Allahımm noluur :(

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
Valla biliyorsun biz de ayni durumdayız
Senin asılaman olacakti
Ne oldu?

Geçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE
Nasıl düşürürüm diye çabalayacağına kürtaj niye olmamış? Ne saçma ne cahil insanlar var.

Geçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE
Ben isyan etmiyorum ki :( inşallah Rabbim size de en kısa zamanda hayırlısıyla bi bebiş nasip eder
Tedavi görüyomusun

Hamile olduğumu bilmeden soğan suyu, birsürü bitki çayı içtim bir hafta boyunca; rahim temizlensin rahatça tedaviye başlayım diye. En son bu regl normal değil diyerek test yapınca öğrendim hamile olduğumu. Hayatta herşey Allahtan.
Nasip işte kimisi sizin gibi bilmeden eşya kaldıruyo nasılsa hamile değilim diye yola cıkıyo vs sonra hamile olduğunu öğreniyo
Darısı bize

Sizde kendinizce çocuk aldiran ve sokaga atan kişilerin bile çocuk sahibi olduğu halde sizinde bebeginiz olmasıni istiyorsunuz ama unutmayın ki evlat bir imtihandir kimine vererek kimine vermeyerek Allah a tevekkül edin hayırlısini dileyin.
Aminn hayırlısı olsun inşallah hep diyorum Allahım bizi evlatın varlıgıyla da sınama inşallah

Mrb canim. Ayni sorunla 8 sene savastim. Toplum icine cikmaz oldum. Herkez biliyorum bizim icin diyodu ama allah sizede nasip etsin demeleri bile kirip inciriyordu beni. 2 kez basarisiz tup bebek ve bir suru tedavi... artik pes etmistim 1 sene dedim hicbir tedavi gormicem dinlenecem demistim. Ve bu kelimemden 3 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim. Benim icin hayal olan sey gerceklesiyordu. Mutlulugumuzu anlatamam. Simdi 5 bucuk aylik bi oglum var. Inan bana nasipse oluyor. Cok dua et isyan etme... imtahan bunu da unutma. Allah yardimcin olsun. Dualarimdasin :).
Merhaba, Allahım cocugunuzu size bagıslasın..nasip işte canım herkesin bi hikayesi var seninki de güzelmiş umut oldu herkese ;) teşekkür ederim

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
aynı düşünceler :( hayırlısını istemekten başka ne gelir elden

Ben 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve otuzuma bastığım yıl çocuk düşünmeye başladık ama olmuyor. Tedavi görmeye başladık. Benim dönemimde evlenen benden önce veya sonra evlenene herkes hamile şuan, hatta 6 aylık evli eltim bile. Bence hak etmek olarak bakmayın olaya. Herkesin bir yolu var, bir sınavı var. Allah'ım başka dert verme derdime bin şükür deyip, şükredin derdinize, çünkü dermanı var.En azından tıp bu konuda çok ilerledi bir çok yol deneyebilirsiniz.Ayrıca otuz yaş ve sonrası bence anne olmak için harika bir yaş, olgunluğun ve doymuşluğun yaşı. Bir çocuğa en doğru yolu gösterme yaşı, en sağlıklı büyütme yaşı. Sıkmayın canınızı siz herkes kadar belkide herkesten daha iyi anne olacaksınızdır :)

nasip ve kısmet hak etme ile doğru orantılı değil. bu sadece bebek için değil herşey için geçerli. ünv mezunları çok donanımlı kişiler iş bulamıyor ya da 3 kuruş paraya çalışıyor ama o kdr uğraşmamış başkasına allah yürü ya kulum diyor.

inşallah bir bebeğiniz olur en kısa zamanda. 1 seneden uzun süre bekliyorsanız tedavi sürecine başlayın vakit kaybetmiyim diyorsanız.

Merhaba, Allahım cocugunuzu size bagıslasın..nasip işte canım herkesin bi hikayesi var seninki de güzelmiş umut oldu herkese :KK66: teşekkür ederim
benım ıkı olumsuz asılamam var işte
fakülteye tüp bebek için basvurduk
aksilik olmazsa şubat mart gbı yaparlar

Ben 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve otuzuma bastığım yıl çocuk düşünmeye başladık ama olmuyor. Tedavi görmeye başladık. Benim dönemimde evlenen benden önce veya sonra evlenene herkes hamile şuan, hatta 6 aylık evli eltim bile. Bence hak etmek olarak bakmayın olaya. Herkesin bir yolu var, bir sınavı var. Allah'ım başka dert verme derdime bin şükür deyip, şükredin derdinize, çünkü dermanı var.En azından tıp bu konuda çok ilerledi bir çok yol deneyebilirsiniz.Ayrıca otuz yaş ve sonrası bence anne olmak için harika bir yaş, olgunluğun ve doymuşluğun yaşı. Bir çocuğa en doğru yolu gösterme yaşı, en sağlıklı büyütme yaşı. Sıkmayın canınızı siz herkes kadar belkide herkesten daha iyi anne olacaksınızdır :)
Hak etmek değill cünkü orasını sadece Allah bilir
Ben olaya şu açıdan bakıyorum anne olmak bazı kişiler için oldukca basit oluyor diyorum hatta kimisi kazayla hiç aklında isteginde yokken oluyo
Bizler bukadar cok isteyip ugrasırken imkansızlasıyo anne olmak bana mesela şuan cok uzak geliyo ne biliyim
İnşallah Allahım size bana isteyen herkese nasip eder ;) ben de aşılamaya başladım hayırlısı bakalım

Back
X