Allahımm noluur :(

Canım Allah tüm isteynlere hayırlısıyla evlat versin. Herzaman duamdasınız. Bizim ailede de evlat hasretiyle yanan çok var. Bende 2 sene boyunca neden hamile kalamıyorum diye kafayı yiyordum. İnsan ister istemez çok kafaya takıyor. Herseferinde Rabbim vermiyorsa bir bildiği bir zamanı vardır diyordum. Tam artık kendiliğinden olmuyor bi özel doktora başvuralım dedik ve gidip kan tahlili felan yaptırdım bi hafta sonrada regl olmam gerekiyordu ve doktor ozaman gel demişti. Ama ben o hafta hamile olduğumu öğrendim. Demek istediğim gerçekten de kafadan bi şekilde o düşünceleri uzaklaştırman gerekiyor. Biz o ay nede olsa tedavisiz olmuyo felan diye düşündük,rahattık ve fazla kafaya takmamıştık.
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Amin inşallah darısı bizlere..hep öyle diyorlar umudumu kaybetmişken oldu filan bunlar bize umut oluyo ama cidden insanın aklına hiç gelmeden nasıl durabiliyo
Aynen dogru diyorlar bende hep ayni soruyu sorardim insan nasil unutur..ramazan ayinda fakulteye gittim 1.5 sene oldu korunmayali olmuyor diyemsenin tupler skintili almamz gerekir tek sansin tup bebek olur dediler bana.o yoldan eve donusum var aglaya zirlaya.dunyam basima yikildi.ramazan gecsin hemen tup ameliyati olcam dedim randevular alindi..ramazanin son 10 gunu hamile oldugumu ogrendim.hemde ikizdielr.dogal yoldan.hic bsiey yapmadan etmedenn..tek fark olmiyck neee olsa ramazan gecsin amelyt olup tup bebek yaptrayim dusuncesiydi....sonuc husran oldu o ayri...ikizlerimin 12. Haftada kalbi durdu.bide pihtilasmam varmis :/

Annem beni 42 yasinda dogurdu hem de tek cocuguyum.hic stres yapmiyorum ben de olacagina inaniyorum yasim 27.siz stres yaparsaniz zorlastirmis olursunuz

Annemin eltisinin tam 10 yıl sonra oldu çocuğu gitmedikleri doktor kalmamisti yeğenlerimi gördükçe kadincagiz hıçkıra hıçkıra ağlardı en son tedaviyi biraktilar umutları kesildi ve hemen arkasına çocukları oldu şimdi 2 oğlu var sanırım streslede alakalı kafaniza takmayın anlıyorum sizi ama üzmeyin kendinizi rabbim yazdiysa er yada geç olur siz akışına bırakın sadece neden olmuyo haketmeyinin oluyo gibi sorularla kafanızı meşgul etmeyin herkezin sınavı ayri

Kızlar Yazdıklarınızı tek tek okudum aglayarakk
:KK200: :KK15:
kimisi kendinden anlatmıs kimisi yakın cevresinden ama ne güzel örnekler insana umut oluyor :dua::dua:
Kızlar bi gün benim de bebeğim olacak mı ben de burdan başkalarına yazıp umut olabilcek miyim :anne:

Geçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE

Geçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE

Hamile olduğumu bilmeden soğan suyu, birsürü bitki çayı içtim bir hafta boyunca; rahim temizlensin rahatça tedaviye başlayım diye. En son bu regl normal değil diyerek test yapınca öğrendim hamile olduğumu. Hayatta herşey Allahtan.

Sizde kendinizce çocuk aldiran ve sokaga atan kişilerin bile çocuk sahibi olduğu halde sizinde bebeginiz olmasıni istiyorsunuz ama unutmayın ki evlat bir imtihandir kimine vererek kimine vermeyerek Allah a tevekkül edin hayırlısini dileyin.

Sizde kendinizce çocuk aldiran ve sokaga atan kişilerin bile çocuk sahibi olduğu halde sizinde bebeginiz olmasıni istiyorsunuz ama unutmayın ki evlat bir imtihandir kimine vererek kimine vermeyerek Allah a tevekkül edin hayırlısini dileyin.

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
Dua arkadaşlığı forumuna bak canım istersen orada hep dua ediyorlar tesbih filan da çekiyor lar.

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
Mrb canim. Ayni sorunla 8 sene savastim. Toplum icine cikmaz oldum. Herkez biliyorum bizim icin diyodu ama allah sizede nasip etsin demeleri bile kirip inciriyordu beni. 2 kez basarisiz tup bebek ve bir suru tedavi... artik pes etmistim 1 sene dedim hicbir tedavi gormicem dinlenecem demistim. Ve bu kelimemden 3 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim. Benim icin hayal olan sey gerceklesiyordu. Mutlulugumuzu anlatamam. Simdi 5 bucuk aylik bi oglum var. Inan bana nasipse oluyor. Cok dua et isyan etme... imtahan bunu da unutma. Allah yardimcin olsun. Dualarimdasin :).

Aynı yaştayız demek :KK66: ne biliyim bana 30dan sonra doğurmak büyütmek zor geliyo ben hep çocuğumla arkadas gibi olmak isterdim annem bizi erken doğurmus oyüzden aramızda cok yas yok ama benim cocugumla yas farkı olacak:KK43:
Genç annelere hep özenmişimdir :)
30’dan sonra ifadesi bana biraz abartılı geliyor. Ne 30 yaşmış resmen adı çıkmış. 25 yaşımdayım, 30 yaşımda kendimi ayakları üstünde duran kadın gibi kadın olarak hayal ediyorum. Bana nedende 30 yaş apayrı temiz bir sayfa gibi geliyor yeniden doğmak gibi.

Back
X