- 24 Ekim 2016
- 75
- 34
- 38
5 senedir tanıyorum ilişki 2 sene dolmasına 10 gün kaldiAnneanne mantıklı olabilir
Anneanne de kalmak mantıklı olabilir. Siz bu beyle ne kadar zamandır berabersiniz canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 senedir tanıyorum ilişki 2 sene dolmasına 10 gün kaldiAnneanne mantıklı olabilir
Anneanne de kalmak mantıklı olabilir. Siz bu beyle ne kadar zamandır berabersiniz canım?
Anlattığına göre melek gibi bir aile ama emin ol insanoğluyuz kimse mükemmel değil evlenme demiyorum ama evlenince illa sorun çıkacak buna hazırlıklı ol.5 senedir tanıyorum ilişki 2 sene dolmasına 10 gün kaldi
Pazarlığa gerek yok en başta ben bırakmam ama onlar bu konular hiç konusulmadan anne teyzeler falan evlilik olsa da okulu mutlaka bitir sana illa çalış para kazan demiyoruz okul bitsin bi mesleğin olsun diyorlarAnlattığına göre melek gibi bir aile ama emin ol insanoğluyuz kimse mükemmel değil evlenme demiyorum ama evlenince illa sorun çıkacak buna hazırlıklı ol.
Eğer okulu bırak demeyeceklerse evlen de okulun önemli onu garantiye al onun pazarlığını yap!!!
Öyle düşünmeleri güzel umarım düşünceleri değişmez istersen anneanede kal yazın bi içlerine gir o arada nişan da yaparsın hem onları da tanımış olursunPazarlığa gerek yok en başta ben bırakmam ama onlar bu konular hiç konusulmadan anne teyzeler falan evlilik olsa da okulu mutlaka bitir sana illa çalış para kazan demiyoruz okul bitsin bi mesleğin olsun diyorlar
Yok bu kadar derinden bilmiyor genel hatlarıyla biliyor durumumu.Az önce annesiyle konuşuyorduk ben yazin apartta kalacağım falan dedim erkek arkadaşım para hiç sorun degil icim rahat değil ama rahat edeceksen kal dedi erkek arkadaşımın ananesi de yalnız yaşıyor annesi dedi ki ananesi kendi teklif etti yazin onun yanında kalmani istiyormuş dedi bende ben istemiyorum apartta kalacağım dedim annesi kizim sen dedenlere bile gittigimde aklım sende kalıyor uzuluyorsun hem ben apart falan istemem aklımız sürekli sende kalır sen gel ananede kal kimse sana karışmaz sıkıldıkça bize gelirsin sonra da okuluna gidersin acilinca dedi
Evet okulum bu cuma bitiyor ama yurtta 23 hazirana kadar kalabiliyorum ondan sonrası kolay zaten :))Bence bu süper bir fikir
Evlilik için acele etmektense bu hanımla kal
Hem 3 ay çok uzun bir zaman değil çabuk geçer hem de yalnız yaşayan bir yaşlı kadına arkadaşlık edersin
Hahhahah Allah korusun yaaYoksa
koca yemek bekler
zala yemek yapar
zala temizlik yapar
zala başka başka işler yapar
vakit kalırsa zala ders çalışır
zala ne yapacağını şaşırır
zala yorulur
sonuda
ya bu
ya da buuu
Çok iyi kalplisiniz ya teşekkür ederimBen sadece senin üzülmeni istemem bende böyle bir yol izledim ama kimse bana benden iyi dost değilmiş inşallah senin dostun çok olsunnn amin...
Evet genel düşüncem tam olarak böyle bosansam da elde var sifirErkek arkadaşınız evleneme teklif etmiş yaşınız küçük olmasina rağmen nedense bana çok samimi geldi oyumu evlenemenizden yana kullanırdım eğer mutsuz olursanızda boşanabilirsiniz yani yine şu durumda olursunuz bence bir şey kaybetmezsin denemeye değer gibi
Okurken zor olur evlilik sonra birakirsin falan yazık olur. Ya da oldu ya boşandın bu sefer hem mesleksiz hem boşanmış olursun belli ki ailenden sana Hayır yok. iyi düşün bir şekilde okuumaya bak yazın bir iş bulup çalışsan. okulda güvendiğin sağlam gördüğün bir hocan varsa durumun anlat belki bir şekilde yardım eder.Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Suan tam olarak dedemlerdeyim aylar sonra geldim yazın burda kalabilir miyim aylık su kadar ücret karşılığında dedim.Verdiği cevap 'ev sahibi kizar'