• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

5 senedir tanıyorum ilişki 2 sene dolmasına 10 gün kaldi
Anlattığına göre melek gibi bir aile ama emin ol insanoğluyuz kimse mükemmel değil evlenme demiyorum ama evlenince illa sorun çıkacak buna hazırlıklı ol.

Eğer okulu bırak demeyeceklerse evlen de okulun önemli onu garantiye al onun pazarlığını yap!!!

Bence evlenme ne olursa olsun yükün artacak evlilik sadece maddi imkanlar değil ister istemez sen de onun yükünü hafifletmek için varsın ama zaten senin yükün sana yeter mutlaka ayakta kendin dimdik durmalısın yapacaksın bunu eminim :KK52:

Son düzenleme:
Anlattığına göre melek gibi bir aile ama emin ol insanoğluyuz kimse mükemmel değil evlenme demiyorum ama evlenince illa sorun çıkacak buna hazırlıklı ol.

Eğer okulu bırak demeyeceklerse evlen de okulun önemli onu garantiye al onun pazarlığını yap!!!
Pazarlığa gerek yok en başta ben bırakmam ama onlar bu konular hiç konusulmadan anne teyzeler falan evlilik olsa da okulu mutlaka bitir sana illa çalış para kazan demiyoruz okul bitsin bi mesleğin olsun diyorlar

Pazarlığa gerek yok en başta ben bırakmam ama onlar bu konular hiç konusulmadan anne teyzeler falan evlilik olsa da okulu mutlaka bitir sana illa çalış para kazan demiyoruz okul bitsin bi mesleğin olsun diyorlar
Öyle düşünmeleri güzel umarım düşünceleri değişmez istersen anneanede kal yazın bi içlerine gir o arada nişan da yaparsın hem onları da tanımış olursun

evlendirdim ben olsam cekılır dert degıl cunku ama bastan sunu da söyleyeyim boyle bır ananeniz varken evlılık surecındede burnunuzdan getırır

Yoksa
:kk77: koca yemek bekler:hamarat: zala yemek yapar
:temizlik: zala temizlik yapar
:KK69:zala başka başka işler yapar
:kahve:vakit kalırsa zala ders çalışır
o_Ozala ne yapacağını şaşırır
:ruh:zala yorulur
:mad:sonuda :KK75: ya bu:rolleyes: ya da buuu

Erkek arkadaşınız evleneme teklif etmiş yaşınız küçük olmasina rağmen nedense bana çok samimi geldi oyumu evlenemenizden yana kullanırdım eğer mutsuz olursanızda boşanabilirsiniz yani yine şu durumda olursunuz bence bir şey kaybetmezsin denemeye değer gibi

Sen tanıyorsun daha iyisini bilirsin ama olmazsa boşanırım diyerek evlenme bi kere bi de en önemlisi mutlaka kimi seçersin bilmem ama düğün öncesi nişan falan yaptır ve yapmaları gereken neyse ki değerini bilsinler en baştan amaaan nasıl olsa kimsesi yok dedirtme ama en mantıklısı oku bence evliliği ne zaman olsa yaparsın ama bu bekarlık bi daha gelmez hele bi de çocuk düşün istemezsiniz çocuk ilk başlarda ama ya olursa

Yok bu kadar derinden bilmiyor genel hatlarıyla biliyor durumumu.Az önce annesiyle konuşuyorduk ben yazin apartta kalacağım falan dedim erkek arkadaşım para hiç sorun degil icim rahat değil ama rahat edeceksen kal dedi erkek arkadaşımın ananesi de yalnız yaşıyor annesi dedi ki ananesi kendi teklif etti yazin onun yanında kalmani istiyormuş dedi bende ben istemiyorum apartta kalacağım dedim annesi kizim sen dedenlere bile gittigimde aklım sende kalıyor uzuluyorsun hem ben apart falan istemem aklımız sürekli sende kalır sen gel ananede kal kimse sana karışmaz sıkıldıkça bize gelirsin sonra da okuluna gidersin acilinca dedi

Bence bu süper bir fikir
Evlilik için acele etmektense bu hanımla kal
Hem 3 ay çok uzun bir zaman değil çabuk geçer hem de yalnız yaşayan bir yaşlı kadına arkadaşlık edersin

Erkek arkadaşınız evleneme teklif etmiş yaşınız küçük olmasina rağmen nedense bana çok samimi geldi oyumu evlenemenizden yana kullanırdım eğer mutsuz olursanızda boşanabilirsiniz yani yine şu durumda olursunuz bence bir şey kaybetmezsin denemeye değer gibi
Evet genel düşüncem tam olarak böyle bosansam da elde var sifir

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Okurken zor olur evlilik sonra birakirsin falan yazık olur. Ya da oldu ya boşandın bu sefer hem mesleksiz hem boşanmış olursun belli ki ailenden sana Hayır yok. iyi düşün bir şekilde okuumaya bak yazın bir iş bulup çalışsan. okulda güvendiğin sağlam gördüğün bir hocan varsa durumun anlat belki bir şekilde yardım eder.

Konu ile ilgisiz olacak belki ama geçen sene çocuk parkinda biri ile karşılaştım. yaşı bayagi geçkin Prof. dr. mus üniversitede 2 yaşında kiz çocuğu da anne diyor. Kadın anlattı iste çocuklar oynarken bir öğrencisi hamile kalmış baska bir öğrencisinden oglan sorumsuzun teki çekmiş gitmiş kizin ailesi de oldukça tutucuymus. aldiramamis da suresi gecmis bir sekilde gizlemis doğuma yakın hocasina böyle böyle ben ne yapicam demis vs. iste kadin almış 2 buyuk çocuğu var biri evli biri bekar bir de bu kadin bakiyormus. YAsal sureci sormadım. her neyse bazen insanın karşısına böyle insanları Allah gonderiyor. sen bir dur düşün gerekirse güvendiğin hocalarinla konuş bir çaresi bulunur elbet.

Sevgili hemcinsim eğer 3.sinif falan olsan evlen derdim ancak daha 1.sinif yeni bitmiş.
Bence bi şekilde idare edersin güçlü bi kıza benziyorsun.
Zaten 23 hazirana kadar yurttasin eylül de de okula gidersin 2 ay apartta kal derim yaşlı teyzeyle de kalma.
Ben kalmıştım bi akrabamla okurken çok ama çok pişman oldum yaşlılarla yaşamak idare etmek çok zor.
Geçici işler bulabilirsin marketlerde tattirim vs.gibi.
Ne yap et kalma kimse de kendin kal.
Bu arada ilişkiniz devam eder sevgili ni de daha yakından tanımış olursun.
Ama yok evlenmeye kararlıyım diyorsan da çocuk yapma derim dikkatli ol :)

Eger cocuktan eminsen guvenilir bir erkekse neden llmasin
Evli iken okuyan meslek sahibi olan bi çok kişi var bizim gelinde evli iken okudu öğretmen oldu

Suan tam olarak dedemlerdeyim aylar sonra geldim yazın burda kalabilir miyim aylık su kadar ücret karşılığında dedim.Verdiği cevap 'ev sahibi kizar'

Saka mi bunlar yaa???
Annen zaten anlatimlarina göre garipde dedene daha bi Sok oldum.
Her Ana Ana olamiyor maglesef. Sadece dogurmakla Ana olunmuyor.
Hadi Anneni gectim, digerleri (Teyze, Dayi) niye hal hatir sormaz??

Evlenecegin kisi Aile durumunu biliyor mu?

Back
X