ALLAH'IM sen bu ay yüzümüzü güldür anne olmak istiyorum herkesten dua bekliyorum:(

gamzelihatun

KUZUCUM ALLAH'A EMANET
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
571
7
96
şafak 13 günler geçmek bilmiyor testler düşünceler ne lacak böyle bilmiyorum kırmızı kartı mı görcez yoksa bir melek mi ağırlicaz belli olacak dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

YÜCE ALLAHIM, senin ve bütün bebek sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün. Hayırlı zamanda gelsin kuzularınız AMİN..

inş. cnm benim ya Allah herkeze nasip etsin darısı başımıza :) denemeler başarısızmı geçiyor cnm?

ya ben çok istiyorum eşim zamanı var daha diyordu ikimizde çalışıyoruz ilk defa denedik bu ay 15 regl günüm ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım şu eczanede satılan testlerden negatif çıktı hayallerim yıkıldı nasıl demorolize oldum anlatamam eşime de yansıtmmaya çalıştım ama bıraksalar sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlardım :(

cnm, ilk defa denedik diyorsun dur bakalım daha başındasın. bune böyle hemen karamsar olma. doktorlar ilk 6 ay olmamasına normal bakıorken 1 seneye kadar yolu var. sen olumlu düşün herşey güzel olsun.

ya ben çok istiyorum eşim zamanı var daha diyordu ikimizde çalışıyoruz ilk defa denedik bu ay 15 regl günüm ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım şu eczanede satılan testlerden negatif çıktı hayallerim yıkıldı nasıl demorolize oldum anlatamam eşime de yansıtmmaya çalıştım ama bıraksalar sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlardım :(

dur bakalım canm benim bende 1 seneye kadar yolu var diye biliyoırum ama ümitsizliğe kapılma Allah hayırlısını versin geç olsun ama sağlıklı olsun inş.

Back
X