terbiyesize bak sen :84:
canım öyle şey olur muymuş nasıl dersin görümcene gelme diye Allah Allah bu bacaksızlar da iyice azıtıyorlar yaa
madem kardeşin de seni onun yüzünden ağlatmış hiç taviz verme kuzum 'hayır görümceme gelme diyemem' de kestirip at.
isterse o gelmesin canım onun yüzünden kocana,kocanın ailesine mi saygısızlık yapıcaksın dimi ama :99:
Kizlar kardesimin bas belasi bi kiz arkadsi var kiz 17 kardesim 19 yasinda ramazan bayraminda ailem bana gelecek ben antalyada onlar izmirde ustelik daha birbucuk aylik evleyim kayinvaldemlerde gelcek cumbur cemaat guzel bi bayram gecircektik bi haftadir sevincimden uyuyamadim ama bugun kardesim aradi abla sevgilim gorumcenin gelmesini istemiyo diye gorumcemde 17 yasinda kardesime karsi bi ilgisi vardi daha oncede cikmislardi diyim ki 3 4 sene once cocuklardi yani simdi neyse kiz bunlarin ayni ortamda bulunmasini istemiyo ama akraba olduk mecbur bir araya geliyolar kimseyi abisini evimden kovamam kardesimede anlattim ve sonuc kardesim beni reddetti demedigibi birakmadi hungur hungur agladim sevgilisiylede kavga ettin kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil dedi ama o benim evime gelcek misafire karsiyo kufur etmemk icin kendimi zor tutuyorum nisandada sorun yapti ceyizim giderkende yok efendim gorumcem niye geliyomus abisini dugunune gelmeseydi ozamn okadar sinirliyimki izmire gidip kavga edesim geliyo
Kiz ben onun yuzunden herkese rest cektim calismami istemedi babama kafa tuttum diyo kardesiminde bizi silmesini bekliyo heralde kardesimde onceden kiz benim her dedigimi yapiyo ailesine karsi geliyo beni gercekten seviyo diyip duruyodu kiz resmen duygu somurusuyle elinin altina almis
Daha 5 aydir birlikteler dedigim gibi ceyiz goturmedede sorun yapti ozamn kiza ablami sana degismem demisti simdi nasil boyle degisti anladim kiz beni sinir etti kavga ettik benim ona yazdigim msjlari kardesime gndermis ablan bizi ayirmak istiyo diye daha 17 yasibda boyle seytanli, olurmu yada bizmi cok saftikkıyamam yaa ağlamayın bunun için ne kadar süredir birlikteler ki?
bi heves işte oluyo böyle dengesizlikleri :26:
kardeşinizle konuşsanız tamam gelmiycek görümcem deseniz...
sonra iki sevgili birbirlerini yiyip dursunlar belki ayrılılarda kurtulursunuz...
veya size karşı olan tavrını kardeşiniz biliyo mu acaba:44:
benimde bi erkek kardeşim var bi sevgilisinden bende çok çektim kızın yanında beni kovmuştu...öküz işte!
ama kız bana sen nerden bilceksin saçmalama dedi diye ayrılmıştı
ben onun ablasıymışım bişey denmesi gerekiyosa o dermiş
ergenler işte
Bide kocamin ailesi bana okadar duskunken burda tekim diye hergun ararlar ben ilk gelinim gorumcem ne alsa bitane banada alir kaynim balik tutmus yarisinida bize ayirmis ta izmirden antalyaya getircekler ben bu insanlara sirf kardesim sorun yadamasin diye nasil siz sonra gelin derim ucak biletleride ayrilmis
Bide esimin aileside izmirden geliyo bi bayram izinleri var insanlarin burda olsalar kiz zaten sorun cikmasin diye gelmezdiBunlarda ne biçim bir kafa var?Ne yani karşılıklı aileye birbirleri içni karşı geldiler diye çok mu seviyor oluyorlar?Bu bir sevgi göstergesi mi?..
Te allam..İlerde anlarlar ama ailenin gelinin ya da damadı sevip benimsemesinin ne kadar önemli olduğunu.
Herkes izmire geri dönecek sen antalyada eşin ve ailesiyle başbaşa kalacaksın.Böyle bir şey için eşini üzüp huzursuzluk mu çıksın yani..
O kız kimki daha aileye girmeden senin evine karışıyor?N ekadar çirkef ay sinir oldum benim de erkek kardeşim var kendimi senin yerine koydum
Bak canım,sevinçten uyuyamamışsın hasretliği bilirim ben.
Sakın ağlama bir cadı için. sen güzelce söyle "ben görümceme böyle birşey söyleyemem. o kız isterse gelmesin.sevgili kardeşim sen de bu durumda ne yapmak istiyorsan yapabilirsin.kusura bakma daha şimdiden huzurumu bozdurmam kimseye" de ve kapat.
Sert dur biraz,ablasın sen. bu aptal ergene sizin aileye girecekse seninle anlaşması gerektiğini hareketlerinle belli et. niyeticiddileşince anlar hanyayı konyayı.
Nasıl yani sizde ciddi ciddi insanlara gelmeyin demeyi mi düşündünüz!,biletini almasa da dememeli ve diyemezsiniz siz kardeşinizi seviyor düşünüyorsanız görümcenizde eşinizin kardeşi,sizin aranız bozulur aklınıza bile getirmeyinBide kocamin ailesi bana okadar duskunken burda tekim diye hergun ararlar ben ilk gelinim gorumcem ne alsa bitane banada alir kaynim balik tutmus yarisinida bize ayirmis ta izmirden antalyaya getircekler ben bu insanlara sirf kardesim sorun yadamasin diye nasil siz sonra gelin derim ucak biletleride ayrilmis
Hayir canim gelmeyin diyemem zaten bugun cok olay oldu hepsini yazamadim esim bayramda bi gun izinli kiz bana diyoki abisini ozlediyse abisinin izinli oldugu gun gelsin biletini erteletsin cok afedersin sen kim kopeksin diyesim geldi is yerinde diyemedim tabiki hic bizamn diyemem onlara gelmeyin diyeNasıl yani sizde ciddi ciddi insanlara gelmeyin demeyi mi düşündünüz!,biletini almasa da dememeli ve diyemezsiniz siz kardeşinizi seviyor düşünüyorsanız görümcenizde eşinizin kardeşi,sizin aranız bozulur aklınıza bile getirmeyin
Bide esimin aileside izmirden geliyo bi bayram izinleri var insanlarin burda olsalar kiz zaten sorun cikmasin diye gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?