Herkes açtığım konuyu sır kapısı masalına benzetmiş.en kısa zamanda okumalıyım.
Şimdi şöyle hanımefendi.evli değilim yuvam dağılsın ve ya ekmeğim elimden alınsın.o kadar da yaşım yok ki dünya görüp geçireyim. Deminden beri söylüyorum ilk kez böyle birşey yaşadığım için bu konuyu kendime dert ediyorum.evet büyük sorunlar yaşayan insanlar için benim yaşadığım bu olay uydurmasyon gibi,masal gibi,dizi senaryosu gibi, çocuk oyuncuğına benzemiş gibi olabilir.haklıda olabilirsiniz. Hatta ilerki yaşlarımda muhakkak ki bundan da beter olaylar yaşayacağım.o zaman arkaya baktığımda kendime bile güleceğim ve dert ettiğim konuya bak diyeceğim ama şimdi ki aklımla,yaşımla,günümüzde yaşadığım bu olayı kendime dert ettiğim doğrudur. Kendi annem,babam hatta yakınlarım tarafından rencide edilmeyen ben tanımadığım insan tarafından rencide edilince üzüldüm.sonuçta o adam ne beni biliyor,ne benim karakterimi biliyor. Dediğim gibi kavgaya tutuşmak en kolay yol.30-40 kişi içinde onunla kavga edebilirdim sonuçta dilim de var,konuşada biliyorum allaha şükür ama bi zahmet ordakı misafirleri düşünün. Ben yaşlı başlı bir adamla kavga edince kim beni destekler? Kim bana aferin kızım der? Kim "oh olsun ona.çok güzel ağzının payını verdin" der.hele de düşünün ki orda en uzak akraba ben ve ailemdi.ev sahibinin gelinin kardeşi,annesi ve babası.orda kı misafirler birebir kayınvalidenin kardeşleri,abileri,ablaları ve onların çocukları.Onlar kendi abisi ve kardeşi olan insanı bırakıp beni yani dün ki çocuğu mu savunacaklar.evet çok yaşım yok ama kardeşiminde evliliğini tehlikeye atacak kadar da akılsız değilim.ben orda kavga edince herkes beni yuhlayacaktı,herkes benim hıncımı kardeşimden çıkaracaktı.ne demişler susmak en güzel cevaptır diye.ben de sustum.
Kaldı ki bedduamın anındaca tutmasına.belkide kaderine yazılmıştı bu gece o boğulmanı yaşayacaktı diye.belkide benimle hiç ama hiç ilgisi yok ama herkes gibi bundan bende pay çıkardım kendime.