• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Saçmalama okulunu bitir ekmeğini eline al erkek mj kalmadı herkes sever kızım sen okuluna bak annenle sorunların var diye evlenilmez yasin belli ki küçük ne de olsa o senin annen gün gelir olsa da keşke yine tartissak dersin bir erkek için ne kendini ne okulunu yakma eğer seni seviyorsa zaten seni bekler

Valla evlilikte sans isi bence. Ya esin annenden daha gecimsiz biriyse o zaman ne olacak nereye kacacaksin. Evliligi kacis olarak gorme kacmak icin evleneceksen hic evlenme inanki anne kahri cekiliyor da koca kahri hic cekilmiyor.

hiç kimse göründüğü gibi değil. özellikle 19-20 yaşında hiçbirşeyin ayrımını yapamazsın. ileride seni çöpsüz üzüm diye itip kakmaya, aşağılamaya başlarlar. mesleğini eline alıp para kazanmadıktan sonra adam yerine bile konulmazsın. evet durumun zor. ama, yazın öğrenci evi olan arkadaşlarından onlarda kalmayı teklif et. yazın da bi yerlerde çalışır kiralarına ortak olursun. yurt açılınca da yurda geçersin.

yaz gelince bir işe gir ve bir yerin misafirhanesinde kal illaki yer bulursun evlenmeyi çocuk oyuncağı sanma. önce kendi ayakların üzerinde durmayı kendi başının çaresine bakmayı öğren ki vakti geldiğinde zorunluluktan değil en doğru zamanda, sevdiğin insanla hayatını kur... böylesi çok daha iyi olacak senin için güven bize.

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Evlenmeyin tabiiki de. Su an kaldiginiz yurdun muduruyle gorustunuz mu? Bildigim kadariyla yardimci oluyorlar kyk mudurleri de dahil buna.
Part time ise girebilir cep harcliginizi da cikarabilirsiniz. Ugradiginiz siddete dair ve gecirdiginiz felc icin doktora gittiniz mi? Eger raporunuz varsa isiniz cok kolay olur

Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.sana şimdi erkek arkadaşın cazip geliyor olabilir.ama en ufak tartışmada yüzüne tokat gibi iner arkanda kimsenin olmayışı.183 ü ara.onlar yardımcı olurlar.

Bugün Allah a şükür çok iyi olmasa da idareten bir is buldum.Anneannesiyle kalmakta karar kıldık zaten kadında kendi teklif etmiş istenmeme gibi bir durumum da olmayacak.Yorum yapan destek olmaya çalışan bütün kadınlara teşekkür ederim tanıdığım insanlar tanımadığım yabancılardan daha yabancılar bana..İyi ki varsınız

Çok sevindim bu habere hakkında hayırlısı olsun. Aile düzgün kararlar vermeye çalışıyor anladığım kadarıyla

Back
X