- 28 Temmuz 2015
- 267
- 140
- 53
- Konu Sahibi Vivezlavie
İşiniz nedir? Ciddi bir kurum değil gibi böylesi ilkokul muhabbetleri dönüyorsa...
Lojistik şirketi ama ciddi bir kurum değil gerçektende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşiniz nedir? Ciddi bir kurum değil gibi böylesi ilkokul muhabbetleri dönüyorsa...
Sende onlarla uğraşıcaksın o zamanKaç defa sustum sustum sustum.
Ama işle ilgili birisine bişey soruyorum yerden yere vuruluyor.
Geçen bir gümrükçüyle konuşuyorum bir gümrükçünün numarasını istedi telefondaki , bende bu X'e sordum adam telefondayken , kızım neden istiyorsun ki kim yapmış tescili niye onun numarasını veriyim ki benimle kızımlı mızımlı konuşuyor.
hiçte değil bence arkadaş yaşı küçük anlamında demiş. gerizekalı anlamı nerden çıkıyor acepppE beyin yaşı çocuk demek, geri zekalı demek zaten.
keşke kaşık uzatmak gibi bi iyilik yapmasaydın. bundan sonra bi yudum suya muhtaç kalsalar elindeki suyu saksıya dökersin.
O x'de benimle sofrada çok uğraştığı için ve özel hayatıma müdahale ettiği için dedim ki ,
Onun beyin yaşı çocuk olduğu için demiyorum.
O x kişide bana bağırarak dedi ki , sen dedi bir işi beceremiyorsun birbirine karıştırıyorsun biz sana birşey diyormuyuz. Beni sinirlendirme dedi , bana gerizekalı diyemezsin dedi.
(Gerizekalı demedim)
Ağlamasaydım diyo ama kendimi tutamadım ağladım işte diyoNeyi yapmamanız gerekiyordu zaten siz birşey yapmamışsınız ki ?
E beyin yaşı çocuk demek, geri zekalı demek zaten.
Çocuklar yaşlarının gerektirdiği zekadaNiye çocuklar gerizekalı mı oluyor ?
Lojistik şirketi ama ciddi bir kurum değil gerçektende
Diyorum ama orada çoğu herkes senelerce birlikte çalıştığı için herker onun adına konuşup üstüme geliyor.
1 değil 2 değil kaç kişiler
Bir iş yeri için, seviye yerlerde, üzgünüm.
Dolaylı olarak demişsin. İlla ağzından harfi harfine o kelimenin çıkması gerekmiyor ki.
Hiçbir şekilde muhatap almasanız diyeceğim ama ilk konunuzu da bilmiyorum, ortamınızı da.
Derdi nedir acaba? Ben yazacağım diye uğraşırken bir yandan yorumlar düşüyor takıntı olmuşsunuz siz bu adama.
Yüz buluyor tepkinizden.
İşyeri ortamınız çok garip, çok laubali herkesKaç defa sustum sustum sustum.
Ama işle ilgili birisine bişey soruyorum yerden yere vuruluyor.
Geçen bir gümrükçüyle konuşuyorum bir gümrükçünün numarasını istedi telefondaki , bende bu X'e sordum adam telefondayken , kızım neden istiyorsun ki kim yapmış tescili niye onun numarasını veriyim ki benimle kızımlı mızımlı konuşuyor.
Değiştirme imkanınız varsa işinizi değiştirmekten başka çare yok gibi. Yada tamamen soğuk olacaksınız. Herkes yüz göz olmuş o ortamda laçkalaşmış. En baştan soğuk durup mesafeyi koruyamadınız mı acaba da böyle özel hayatınıza karışmaya cüret ediyorlar.
İşyeri ortamınız çok garip, çok laubali herkes
Kızım ne demek?
Hanım denir, hadi yaşıtsınız isimle hitap edilir en fazla
Bos ver yarin hicbirsey olmamis gibi davran sen umursar uzuldugunu belli edersen daha cok ustune gelecekler
Çık bence ordanKi telefonda biri var yani , uyarıyorum sürekli diyorum ki sinirlenmeye başlıyorum laftanda anlamıyorlar.
Meslegin nedir canim insallah daha iyi bi yerde daha iyi bi is bulursunAğladıktan sonra biraz düzeldim zaten , kendimi toparladım işimi yapmaya devam ettim.
Ama dediğim gibi iş bakmaya başladım.
Hanımlar Merhaba ,
2 gün önce konu açmıştım , biliyorsunuz ki.
İş yerinde problemler vardı.
Bugün çok can sıkıcı olaylar oldu.
Masada iki erkek iş arkadaşım bana laf söylemeye başladı.
Şimdi konuşmaları yazsam çok uzun bulacaksınız.
Dedim ki ben ne güzel yemeğimi yiyorum neden bulaşıyorsunuz bana
Diyor ki ; amaç seni sinir etmek hahha gülüyor.
Sonra ordan bir bayan arkadaş dedi ki sen x'e neden abi demiyorsun benimle aynı yaşta.
O x'de benimle sofrada çok uğraştığı için ve özel hayatıma müdahale ettiği için dedim ki ,
Onun beyin yaşı çocuk olduğu için demiyorum.
O x kişide bana bağırarak dedi ki , sen dedi bir işi beceremiyorsun birbirine karıştırıyorsun biz sana birşey diyormuyuz. Beni sinirlendirme dedi , bana gerizekalı diyemezsin dedi.
(Gerizekalı demedim)
Herkesin içinde bağırarak böyle dedi , herkes sustu. Çok zoruma gitti , biliyorum yapmamam gerekiyordu ama çok üstüme geldiler , sofradan yemek yemeden kalktım ve lavabo da hüngür hüngür ağladım.
Belki evet bende de hata vardı ama herkesin üstüme oynamasından çok yoruldum.
Tükendim.
Ne yapmalıyım ?