- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sizi öpüyorum.Ne kadar doğru bir yorum yazmışsınız. Yaşlı insanlar biz gençlere hep örnek olmalı.aksine gençler arasında kavga çıktığında, bir olay büyüdüğünde o ortamı yumuşaltmalı.herkese sakin olmasını söylemeli ama benim karşılaştığım dede kendisi kavga yapma derdindeydi hem de torunu yaşında bir kızla.
Beni mutlu ettiniz yorumunuzla.öpüyorum.sevgiler
abarttınız diyenlere de gerçek hayatta bişey söyleseniz hemen pençelerini çıkarırlar. böyle okuyarak yorum yapmak kolay geliyo. insan yaşadığını bilir. kim bilir ne kadar içine dert etmiş ki adamın boğulmasını bile buna yordu.
Sen canını sıkma senin bir daha muhattap olacağın bi insan değil sonuçta dıdısının dıdısı. kardeşinin kayınvalidesi olsa bi derece görürsünde o kim ki görücen.
Bana da adam sarhoş gibi geldi.
Adam sarhoş muydu?
Onun dışında siz niye bu kadar pasifsiniz ki? Birisi, öyle bir ortamda, bir değil iki değil sürekli üstüme oynasa ben bu kadar her lafını kabullenip susmazdım. Adam sizi sessiz görmüş iyice üstünüze gelmiş.
Ben de orda onun seviyesine inmek istemedim ve bıraktım allaha ama çok kotu olmuştum.sürekli gördüğüm bir insan olmadığı için belkide allah benim karşımda bunu yaptı.acılarımı hafifletmek için yaptı.bu olayı kendi evinde de yaşayabilirdi ve ya gunler, yıllar geçtikten sonra da yaşayabilirdi ama o zaman benim haberim olmayacaktı.Ilahi adalete inanirim.cok defa sahit oldum haksizliga ugradigim zaman mutlaka karsimdakinian basina bisey gelir bizaat gozumun onunde cikar.en guzeli susup allaha havale etmek mutlaka agir aekilde alir mazlum kimse ahini.
Siz muhafazakar bi insan mısınız? Belki bu batmıştır. Böyle entel geçinip muhafazakar insan gördü mü sapıtabilen insanlar oluyor.Evet sarhoştu. yakınlarım böyle teselli ediyor beni.sarhoş olduğu için böyle saçmalamış diyorlar.bu sarhoş adam niye kendi yeğenlerini, kendi kardeşlerini, kendi yakınlarını bırakıp birtek benimle uğraşsın ki.aklım almıyor.
Muhafazakar kapalı anlamında mı? Eğer öyleyse hayır değilim.adam bana gıcık kaptı ama sebebi yok.sarhoş vaziyette beni ne gördüyse artık.Siz muhafazakar bi insan mısınız? Belki bu batmıştır. Böyle entel geçinip muhafazakar insan gördü mü sapıtabilen insanlar oluyor.
Eh ne demişler çocuklar ve yaşlı insanlar aynı oluyorlar.bizim bu yaşlı dedemizde çocuklaştığı için,ergence haraketler,sözler sarf ettiği için büyüklük bende kalsın dedim.çocukla çocuk olunmaz diye bende onunla çocuklaşmadımortam ve muhabbetler çok saçma
bu ne len ergen masalları gibi.koca koca dedelerin muhabbetlerıne bak
Hakkaten dedeniz yasindaki adama hizmet ettirmissiniz ister dokun diyin ister doldurur musunuz deyin. Yapmaniz gereken siz zahmet etmeyin ben alirim demekti.
Evlerimiz arasında mesafe 1 saat uzaklıkta.yalnız başıma gidemezdim malesef. O yüzden çareyi sofradan kalkmakla gördüm.gittim çocuklarla,kendi yeğenimle vakit geçirdim.Kalkıp evine gitseydin ilk olayda zaten canın sıkılmış öylece oturuyormuşsun.