- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
1 yasındaGecmiş olsun. İshali kahveye lımon sıkıp durdurun. Yogurt yıyın. Aüt daha da rahatsız eder. Bıır de , cocuk kac yasında. Bu saatte nıye uyanık kı
Halsizlik var kusma yok tesekkuederımKusmanız yoksa çok ciddi değildir.
Zehirlenme vakaları kusmayla beraber şiddetlenir.
İshali önlemek için 1 çay kaşığı türk kahvesine birkaç damla limon damlatın ve için.
Ve yoğurda 1 yemek kaşığı nişasta karıştırıp yiyin.
Bol su için, vücudunuz susuz kalmasın.
Şayet titreme, vücutta halsizlik ve kırgınlık, kusma varsa hiç düşünmeden gerekirse atlayın taksiye gidin.
Hayatımda birçok kez zehirlendim, en sonuncusunu hamileyken yaşadım.Halsizlik var kusma yok tesekkuederım
Şuan toz türk kahvesine 7 8 damla limon damlayın ve içmedim çnkğ kıvamı içilecek gibi değil koyu. Yedim. İnşallah iyi gelir ne dersiniz.Hayatımda birçok kez zehirlendim, en sonuncusunu hamileyken yaşadım.
Kirpiklerinizi bile ağrıtan bir durum olur, kolunuza dokunsanız canınız acır.
Öyle felaket bir şeydir zehirlenme vakası, anladığım kadarıyla sizin sadece mideniz bozulmuş.
Buna şükür, yarın zaten doktora gidecekmişsiniz, gittiğinizde baktırın yine de.
İshale müthiş çözümdür.Şuan toz türk kahvesine 7 8 damla limon damlayın ve içmedim çnkğ kıvamı içilecek gibi değil koyu. Yedim. İnşallah iyi gelir ne dersiniz.
İlk defa yaptım türk kahvesi limonu
Mesele koca değil muhtemelen, bebeği kaldırıp gece gece birine emanet edecek olmak.Sağlık diye konu acıyorsunuz, Eşiniz uyandırmaya kıyıp hastaneye gitmiyorsunuz evliliğin sağlıkta hastalıkta kısmı nerde kaldı. Kaldırın kocanızı götürsün, kıcan dururken üvey babanız götürmek zorunda değil daha doğrusu kimse değil
Eşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldıNeden eşinizi uyandırmaya çekiniyorsunuz. Hastalikta sağlıkta yaninizda değil mi? Kötüyüm de cagirin taksi gidin. Cocuguda sıkı giydirin olsun bitsin. Ben basim ağrıyor migrenim tuttu kalk bir acilde iğne vurduralim desem,arabamiz olmadığı halde esim gecenin kaci olursa olsun kalkar götürür. Demek ki eşiniz o samimiyeti vermemiş size
Iğrenç bi karakter. Siz de ona yapmayın. Herkese hakettiği kadar değer verin. Dönün totonuzu uyuyun o hasta oluncaEşim malesef götürmez. Uykuyu sever. Götürse bile surat yapar. Hamileymişim su istedim eşimden. Su almadı bana. Elalem aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?