ALLAHIM SEN BANA SABIR VER

Çık bence ordan
Hepiniz saygıyı yitirmişsiniz
Daha da düzelmezsiniz

Ben geçen konunu normal işyeri gibi düşünüp yazmıştım
Meğerse hiç normal değilmiş

Normal değiller gerçekten.
Milletin işi gücü birbirleri olmuş.

Şu bir gerçek, ben hata yaptım bir işim de .
Hata değil daha doğrusu birşeyi karıştırdım ve sonra kendim düzelttim.
Ama çalışan hata çalışmayan dedikodu yapar.

Burada da herkesin işi gücü dedikodu , haliyle bana göre bir yer değil.
Ne pahasına olursa olsun ayrılıcam.

kac yasindasiniz siz ya is yerinde kimse kimseye abi abla demek sorunda degil ki hatta cok itici cok sacma cok anlamsiz. Birde nasil sizin ozel hayatiniza karisiyor ? nasil karistiriyorsunuz ? Ne bicim is yeri orasi ?
Adamda ayri salak madem is konusunda senden bir sikayeti var bunu daha ahlakli bir sekilde seninle konusabilirdi milletin icinde ama sende su isi beceremiyorsun biz sana birsey diyormuyuz demesi cidden cok aptalca. Ne bicim bir is ortami orasyi yaa donercide falan mi caliosiyorsunuz ? Lokantadaki garsonlar bile daha profesyoneller.

Bende bunu isterdim madem yapamıyorum herkesin içinde bağırarak söyleme.
Herkesin içinde bana sataşma.
Benimle muhattap olma hiç olmadı.

Niye çocuklar gerizekalı mı oluyor ?
Valla ben size ne diyim şimdi.
Benim yazdığımdan çocuklar geri zekalı diye kastettiğimi mi anladınız.
Her insan yaşına uygun davranır. 3 yaşındaki çocuk 3 yaşında gibi davranır zekası yaşına uygundur. Kocaman adam 3 yaşındaki çocuğun zekasına sahipse o o Zaman geri zekalı olur.
İş arkadaşlarınızı da böyle anlıyorsanız epey bi sorun var. Kaldı ki hepsi aynı anda niye yüklensin size
hiçte değil bence arkadaş yaşı küçük anlamında demiş. gerizekalı anlamı nerden çıkıyor aceppp :KK20: Vivezlavie Vivezlavie
beyin yaşı küçük demiş, oradaki beyini atlamayalım :KK51:

Meslegin nedir canim insallah daha iyi bi yerde daha iyi bi is bulursun

Lojistik sektöründeyim , daha önce türkiyenin en büyük 3. firmasındaydım.
O kadar güzeldi ki size anlatamam .
Ama stajyerdim ve kadroda yer yoktu o maaşla da dayanamazdım çünkü kredim vardı.
Buraya gelince ruh sağlığım bozuldu zaten sedef hastasıyım...

Ağlamasaydım diyo ama kendimi tutamadım ağladım işte diyo

Hım anladım sağol Bir-Dost Bir-Dost ;)
Sanırım daha öncede yorum yapmıştım
Biran evvel iş arayın Vivezlavie Vivezlavie kurumsal olmadığı sanırım saygının yerlerde olduğu bir yer !
Ego tavan yapmış insanlarda ne biçim muhabbetler var iletişimlerinizde .

Valla ben size ne diyim şimdi.
Benim yazdığımdan çocuklar geri zekalı diye kastettiğimi mi anladınız.
Her insan yaşına uygun davranır. 3 yaşındaki çocuk 3 yaşında gibi davranır zekası yaşına uygundur. Kocaman adam 3 yaşındaki çocuğun zekasına sahipse o o Zaman geri zekalı olur.
İş arkadaşlarınızı da böyle anlıyorsanız epey bi sorun var. Kaldı ki hepsi aynı anda niye yüklensin size

beyin yaşı küçük demiş, oradaki beyini atlamayalım :KK51:

Herkes benimle uğraşmıyor sadece , herkes birbiriyle uğraşıyor.
yorum için tşk.

Lojistik sektöründeyim , daha önce türkiyenin en büyük 3. firmasındaydım.
O kadar güzeldi ki size anlatamam .
Ama stajyerdim ve kadroda yer yoktu o maaşla da dayanamazdım çünkü kredim vardı.
Buraya gelince ruh sağlığım bozuldu zaten sedef hastasıyım...

Dogrudur daha once iyi bir yerde calisinca zorlanirsin dogal olarak ama sabret insallah tez zamanda daha iyi bir yerde calisma imkanin okur

burda çocukluk ya da gerizekalılık konularından ziyade art niyet, birbirinin kuyusunu kazma görünüyor. kötü niyetin zekası olmaz.
Bir dakika !
Ben kimsenin kuyusunu kazmıyorum.
Kimsenin ekmeğinde yada birşeyinde gözüm olmaz.
Lütfen bu şekilde düşünmeyin .

Lojistik şirketi ama ciddi bir kurum değil gerçektende
is bakman senin gelecekteki piskolojin icin iyi olur, bak ben kendi yasadigim bir okayi anlatayim
kuyumculuk uzerine bir fabrikada kalite kontrolcuydum ve malesef uretim bölümündeydi odam 14 tane erkegin icinde tek bayan bendim..herkes cok lakayit tiplerdi..ben isime bakarim mesafemi korurum diye düşündüm. .ama o kendi aralarindakicigrenc sakalari kendilerine imalari mide bulwndiran sohbetleri beni zorluyordu susmaliyim dedim..Düşünün kendi esini 13 erkegin diline düşüren insanlardan bahsediyorum
begenmiyorsan kapi orda mantiginda sefi vs.. birgun sabah geldim bunlar yine mesai oncesi buyuk masada kahvalti yapiyorlar. hicbirsey demeden odama girdim hepsinden tiksindigim için. . en pislikleri dondu ve bagirarak Aleykumselam dedi.. (yani selam vermedigim icin yapiyor ) la havle d3eim tekrar ayagi kalkip a.selammm dedi baya uretimi inletecek bir sesle cam kapiyi actim 3limle hayirdir isareti yaptim.
bana gavur selamsiz girer gavursan soyle bilelim dedi.
bende elhamdulillah muslumanim ama insana selam verilir okuzlere degil dedim sustu kaldi ama ogun anladım ki bunlar sebeke gibi ayilik damarlarına işlemiş. ..ordan ayrildim ama resmen askerlik yapmis gibiyim iraden bir bayan gelince abla,kardes vs diyenler kadin ckktigi an ettikleri bel alti laflari asla unutmayacagim ..hala is konusunda adim atamiyorum ya oyle bir yer olursa diye..hem3n cikamadim cunku tecrübe edinmeliydim kalitede konusunda hemde nisanliydim ve nişanlıma hicbir sey soyleyemiyordum basi derde girer diye..bazi ortamlar enseye saplak g..parmak seklinde malesef

is bakman senin gelecekteki piskolojin icin iyi olur, bak ben kendi yasadigim bir okayi anlatayim
kuyumculuk uzerine bir fabrikada kalite kontrolcuydum ve malesef uretim bölümündeydi odam 14 tane erkegin icinde tek bayan bendim..herkes cok lakayit tiplerdi..ben isime bakarim mesafemi korurum diye düşündüm. .ama o kendi aralarindakicigrenc sakalari kendilerine imalari mide bulwndiran sohbetleri beni zorluyordu susmaliyim dedim..Düşünün kendi esini 13 erkegin diline düşüren insanlardan bahsediyorum
begenmiyorsan kapi orda mantiginda sefi vs.. birgun sabah geldim bunlar yine mesai oncesi buyuk masada kahvalti yapiyorlar. hicbirsey demeden odama girdim hepsinden tiksindigim için. . en pislikleri dondu ve bagirarak Aleykumselam dedi.. (yani selam vermedigim icin yapiyor ) la havle d3eim tekrar ayagi kalkip a.selammm dedi baya uretimi inletecek bir sesle cam kapiyi actim 3limle hayirdir isareti yaptim.
bana gavur selamsiz girer gavursan soyle bilelim dedi.
bende elhamdulillah muslumanim ama insana selam verilir okuzlere degil dedim sustu kaldi ama ogun anladım ki bunlar sebeke gibi ayilik damarlarına işlemiş. ..ordan ayrildim ama resmen askerlik yapmis gibiyim iraden bir bayan gelince abla,kardes vs diyenler kadin ckktigi an ettikleri bel alti laflari asla unutmayacagim ..hala is konusunda adim atamiyorum ya oyle bir yer olursa diye..hem3n cikamadim cunku tecrübe edinmeliydim kalitede konusunda hemde nisanliydim ve nişanlıma hicbir sey soyleyemiyordum basi derde girer diye..bazi ortamlar enseye saplak g..parmak seklinde malesef

Evet kendimi şuanda ifade edemesemde insan bazı durumların içine istemsizce giriyor.
Ve o kadar çok üzerine geliniyor ki , ben bayanım herşeyden önce ya !

Oncesindeki konusmalari bilmedigim icin.
sanki sen oyle soyleyince onun tepkisi normal geliyor.yani sen hakaret ediyosun once.

Oncesindeki konusmalari bilmedigim icin.
sanki sen oyle soyleyince onun tepkisi normal geliyor.yani sen hakaret ediyosun once.

O zaman şöyle düşünün ;
Sürekli sizinle uğraşan , size laf atan bir insan ki hatta '' seni sinir etmek için yapıyorum '' diyen bir insana siz böyle birşey deseydiniz hata yaptığınızı mı düşünürdünüz ?

iyi yapmissin canim seni sinir etmek icinmismis sinir oyle dgil boyle yapilir de..bu erkeklerin kadinlari laflariyla sinir etmesine bende cok sinir oluyorum ezdirme kendini.

Bir dakika !
Ben kimsenin kuyusunu kazmıyorum.
Kimsenin ekmeğinde yada birşeyinde gözüm olmaz.
Lütfen bu şekilde düşünmeyin .
senin için demedim sen niye öyle düşündün ki? hadi kuyu kazma olayına değinmeyelim ama iyi niyet olmadığı belli. kötü niyetli insan karşısındakini kırar.

Back
X