• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahımm noluur :(

Bemde 3 sene tedavi sonucu asilama ile hamile kaldim her zaman gittiğim bi koaforum var 32 yasinda hemen pko hastasi hemde kilo problemi var kac kez asilama yaptirmis tutmamis bugun gittigimde kuafore baktim bayani goremedim ablasina sordum ne yapti tedaviye devam ediyormu diye tam umudu kesip artik ugrasmicam tedavinfelan rabbim verirse verir demis allahim da nasip etmis 3 aylik hamileymis suan hic farkina bile varmamis nirmal adet olamiyorum diye ilac yazdirmaya gittiginde ogrenmis ondan zamani vakti var demekki opmasi icin umudunuzu hic bi zaman yitirmeyin rabbim insallah tum isteyen ciflerimize nasip eder hayırlı evlatlar
Amin canım inşallah inşallah Rabbim bize de isteyen herkese de sizin gibi kuaför bayan gibi süprizler nasip eder darısı bize..ben de ilk aşılamamı yaptırcam bakalım :/

Bence burada zaman kaybedeceğinize biran evvel çocuk sahibi olmak için tedaviye başlayın yaşınız hakikaten geçiyor ve çok geç kalmış olabilirsiniz
Tedavi görüyorum zaten canım düzenli gittiğim bi doktorum var bi kez klomen tedavisi oldum tutmadı şimdi aşılamaya gecicek

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm :KK43:
İnşallah tekrar doldurur göbüşünü Rabbim bak en azından aşılaman tutmuş şimdi ne yapmayı düşünüyosun peki canım? Ben de aşılama yaptırcam
.
İlk ay korunmayı düşünmüyorum..Sonraki ay aşılama olacak yine..Esimde de bende de sorun yok.Ama olmayınca olmuyor..

Oncelikle Allah gonlune gore verir insallah..
Cocugu olmayanlarla degil
Birde sagligi.olmayanlarla
Aç olanlarla
Zulum gorenlerle
Huzursuz bin türlu hayat cilesi cekenlerle
Bir engelli kardesimizle
Bir kanser ablamizla
Vs vs bunlarla kendini bir yere koyarsan.sükredecek daha cok seyin olur..
Inan onlar bizim gibi bir hayat istiyor..
Sen bilincindesin ama uzulme kendine hayatla ilgili daha farkli felsefeler edin.
Yarin can verdigin zaman neden cocugum.olmuyor diye dusunmeye zamanin olmayacak.. Allahin sana verdigi imtihani kazandiginin mukafati olacak ins
O seni senden daha iyi bilir
Başi da bilir Sonu da bilir.. O izin vermesse yaprak kipirdamaz.. Sana bu sekilde rahmet ediyordur bilemessin.
Tedavini ol insallah elinden geleni yao sen
Herşeye bin şükür ediyorum ben zaten
Babam kanser oldu yine de şükrettik daha kötü durumda olanlar yatalak olanlar var diye..çok şükür ki babam da iyileşti
Canım ben herşeye şükrediyorum en kötü zamanlarımda yanımda kimse yokken işim gücüm yokken bile şükrettim
Bu bi isyan değil yalnıs anlamıssın beni
Ben öyle yazdım cunkü imkansız olmayan bişey biz kadınlar doğurgan olarak yaratılmısız ama bana imkansız geliyo sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum

Sabretmek gerekiyor biz istediğimiz zaman değil vakti gelince oluyor canım. Ben şimdi ikinci tüp bebek transferimi oldum kimsenin haberi yok etrafına söyleme stresin artıyor ister istemez. Bende 33 yaşındayım nasipte varsa olacak inşallah
İnşallah canım Rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder

.
İlk ay korunmayı düşünmüyorum..Sonraki ay aşılama olacak yine..Esimde de bende de sorun yok.Ama olmayınca olmuyor..
Zaten hep sebepsiz oluyor canım
Bi arkadasım var evleneli 2seneyi geçti o da hiç korunmamıs cok istiyor ama olmuyor sebepsiz
Bence de biraz dinlen belki bu sırada bi süpriz gelir :)

Çocuk büyük sorumluluk olmuyorsa vardır bi hikmeti klişe olacak ama belki evladınız hayırsız olacak olmaması daha iyi bunu bilemiyoruz..
Öte yandan tıbbın imkanlarını kullanıyor musunuz aşılama tüp bebek? Abimin 7 sene olmadı tüp bebek yaptılar o şuan 2 yaşında ve kendiliğinden ikinciye hamile kaldı yengem yaşı 34.. Rabbim mucizelerle dolu

Çocuk büyük sorumluluk olmuyorsa vardır bi hikmeti klişe olacak ama belki evladınız hayırsız olacak olmaması daha iyi bunu bilemiyoruz..
Öte yandan tıbbın imkanlarını kullanıyor musunuz aşılama tüp bebek? Abimin 7 sene olmadı tüp bebek yaptılar o şuan 2 yaşında ve kendiliğinden ikinciye hamile kaldı yengem yaşı 34.. Rabbim mucizelerle dolu
Elbette Rabbimin mucizeleri bitmez..ben de dua ederken hayırlısıysa olsun diyorum
Bi kez klomen kullandım canım buhafta aşılamaya gecicez

.
Sağol canım.Allah sana da sabır versin.En kısa zamanda da evlat versin inşaAllah..
Amin canım inşallah sana da bana da isteyen herkesle birlikte hayırlısıyla nasip etsin rabbim
İnşallah canım Rabbim inşallah sana da tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder
Amin inşallah canım sanada isteten herkese de versin bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun Allah

Herşeye bin şükür ediyorum ben zaten
Babam kanser oldu yine de şükrettik daha kötü durumda olanlar yatalak olanlar var diye..çok şükür ki babam da iyileşti
Canım ben herşeye şükrediyorum en kötü zamanlarımda yanımda kimse yokken işim gücüm yokken bile şükrettim
Bu bi isyan değil yalnıs anlamıssın beni
Ben öyle yazdım cunkü imkansız olmayan bişey biz kadınlar doğurgan olarak yaratılmısız ama bana imkansız geliyo sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum
Yok yok ben bilincindesin yazdim.. insanin aklina cok sey geliyor ya da kulagina fisildaniyor ama uyunca is kötü. Benimde durumum ayni ama artik umursamiyorum ben seni cok iyi anliyorum canim.

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
Evleneli ne kadar oldu acaba?
Bir de herhangi bir sağlık sorunu var mı? Eğer yoksa tamamen psikolojik. Tevekkül edin.

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:

Canim vardir vakti saati boyle dusunme.Rabbimden hayirlisini iste...dua et..

Offf offf... şöyle konular açılmasa da keşke derdimi hatırlatmasa. Ben artik durumu kabullenme aşamasına geçtim, belki de hiç çocuğum olmayacak. Çareyi bu konuyu düşünmemekte buluyorum. Ama böyle konular görünce koca bi üzüntü, hayal kırıklığı, yoksunluk yumağını icime hapsettigimi fark ediyorum :olamaz:

Lütfen yaşinıza takılmayın nevar 30 yaşta daha cok gencsiniz ama

En hayırlı vakitte olur inşallah 34 yaşındayım bazen kendimi 70 bazen 17 hissediyorum Allah cocugunu buyuturken güç veriyor inan bana yeterki sağlık olsun

Offf offf... şöyle konular açılmasa da keşke derdimi hatırlatmasa. Ben artik durumu kabullenme aşamasına geçtim, belki de hiç çocuğum olmayacak. Çareyi bu konuyu düşünmemekte buluyorum. Ama böyle konular görünce koca bi üzüntü, hayal kırıklığı, yoksunluk yumağını icime hapsettigimi fark ediyorum :olamaz:
Aman yumaklari yuvarla gitsinnnn:halay:

Back
X