Turkiye'nin maas ortalamasi 5.000'den basliyormus gibi esinizin maasini begenmiyenler olmus, ona bir guldum...
Ikincisi derdiniz bebek yapmak isteyince, tatile gitmek isteyince kira kira kira diye tutturan kayinvalidem is elini tasin altina sokmaya gelince o da kira istiyor, diger kardese kirasiz o evi vermeyi planlarken di mi? Ee ev almakta oyle kolay degil ama siz bebek istiyorsunuz...
Evet haksiz duruyor ama bence onun aklindan gecen su, sizin esiniz icin o kendi evini alir onun isi gucu yerinde, bende bu evi diger ogluma veririm demis, size kira demesinin sebebi digerine soz verilmis ve sizi caydirmak, ve size bu kadar ustelemesinin sebebi plan sasarsa bir ogluna ev verdi digerine vermedi olacak, o olmasin istiyor, plan yapmis, ona uyulsun diye diretiyor iste...
Siz kimseyi dinlemeyin, he he diyip gecin, kotu niyet yok ve aman aman bir sorunda yok, tabi ki can sikar ama esiniz de arkanizda ve evinizin icinde degil bu sorun, halledilir merak etmeyin...Siz de esinizde calisiyorsunuz ustelik, bebek zamani ona bakmak icin cikacaksin, o zamana kadar biraz birikim yapip bu boslugu telafi etmeye calisirsiniz ustelik...
Hemen bosanmayi konusmaniz bana garip geldi, bosanma bence sadece olaganustu hallerde olmali, cocuk oyuncagi degil ki...
Ve bence annenize iliskinizi anlatmayin, ben anlatmam, ne esime ne ailesine onyargili olmasini istemem, sizin araniz duzelse bile, anneniz unutmaz unutmayin, damat soyle yapti kizima der durur, yazilim muhendisi esinizde pek ala evini de alir, size de pasalar gibi bakar, talepleri abartmamak lazim...
Sikmayin caninizi...