allahin belasiii

Bide kocamin ailesi bana okadar duskunken burda tekim diye hergun ararlar ben ilk gelinim gorumcem ne alsa bitane banada alir kaynim balik tutmus yarisinida bize ayirmis ta izmirden antalyaya getircekler ben bu insanlara sirf kardesim sorun yadamasin diye nasil siz sonra gelin derim ucak biletleride ayrilmis

Ergen atarlari iste. Ben istemiyorum olmayacak tiripleri. Baska emri varmiymis sorsaydiniz keske. Uzuldugunuze bile degmez bence. Yarin bir gun ayrilirlar zaten. Kardesinize hatirlatirsiniz bu gunleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kardeşinizle oturun konuşun.. sevgilisi ile de.. "sizin çocukluk aşklarınızın kıskançlığı ile benim eşimle olan ailevi durumlarımı birbirine karıştırmayın"

"hatta güzelim kardeşimle evlenirsen o kızı daha bayram seyran çoook göreceksin şimdiden antreman yap işte" diyin..

siz ablasınız yerlerini bilsinler sert durun..

walla evlilikte ne sıkıntılar oluyor bi 13 yaşındaki sevgililik kıskançlığı eksikmiş o da sizi bulmuş..

Ailesini arayin o minik fettanin.
Herşeyi anlatin bak bakalim bir daha sivri sivri davranabiliyor mu?

Kendini boşuna üzme. Evin sahibi bir sendeğilsin.Eşinin kardeşi mecbur gelecek. Elin kızına ne oluyor kiKarışıyor onamı kalmış? Güvenmiyorsa yollamasın!

Bu zamane ergen gençleri bi alem vallahi
Tavırlara bak sen
Sevgililerinin tapularını aldım zannediyorlar galiba

Üzülmeyin siz ya kardeşiniz gelmesin de bence o sıcaklıktan o kalabalıktan uzak kaldığı için pişman olsun

bu ne çocuklar üçgeni gibi
Gelen gelir,gelmeyen işine bakar
Hiç canını sıkmaya değmez...
Şu kıskanlığı hâlâ anlamış değilim

Son düzenleme:

Bunlarda ne biçim bir kafa var?Ne yani karşılıklı aileye birbirleri içni karşı geldiler diye çok mu seviyor oluyorlar?Bu bir sevgi göstergesi mi?..
Te allam..İlerde anlarlar ama ailenin gelinin ya da damadı sevip benimsemesinin ne kadar önemli olduğunu.
Herkes izmire geri dönecek sen antalyada eşin ve ailesiyle başbaşa kalacaksın.Böyle bir şey için eşini üzüp huzursuzluk mu çıksın yani..
O kız kimki daha aileye girmeden senin evine karışıyor?N ekadar çirkef ay sinir oldum benim de erkek kardeşim var kendimi senin yerine koydum
Bak canım,sevinçten uyuyamamışsın hasretliği bilirim ben.
Sakın ağlama bir cadı için. sen güzelce söyle "ben görümceme böyle birşey söyleyemem. o kız isterse gelmesin.sevgili kardeşim sen de bu durumda ne yapmak istiyorsan yapabilirsin.kusura bakma daha şimdiden huzurumu bozdurmam kimseye" de ve kapat.
Sert dur biraz,ablasın sen. bu aptal ergene sizin aileye girecekse seninle anlaşması gerektiğini hareketlerinle belli et. niyeticiddileşince anlar hanyayı konyayı.

Son düzenleme:
Daha 5 aydir birlikteler dedigim gibi ceyiz goturmedede sorun yapti ozamn kiza ablami sana degismem demisti simdi nasil boyle degisti anladim kiz beni sinir etti kavga ettik benim ona yazdigim msjlari kardesime gndermis ablan bizi ayirmak istiyo diye daha 17 yasibda boyle seytanli, olurmu yada bizmi cok saftik

Kızla ayrılınca bakalım gelip nasıl yüzüne bakacak kardeşin...

17 yaşında bir kız sevgilisinin ablasının evinde ki misafire karışabiliyor öyle mi ???
Artı yemeğe katılacak bir de yanlış anlamadıysam bu ne böyle ya aklıma almadı.

Son düzenleme:

sen hiç takma canım onları kafana.kardeşin de hatalı,darıl ona konuşma özür dileyene kadar da :117:

Bide esimin aileside izmirden geliyo bi bayram izinleri var insanlarin burda olsalar kiz zaten sorun cikmasin diye gelmezdi

Nasıl yani sizde ciddi ciddi insanlara gelmeyin demeyi mi düşündünüz!,biletini almasa da dememeli ve diyemezsiniz siz kardeşinizi seviyor düşünüyorsanız görümcenizde eşinizin kardeşi,sizin aranız bozulur aklınıza bile getirmeyin

Bacak kadar veletlere bak sen,kardeşin de ne biçim çocuk öyle ablasına böyle terbiyesizlil yapan bi kızı kolluyo ne bu ergenlerden çektiğimiz ya

Hayir canim gelmeyin diyemem zaten bugun cok olay oldu hepsini yazamadim esim bayramda bi gun izinli kiz bana diyoki abisini ozlediyse abisinin izinli oldugu gun gelsin biletini erteletsin cok afedersin sen kim kopeksin diyesim geldi is yerinde diyemedim tabiki hic bizamn diyemem onlara gelmeyin diye

Bide esimin aileside izmirden geliyo bi bayram izinleri var insanlarin burda olsalar kiz zaten sorun cikmasin diye gelmezdi

ne farkederki?antalyada olsaydı da gelir çünkü eşinin kızkardeşi.ve sizi benimsemişler ki bu devirde bu hiç kolay değil.aranı mı bozacaksın bir cadı için?
ne karar verdin peki ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…