan sonra da degismez ki...
Annenizle babaniz arasinda bu konu, cok mudahil olmayin derim...
Annenizin iki secenegi var zaten, yeter artik dayanamiyorum der biter ya da zaten yillardir boyle oldugunu bile bile surduruyorum der devam eder... Kotuymus cidden...Ama cok fazla sikmayin caninizi...

cidden hicbisey bilmiyorum
zor gerçekten zor. .ama bunada şükür sagligimiz yerinde..Allahim beterinden korusun. .

Benim babamda böyle.
Taa 15-16 yaşındayken anneme çok söyledim, boşan neden çekiyorsun diye.
Aradan 11 yıl geçti hala aynı.
Dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.
Gece normal yatmışken, sabah küs kalkıyor.
Artık annem önemsememeye gayret ediyor. Kadına seninle mutsuzum diyor, annem "boşanalım o zaman " deyince, ben senden başkasıyla mutlu olamam diyor.
Böyle işte. 50 yaşına gelmiş, derdinin ne olduğunu söylemektense kendi kafasına göre takılıyor. 27 sene boyunca bu kadının ilgisi ne zaman başka yere kaysa ( ki bizde dahiliz buna, yani çocuklarıyla ilgilenmeye kalktığında bile) ya küstü, ya başka bir olay çıkardı. Narsist midir, manyak mıdır ben çözemedim ama annem sallamamaya başladığından beri kafası rahat. 1 aydır telefonda sesi neşeli geliyor artık, halbuki babam yine küs. Sırf anneme vicdan azabı olsun diye sigaraya geri başlamış. (kalp rahatsızlığı var geçen sene by-pass oldu, yasak sigara içmesi)
Annem de en olmadı ben açarım davayı, anlaşarak 1 celsede boşanacaksak, o istemiyor diye 3 celsede boşanırız, istemediğim biriyle beni zorla nikahlı bırakacak hali yok ya hakimin diyor.
İçki, kumar, dayak vs benim babamda da yok. Ama bu şekilde psikolojik şiddet çok kötü.
Annen boşanmayı düşünmüyorsa mümkün mertebe umursamaz olmaya çabalasın, kendi selameti açısından.
Sadece bunu tavsiye edebilirim canım.

canim okurkn bnm babamdan bahsediyorsun sandim bi an..o kdr benziyo hikayen hikayeme..
mesela sabah gayet gule oynaya göndermişizdir,aksam gelir surat
.her yılbaşı her bayramda özellikle yapar gibi küser..tas catlar o catlamaz,susar..
hep bi tedirginlik ya babam kizarda kuserse..bzn neye kustugunu anlayamayiz bile,sorariz cvp yok.
bir tel calar arkadaşı arar kahkahalar havada ucusur,kapatır teli,sonra surat yine mahkeme duvari...

annenin yerinde olsam kendime Bi hobi edınırım,madem bosanmıyor,hiiç kafasını takmasın..

sonuçta bu sıddet yok ortada yada aldatma..
kadında,kendi arkadaş grubuyla kafa dağıtsın,bişeylerle meşgul olsun..

benımle konuşmayan adam için,senelerce ağlamak niye..o da tınlamasın,soru sorarsa cevap verir..cok mu lazım yaniiii..

babasına gidiyo oturmaya annem..
babam.basliyo surata biz burda tekiz bilmm ne.. bu adam hasta gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…