Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALLAH'IM sen bu ay yüzümüzü güldür anne olmak istiyorum herkesten dua bekliyorum:(
şafak 13 günler geçmek bilmiyor testler düşünceler ne lacak böyle bilmiyorum kırmızı kartı mı görcez yoksa bir melek mi ağırlicaz belli olacak dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
şafak 13 günler geçmek bilmiyor testler düşünceler ne lacak böyle bilmiyorum kırmızı kartı mı görcez yoksa bir melek mi ağırlicaz belli olacak dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
ya ben çok istiyorum eşim zamanı var daha diyordu ikimizde çalışıyoruz ilk defa denedik bu ay 15 regl günüm ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım şu eczanede satılan testlerden negatif çıktı hayallerim yıkıldı nasıl demorolize oldum anlatamam eşime de yansıtmmaya çalıştım ama bıraksalar sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlardım
cnm, ilk defa denedik diyorsun dur bakalım daha başındasın. bune böyle hemen karamsar olma. doktorlar ilk 6 ay olmamasına normal bakıorken 1 seneye kadar yolu var. sen olumlu düşün herşey güzel olsun.
ya ben çok istiyorum eşim zamanı var daha diyordu ikimizde çalışıyoruz ilk defa denedik bu ay 15 regl günüm ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım şu eczanede satılan testlerden negatif çıktı hayallerim yıkıldı nasıl demorolize oldum anlatamam eşime de yansıtmmaya çalıştım ama bıraksalar sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlardım
dur bakalım canm benim bende 1 seneye kadar yolu var diye biliyoırum ama ümitsizliğe kapılma Allah hayırlısını versin geç olsun ama sağlıklı olsun inş.