• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım yeter nolur yeter

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
artik aldigim her nefes beni boguyor,her gunum cehennem azabi gibi nerde nekadar dert varsa sanki ustumde ayakta durayim diyorum guclu olayim diyorum artik ne gucum ne mecalim nede yasama sevincim kalmadi,cocuklarimin onunde belli etmeyim diyorum kendimi iyice maffettim hatta ettiler nedenmi????evli oldugum donemler koln de yasiyordum ailemede yakindim bosaninca sehir deyistim frankfurta yerlestim aradan 6 yil gecti Babam kanser olduktan sonra ben koln e tasindim tekrar allah korusun bisey olsa elim kolum bagli kalmayim diye buyuklerim olarak ailem olarak sahip cikmasalarda evladiyim onlarin,bu sehre yeniden tasindigimi kimse bilmiyor ailemden sadece cocuklarimin babasi biliyor uzuntum yetmiyor gibi yeni haniminida getirmis cocuklari gormeye geldiginde nispet yaparak canimli cicimli konusmalar o kadindan yaptigi cocuga ozel ilgi kiskandigimi dusunmeyin zoruma giden neden benim cocuklarima kan kusturdu yillarca ilgilenmedi yetim gibi buyuttum bana uygulamadigi kotulukler kalmazken simdikiyle o sekilde gozumun onunde :( madem bu sekilde davrana biliyordun biz evliyken iyi baba iyi es olsaydinya benim gunahim neydi :( piskolojim bozuldu uyku haram oldu her gozumu kapadigimda onlarin gulme ve keyifli sahneleri gozumun onunde mutlu olsunlar allahta bozmasin ama neden nedeeeen bunu bana gostererek aci cektiriyorki ayrilmisiz bitmis beni neden maffediyorki biz severek evlenmistik bumu tesekkuru :(( nasil davranacagimida bilemez durumdayim cocuklarima diyebildigim tek sey babaniz sizide cok seviyor halbuseki tam tersi :( dusunmeyim diyorum care bulamadim nasil etsem napsam biliyorum akli bende haala reddettim ben kackez o artik evli ve cocugu var ama bana nispet yapmasin benim zoruma gidiyor ailesiyle ilgilensin ama ben gormek zorunda deyilimki cok hakkim var uzerinde bilmem nasil odeyecek cocuklarimin hakkinida allahim sana havale ediyorum bana hayirli bir yol goster yarabbim bir sen varsin destegimiz.okudugunuz icin sagolun icimi doktum konusacak kimsem yoktu saygilarimla

canım hakkında hayırlısı olsun....onların sana sevgi gösterisini düşünüp de hiç üzülme...emin ol evlerinde huzur yoktur...
çünkü evladına karısına çektiren kişi, huzuru bulabilir mi birdaha...tamamen sana gösteri yapmışlar...gül geç...sen böyle yaptıkça onları amacına ulaştırmış oluyorsun...önemsemediğini belli et...
belki hayatına biri girer..unutur gidersin...çocuklarına sarıl mutlu olmaya çalış...rabbine sığın...allah yardımcın olsun cnm..

Allah yardimcin olsun. Kendini birakma cocuklarin icin ayakta dur. Ve bunu sakin unutma Allah kimsenin yaptigini yanina birakmiyor. Rabbim sana hayirli bi kapi acar insallah cok uzuldum durumuna. Bosver onlari demek hayirlisi buymus. Ozel hayatina karismam istemem ama insallah sende hayirli bi kismet bulur mutlu olursun

gerçekten bunalmakta haklısın
ben de olsam bunalırdım
sevdiğim bir söz var
ne kadar çok olsa da derdin
vardır bir bildiği derdi verenin

Canim Allah yardimcin olsun,severek evlenip ayrilmak ve bu sekilde tekrar bir araya gelmek zorunda kalmak cok zor olsa gerek...

Babanada Allah acil sifalar versin..

Bende kölnde kaliyorum ve buraya tasinali nerdeyse 2 yil olacak..

Olurda dertlesmek istersen özelden ulasabilirsin.

Sagolun kizlar, gulup gec demissinizde gulmek kim ben kim sabrin baska cesidi varmi? Artik okadar yuk olduki o sahneler resmen manyak gibi cani cekilmis ceset gibiyim kendimden bile nefret ediyorum noluyor bana oyle bagirmak istiyorumki ona demek isterdimki,bagira bagira sen su hsyatta tanidigim en berbat mahlukatsin adiiiii karekteri sifir insan ucuzzzz ama ozaman keyif alir amacina ulasmanin keyfini cikarir pislik

Allah sana daha güzel bi yol suncak merak etme sen bi annesin her şeyin en iyisine laiksın kendını çok sev ne olursa olsun üzülme her zorluga karşı hep tek olmuşsun çok güçlü bi bayansın eminım bunlar bi imtihan sabret yıpratma kendını elbet geçer neler geçmiyorki..

artik aldigim her nefes beni boguyor,her gunum cehennem azabi gibi nerde nekadar dert varsa sanki ustumde ayakta durayim diyorum guclu olayim diyorum artik ne gucum ne mecalim nede yasama sevincim kalmadi,cocuklarimin onunde belli etmeyim diyorum kendimi iyice maffettim hatta ettiler nedenmi????evli oldugum donemler koln de yasiyordum ailemede yakindim bosaninca sehir deyistim frankfurta yerlestim aradan 6 yil gecti Babam kanser olduktan sonra ben koln e tasindim tekrar allah korusun bisey olsa elim kolum bagli kalmayim diye buyuklerim olarak ailem olarak sahip cikmasalarda evladiyim onlarin,bu sehre yeniden tasindigimi kimse bilmiyor ailemden sadece cocuklarimin babasi biliyor uzuntum yetmiyor gibi yeni haniminida getirmis cocuklari gormeye geldiginde nispet yaparak canimli cicimli konusmalar o kadindan yaptigi cocuga ozel ilgi kiskandigimi dusunmeyin zoruma giden neden benim cocuklarima kan kusturdu yillarca ilgilenmedi yetim gibi buyuttum bana uygulamadigi kotulukler kalmazken simdikiyle o sekilde gozumun onunde :( madem bu sekilde davrana biliyordun biz evliyken iyi baba iyi es olsaydinya benim gunahim neydi :( piskolojim bozuldu uyku haram oldu her gozumu kapadigimda onlarin gulme ve keyifli sahneleri gozumun onunde mutlu olsunlar allahta bozmasin ama neden nedeeeen bunu bana gostererek aci cektiriyorki ayrilmisiz bitmis beni neden maffediyorki biz severek evlenmistik bumu tesekkuru :(( nasil davranacagimida bilemez durumdayim cocuklarima diyebildigim tek sey babaniz sizide cok seviyor halbuseki tam tersi :( dusunmeyim diyorum care bulamadim nasil etsem napsam biliyorum akli bende haala reddettim ben kackez o artik evli ve cocugu var ama bana nispet yapmasin benim zoruma gidiyor ailesiyle ilgilensin ama ben gormek zorunda deyilimki cok hakkim var uzerinde bilmem nasil odeyecek cocuklarimin hakkinida allahim sana havale ediyorum bana hayirli bir yol goster yarabbim bir sen varsin destegimiz.okudugunuz icin sagolun icimi doktum konusacak kimsem yoktu saygilarimla

yarın bir gün o çocuklar büyümeyecek mi? o baba yaşlanmayacak mı? ona buna muhtaç olmayacak mı? işte o zaman gelip de sizin çocuklarınızdan medet ummasın. bilmiyorum ama etme bulma dünyası, insanlar hiç mi akıbetlerinden korkmuyorlar

Bunlari dusunecek beyin olsa zaten bosanmamiza ragmen bizi perisan etmeye devam etmezdi simdi derdim onlarin o hallerini dusunmemek icin ne yapabilirim disari cikiyorum surekli gene aklimdalar uyyorum gene uyaniyorum gene en acil bir sekilde kurtulmaliyim bu durumdan ama nasil dusundukce gercekten icim yaniyor neden benle evliyken boyle olmadi kan kusturduda simdiki esiyle bana nispet yapiyorlarki ne islerine yarayacakki benim gorup uzulmem cikarlari ne olacakki of oof

Empati yaptım ve hakikaten kötü hissettim kendimi.
Beddua etmemek için zor tutuyorum o derece.
Bir ömür verdiğin adam iki evlat verdiğin adam sana göstermediği fedakarlığı sevgiyi cilveyi bir başka kadına gösteriyor ve gözünün önünde. .
Gerçekten tahammülü zor bir olay yaşıyorsun. Allah sana öyle bir kapı açsın ki ağzı açık kalsın.

Arkadaşım kimin olsa onun zoruna giderdi.
Kendinden boş yere kendinden nefret etme empati yap.
Sen ikinci eş olsaydın eşinin ilk hanımının yanına gider kahkahalar atarmıydın.
Nispet yaparcasına canını acıtmak istemiş.
Demek ki neymiş o adam layığını bulmuş.

Bunlari dusunecek beyin olsa zaten bosanmamiza ragmen bizi perisan etmeye devam etmezdi simdi derdim onlarin o hallerini dusunmemek icin ne yapabilirim disari cikiyorum surekli gene aklimdalar uyyorum gene uyaniyorum gene en acil bir sekilde kurtulmaliyim bu durumdan ama nasil dusundukce gercekten icim yaniyor neden benle evliyken boyle olmadi kan kusturduda simdiki esiyle bana nispet yapiyorlarki ne islerine yarayacakki benim gorup uzulmem cikarlari ne olacakki of oof
canım yol ver gitsin...ciddi anlamda yol ver bu duruma, hayatının o kesiti senin için geride kaldı. yolda hiç mi görümüyorsun mutlu çiftler, işte onlar gibi düşün hatta o adamın nasıl biri olduğunu hatırla haline şükret. ne işlerine yarayacak ki demişsin anlatayım: bazı insanlar başkalarının mutsuzluğundan beslenirler çünkü hayatta kendi kendilerine mutlu olmayı beceremezler. ve böyle insanlar genelde gösterişi de severler çünkü gösteriş yaparken etraftakilerin onlar hakkındaki "ayy ne güzel" düşüncesi bile onlar için bir tatmin kaynağıdır, başkalarına güzel görünmek için yaşarlar ve başkalarının mutsuz olmasından resmen haz duyarlar...

kimsenin yaptığı yanına kalmaz bitanem unutma.bunları sürekli düşünme aklına geldiği anda kendini bir meşgaleye yönlendir.böyle kendini bırakırsan çocuklarına ilgiyi sevgiyi kim verecek.
yüzde yüz eminim o kadına da benzer şeyler yaşatacak.sana nispet yapmaya kalkan kadının karakterini sen düşün artık.adam sözüm ona sana pişmanlık yaşatmaya çalışıyor.iyi ki çıkarmışsın hayatından.
yalnız niye karşılaşıyosun onlarla görmemenin bir yolunu bul.
öyle dik dur ki hayatta o üzülsün kaçırdıklarına.
en önemlisi çocuklar ama......
lütfen onları arada tercih yapmak zorunda bırakmayın...
Allah güç kuvvet versin.öpüyorum.

Benim ablam 18 yaşında evlendi ilk eşiyle Çok seviyorlardı birbirlerini. 3 ay sonra hamile kaldı. Veee yeğenim 10 aylıkken eşinin sekreteri yüzünden boşandılar. Eski eniştem şuan o kadınla evli 3 çocuğu var ondan. Hepsi de kolejde okuyor. Benim yeğenim ise devlet okulunda. Yeğenim bu yıl liseye geçti ve İzmir'in en iyi okulunu kazandı. En önemlisi eski eniştemin şuan yeni sekreteriyle ilişkisi var. Ablam 1 çocukla kurtuldu ondan. O kadının ise 3 çocuğu var. Sanırım eniştemde sekreter hobisi var:1: Şaka bir yana ben yapılan bütün iyiliklerinde kötülüklerinde elbet yerini bulacağına inanıyorum. Sakın üzmeyin kendinizi. Ablam yıllarca üzüldü ağladı neden ben neden böyle oldu ben ona ne yaptım diye. Sekreteri evimizi mi aramadı kocanı elinde tutsaydı diye. Ne oldu biliyor musun yeni sekreteriyle birlikte benim yeğenimin yanına gelmiş evli barklı adam baba sözü ver kızım kimseye söylemedi diyormuş. Yeğenimde geldi bize söyledi ne mi yaptım. Aradım karısını kocanın sekreteri Gamzeyle ilişkisi var dedim. Ablamın intikamını aldımmm.

Son düzenleme:
rabbim yardımcınız olsun kolay değil.diyecek söz bulamıyorum sözün bittiği yer
bu bayanların erkeklerden çektiği ney

Sanirim iyice piskolojik deli oldum sabir lafina bile tahammul kalmadi pazar pazar icim sisti gene uyandim gene o sahneler lanet olsun kurtulamiyorum etkisinden

İlahi adalet elbet o da çektirdiğinin karşılığını görür. Ama bu dünyada ama ahirette. Biliyorum sabretmek zor Allah'ım size yar ve yardımcı olsun.

Back
X