artik aldigim her nefes beni boguyor,her gunum cehennem azabi gibi nerde nekadar dert varsa sanki ustumde ayakta durayim diyorum guclu olayim diyorum artik ne gucum ne mecalim nede yasama sevincim kalmadi,cocuklarimin onunde belli etmeyim diyorum kendimi iyice maffettim hatta ettiler nedenmi????evli oldugum donemler koln de yasiyordum ailemede yakindim bosaninca sehir deyistim frankfurta yerlestim aradan 6 yil gecti Babam kanser olduktan sonra ben koln e tasindim tekrar allah korusun bisey olsa elim kolum bagli kalmayim diye buyuklerim olarak ailem olarak sahip cikmasalarda evladiyim onlarin,bu sehre yeniden tasindigimi kimse bilmiyor ailemden sadece cocuklarimin babasi biliyor uzuntum yetmiyor gibi yeni haniminida getirmis cocuklari gormeye geldiginde nispet yaparak canimli cicimli konusmalar o kadindan yaptigi cocuga ozel ilgi kiskandigimi dusunmeyin zoruma giden neden benim cocuklarima kan kusturdu yillarca ilgilenmedi yetim gibi buyuttum bana uygulamadigi kotulukler kalmazken simdikiyle o sekilde gozumun onunde
madem bu sekilde davrana biliyordun biz evliyken iyi baba iyi es olsaydinya benim gunahim neydi
piskolojim bozuldu uyku haram oldu her gozumu kapadigimda onlarin gulme ve keyifli sahneleri gozumun onunde mutlu olsunlar allahta bozmasin ama neden nedeeeen bunu bana gostererek aci cektiriyorki ayrilmisiz bitmis beni neden maffediyorki biz severek evlenmistik bumu tesekkuru
( nasil davranacagimida bilemez durumdayim cocuklarima diyebildigim tek sey babaniz sizide cok seviyor halbuseki tam tersi
dusunmeyim diyorum care bulamadim nasil etsem napsam biliyorum akli bende haala reddettim ben kackez o artik evli ve cocugu var ama bana nispet yapmasin benim zoruma gidiyor ailesiyle ilgilensin ama ben gormek zorunda deyilimki cok hakkim var uzerinde bilmem nasil odeyecek cocuklarimin hakkinida allahim sana havale ediyorum bana hayirli bir yol goster yarabbim bir sen varsin destegimiz.okudugunuz icin sagolun icimi doktum konusacak kimsem yoktu saygilarimla