ALLAHIM SEN BANA SABIR VER

senin için demedim sen niye öyle düşündün ki?

benim için dedin sandım , çünkü ben o zihniyette bir insan olmadığımdan böyle birşey dedim.
Eğer kendisi bu şekilde düşündüğü için bana böyle yapıyorsa Allaha havale ediyorum.

Bende bunu isterdim madem yapamıyorum herkesin içinde bağırarak söyleme.
Herkesin içinde bana sataşma.
Benimle muhattap olma hiç olmadı.

sizin tavrinizinda onlardan asagi kalir yani yok ama, ne munasebet babamin oglumu deyip gececeginize adama resmen hakaret etmissiniz. Nasil davranizsaniz oyle muamele gorursunuz

olgunlaşmayan insanları işe almamalılar bence ne bu iş yeri mi kreş mi ?

Hepsi patronun arkadaşları bence bu rahatlık oradan geliyor.
Onlar herşeyi yapar onlar izin alır onlar fazla para alır ama ben ve benim gibi arkadaşlar ezilir.
Yediği içtiği arkalarından konuşulur.

sizin tavrinizinda onlardan asagi kalir yani yok ama, ne munasebet babamin oglumu deyip gececeginize adama resmen hakaret etmissiniz. Nasil davranizsaniz oyle muamele gorursunuz

Ben bunun açıklamasını yapmaktan yoruldum , yorumunuz için teşekkürler.

Haklıyken haksız duruma düşmek tam da bu oluyor.
Evet sizinle çok uğraşmışlar ama " onun beyin yaşı çocuk" ne demek, bence hakaret.
Haliyle karşılık da vermiş.

benim için dedin sandım , çünkü ben o zihniyette bir insan olmadığımdan böyle birşey dedim.
Eğer kendisi bu şekilde düşündüğü için bana böyle yapıyorsa Allaha havale ediyorum.
sonuçta senden önce de öyleymiş ortamları. senin eski konundan biliyorum. sen sonradan girmişsin aralarına. onlar değişmeyeceğine göre ya sen onlar gibi öküz, hazır cevap olup ağzının payını vereceksin ya da ruh sağlığın için başka yere geçeceksin. allah sana sabır versin ne diyim. inşallah düzgün mutlu olduğun bir ortamda çalışırsın.

sonuçta senden önce de öyleymiş ortamları. senin eski konundan biliyorum. sen sonradan girmişsin aralarına. onlar değişmeyeceğine göre ya sen onlar gibi öküz, hazır cevap olup ağzının payını vereceksin ya da ruh sağlığın için başka yere geçeceksin. allah sana sabır versin ne diyim. inşallah düzgün mutlu olduğun bir ortamda çalışırsın.

Bu arada gerçekten kusura bakma benim için diyorsun sandım , tekrardan söylemek istedim.
Allahımdan tek dileğim o çünkü ben strese ve üzüntüye gelemiyorum.
Bende 4 senedir sedef hastalığı var ve anksiyete bozukluğu var.
Hemen hastalığım nüksediyor.
Bu yüzden hep ılımlı ve saygılı insan olmaya çalıştım.
Ama böyle birşey geldi beni buldu..

Valla bence güzel vermişsin ağzının payını. Normalde ben yüz göz olmayı hiç sevmem de böyleleri insanı sinir sahibi eder. Yapacağın tek şey altta kalmamak. Çünkü baya bi hadlerini aşmışlar.

Böyle düşünen insanların yorumlarını görünce kendimi bu ortamda gerçekten daha güçlü hissediyorum , teşekkür ederim.

Bu arada gerçekten kusura bakma benim için diyorsun sandım , tekrardan söylemek istedim.
Allahımdan tek dileğim o çünkü ben strese ve üzüntüye gelemiyorum.
Bende 4 senedir sedef hastalığı var ve anksiyete bozukluğu var.
Hemen hastalığım nüksediyor.
Bu yüzden hep ılımlı ve saygılı insan olmaya çalıştım.
Ama böyle birşey geldi beni buldu..
ya işte çoğu insan nezaketten anlamıyo. kaba olmak gerekiyor bazen

O zaman şöyle düşünün ;
Sürekli sizinle uğraşan , size laf atan bir insan ki hatta '' seni sinir etmek için yapıyorum '' diyen bir insana siz böyle birşey deseydiniz hata yaptığınızı mı düşünürdünüz ?
iste saka yapiyorum yok takiliyorum yok seni sinir etmek icin soyledim vsvs boyle dengesizler oluyor.Ya hic takmiyacan duymuyacan.yada bi laf ettiysen oda sana bagirsimi ozmn lafi tikacan agzina boyle seyler duymak istemiyosan sende beni sinirlendirme diye.
aslinda isin ilginc yani o kadin neden durduk yere abi demiyosun ayni yastayiz bana abla diyon demis.bide nisanlisin.

bence insanlara eleştiri hakkı veren sizsiniz. güçlü bir duruş sağlayıp hakaret etmeden kendinizi ifade etseniz kimse böyle konuşma cesareti bulamaz.

iste saka yapiyorum yok takiliyorum yok seni sinir etmek icin soyledim vsvs boyle dengesizler oluyor.Ya hic takmiyacan duymuyacan.yada bi laf ettiysen oda sana bagirsimi ozmn lafi tikacan agzina boyle seyler duymak istemiyosan sende beni sinirlendirme diye.
aslinda isin ilginc yani o kadin neden durduk yere abi demiyosun ayni yastayiz bana abla diyon demis.bide nisanlisin.

İşte bu insanlar böyle çünkü , böyle şeyler düşünüp söylemek için özel çaba sarfettiklerini düşünüyorum artık.

bence insanlara eleştiri hakkı veren sizsiniz. güçlü bir duruş sağlayıp hakaret etmeden kendinizi ifade etseniz kimse böyle konuşma cesareti bulamaz.

Vallahi o dediğinizi ben 6 aydır yapmaya çalışıyorum , inanın olmuyor işe yaramıyor yani.

Böyle düşünen insanların yorumlarını görünce kendimi bu ortamda gerçekten daha güçlü hissediyorum , teşekkür ederim.
Ben de güler yüzlü olmaya çalıştım hep, dedim ki herkes beni iyi bilsin, arkamdan iyi konuşsun. Yok canım olmuyor, sen iyinin de iyisi olsan değerin bilinmiyor. Bu her ortam için geçerli, bi komşulukta bile böyle. O yuzden artık insanlara karşı daha soğuğum, isterse arkamdan en kötü şeyleri söylesinler, umrumda değil. Bak hasta olmuşsun yazık.

Vallahi o dediğinizi ben 6 aydır yapmaya çalışıyorum , inanın olmuyor işe yaramıyor yani.
Yani size bilmeden eleştiri yapmak istemedim ama aynı şeyleri yaşadığım bir ortam vardı bir gün bir arkadaşım çekti beni kenara söyledi Sekacım sen yapıyorsun insanlara bu hakkı sen veriyorsun diye. Sonra yeni girdiğim bir ortamda eskisinden farklı davrandım sonuç tabi ki pozitif oldu.

Ben de güler yüzlü olmaya çalıştım hep, dedim ki herkes beni iyi bilsin, arkamdan iyi konuşsun. Yok canım olmuyor, sen iyinin de iyisi olsan değerin bilinmiyor. Bu her ortam için geçerli, bi komşulukta bile böyle. O yuzden artık insanlara karşı daha soğuğum, isterse arkamdan en kötü şeyleri söylesinler, umrumda değil. Bak hasta olmuşsun yazık.

Buradaki insanlar bence 6-7 senedir bir arada çalışa çalışa birbirlerine benzemişler.
Zaten hepsi içkici ayyaşın teki , siz hiç iş ortamında alkol içildiğini gördünüz mü ?
Burada içiliyor.

Yani size bilmeden eleştiri yapmak istemedim ama aynı şeyleri yaşadığım bir ortam vardı bir gün bir arkadaşım çekti beni kenara söyledi Sekacım sen yapıyorsun insanlara bu hakkı sen veriyorsun diye. Sonra yeni girdiğim bir ortamda eskisinden farklı davrandım sonuç tabi ki pozitif oldu.

Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yermiş.
Ben dersimi çok iyi aldım.
Güleryüzlü olmak hiç işe yaramıyor

Back
X