- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Saat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...