Hayir canim gelmeyin diyemem zaten bugun cok olay oldu hepsini yazamadim esim bayramda bi gun izinli kiz bana diyoki abisini ozlediyse abisinin izinli oldugu gun gelsin biletini erteletsin cok afedersin sen kim kopeksin diyesim geldi is yerinde diyemedim tabiki hic bizamn diyemem onlara gelmeyin diye
Nasıl yani sizde ciddi ciddi insanlara gelmeyin demeyi mi düşündünüz!,biletini almasa da dememeli ve diyemezsiniz siz kardeşinizi seviyor düşünüyorsanız görümcenizde eşinizin kardeşi,sizin aranız bozulur aklınıza bile getirmeyin
ne farkederki?antalyada olsaydı da gelir çünkü eşinin kızkardeşi.ve sizi benimsemişler ki bu devirde bu hiç kolay değil.aranı mı bozacaksın bir cadı için?
ne karar verdin peki ne yapacaksın?
Ya bide kizlar bu kiz babasindan cok korkuyo bendededim babani ariycam evime karisiyo kiziniza sahip cikin diycem dedim kiz benim kimseden korkum yok vereyim numarasini ara dedi sonrada korktu tlfnu kapatti bu sefer tekrar kardesim arayip bagirip cagirdi bizden sanane sen kim oluyn karisiyon kizin hayatini degistircen bende agzinin payini verdim esimde diyoki zitlasma kardesinle kendi haline birak ama bu kizi hep rahatsiz etmek istiyorum beni oyle sinir etti hayallerimi kirdi kardesimi dusman etti bacak kadar boyuyla boyle ugrasincada cocukla cocuk oluyo gibime geliyo ama yediremiyom ise gidicem sinirden uyuyamadim ne haklari vrdi bana bunu yapmaya
Kizlar kardesimin bas belasi bi kiz arkadsi var kiz 17 kardesim 19 yasinda ramazan bayraminda ailem bana gelecek ben antalyada onlar izmirde ustelik daha birbucuk aylik evleyim kayinvaldemlerde gelcek cumbur cemaat guzel bi bayram gecircektik bi haftadir sevincimden uyuyamadim ama bugun kardesim aradi abla sevgilim gorumcenin gelmesini istemiyo diye gorumcemde 17 yasinda kardesime karsi bi ilgisi vardi daha oncede cikmislardi diyim ki 3 4 sene once cocuklardi yani simdi neyse kiz bunlarin ayni ortamda bulunmasini istemiyo ama akraba olduk mecbur bir araya geliyolar kimseyi abisini evimden kovamam kardesimede anlattim ve sonuc kardesim beni reddetti demedigibi birakmadi hungur hungur agladim sevgilisiylede kavga ettin kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil dedi ama o benim evime gelcek misafire karsiyo kufur etmemk icin kendimi zor tutuyorum nisandada sorun yapti ceyizim giderkende yok efendim gorumcem niye geliyomus abisini dugunune gelmeseydi ozamn okadar sinirliyimki izmire gidip kavga edesim geliyo
bence kız haklı sevgilisiyle aynı ortamda bulunmasını istemeyebilir
kıza demediğinizi bırakmamışsınız
Kiz ben onun yuzunden herkese rest cektim calismami istemedi babama kafa tuttum diyo kardesiminde bizi silmesini bekliyo heralde kardesimde onceden kiz benim her dedigimi yapiyo ailesine karsi geliyo beni gercekten seviyo diyip duruyodu kiz resmen duygu somurusuyle elinin altina almis
kıza babanı ararım demeniz sizce hoş mu? madem kızın yaşı küçük siz olgunluk gösterirseniz sorunlar büyümez.ama ben 19 yaşın küçük olduğunu düşünmüyorum.Bunu defalarca kendisine soyledim ama mecbur bir araya geliyolar
Gereksiz yere kızla muhatap olup sinirlerinizi germişsiniz
Ben olsam kardeşime haaa öyle mi gelmezsen gelme derdim
Mesele haklı haksız meselesi değil benim evime girene çıkana kimse karışamaz madrm sevgilisini kıskanıyor ona gitme desin benim misafirime kim ki karışıyor
Ergenlik cagi diyecegim ama benim kuz kardeşim onun yasinda anneydi ev idare ediyordu :) boyle daha aileye girmeden etmeden mudahale etmeside tavrida cok cirkin. Siz hanimefendiliginizden taviz vrmeyin. Evinize gelecek insan icinde kimsenin etkisi altinda kararlar vermryin. Ay ne terbiyesiz ya sinirlendim sabah sabah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kardesimin bas belasi bi kiz arkadsi var kiz 17 kardesim 19 yasinda ramazan bayraminda ailem bana gelecek ben antalyada onlar izmirde ustelik daha birbucuk aylik evleyim kayinvaldemlerde gelcek cumbur cemaat guzel bi bayram gecircektik bi haftadir sevincimden uyuyamadim ama bugun kardesim aradi abla sevgilim gorumcenin gelmesini istemiyo diye gorumcemde 17 yasinda kardesime karsi bi ilgisi vardi daha oncede cikmislardi diyim ki 3 4 sene once cocuklardi yani simdi neyse kiz bunlarin ayni ortamda bulunmasini istemiyo ama akraba olduk mecbur bir araya geliyolar kimseyi abisini evimden kovamam kardesimede anlattim ve sonuc kardesim beni reddetti demedigibi birakmadi hungur hungur agladim sevgilisiylede kavga ettin kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil dedi ama o benim evime gelcek misafire karsiyo kufur etmemk icin kendimi zor tutuyorum nisandada sorun yapti ceyizim giderkende yok efendim gorumcem niye geliyomus abisini dugunune gelmeseydi ozamn okadar sinirliyimki izmire gidip kavga edesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?