Allahın belası hpv+16

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
272
157
18
22
Ya arkadaş biz bundan nasıl kurtulacağız?bu yolda harcayacak ne para kaldı ne psikoloji allah erkeklerın binbir türlü belasını versin smearım temiz çok şükür ama hpv 16 pozitif diğerleri negatif tekrar fitil tedavisine başlıyorum…ben negatif başlığını atamadım geri kalan arkadaşlara başarılar nefret ediyorum erkeklerden kendinize iyi bakın

Merhabalar vajinal jel vs kullanmış mıydınız. Birde günde kaş tane sigara içiyordunuz

Yani ben negatif çıkar diye umuyordum ve bekliyorumdun şaşırdım açıkcası bende baya üzüldüm şimdi

Merhabalar vajinal jel vs kullanmış mıydınız. Birde günde kaş tane sigara içiyordunuz
Merhabalar evet 3 ay vagi simplex aldara 2 ay papıl off papıl derma kullanmıstım simdi tekrar başlayacağım o dönem tek tüktü testi verdikten sonra arttırmıştım fakat simdi tekrar kesin ve net bir şekilde kestim

Kullandığınız şeyler popüler değil deflagyn papilocare bunları araştırıp kullansanız

Doktorum bunları gelecek aylarda kullanacağımı söyledi papilocare fitil mi jel mi?
Neden başta söylememiş benim doktorumda duymadığım fitiller önerdi ama ben onları kullanmayacağım daha bilindik şeyler daha iyidir. Papilocare jel

Neden başta söylememiş benim doktorumda duymadığım fitiller önerdi ama ben onları kullanmayacağım daha bilindik şeyler daha iyidir. Papilocare jel
Yazdığınız gibi arastırdım fakat fiyatı bir tık yüksek geldi baska fitil ve jelleri araştıracağım sanırım aile evindeyim öğrenciydim karşılıyordum bir sekil suan is hayatım olmadığı gibi tekrar sınava hazırlanacağım icin başka alternatifler bakacağım tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…