Allahın izni ile hedefime ulaşacağım

Günaydlnlar.... bu gün bol sporlu haraketli ve az Yemeli gün diliyorum:1:

slm nazlma kolay gelsin ben de sana katilayim baya istikrarlisin ama ben sali baslayacagim insallah

slm nazlma kolay gelsin ben de sana katilayim baya istikrarlisin ama ben sali baslayacagim insallah

Selam canim...hosgeldin....:16::16:
Baya aksatdim gunlugumu.ama artik burdayimm:46:

Evett.neler yapdım yazmadığım günlerde onu anlatıyım..
Aynı şekilde diyetime devam etdim.ama malesef 10 gündür sadece 200 qr gitti..takılma dö emimdeyim saniyorum...bu yüzden bende tavuk diyetine başladım.tam uymuyorum emzirdiğim için...ama ilk gün 300 qr gittiki bu beni çok mutlu etti.......

İyi akşamlar. Bugün yediklerim..
Sabah 2 kiymalı krep ve şekersiz çay.
Öğle haşlanmış tavuk yarım dilim ekmek ve salata.
Ara çeyrek muz.
Akşamda öğle ne yediysem onu yedim..
Umarim yarına daha güzel sonuçla uyanlrım...spor yapmayada çalışıcam şimdi...

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Bugün yediklerim..
Sabah 2 kiymalı krep ve şekersiz çay.
Öğle haşlanmış tavuk yarım dilim ekmek ve salata.
Ara çeyrek muz.
Akşamda öğle ne yediysem onu yedim..
Umarim yarına daha güzel sonuçla uyanlrım...spor yapmayada çalışıcam şimdi...

Nazlimm menun cok guzel. Krep yemeyeli o kadar cok oldu ki.
Ellerine saglik. 2kizcenle döktūrmuşsündur. Masallaah. Optm kizlarini

Nazlimm menun cok guzel. Krep yemeyeli o kadar cok oldu ki.
Ellerine saglik. 2kizcenle döktūrmuşsündur. Masallaah. Optm kizlarini

sagolasin hikosum:54::54::54::54::54:bende pek yapmam ama Nazli seviyor.gelip krep istiyorum anne diyince yapiyorum:1::1::1::1:

hala tavuk diyetine devam ediyorum.ama eklemelerim var uzerine tabi.emziriyorum sonuctabu gun 3 gundur yapiyorum.yarin son gun.ara vericem 4 gun...varya acayip mutluyum 2 gune 700 qram gitmis,,,oley oley oley.:8::8::8:
az once 33 dak,54 saniye zumaba yapitim..:1::1::1:
simdi mekik popo hareketi filan yapiyim.tavugumu yiyim bir guzel salatamla..sonra dus...saat 2 de kizlarin yemegini yedircem:56::56::56::56:gunluk rapor tamamdir:42::42::42::42:

Selam günlüğüm...ben bir karar aldım.malesef kilolarim eakisi gibi gitmiyor...10 kilo verdim ve durdu.:43:ve tabi benim daha vermem gereken 7 kilo var. .ara vermeyi düşünüyorum.cuma bildirimden sonra ara vericem 8 gün. Oruçlarım var onu tutucam.tabii ki dikkat edicem yinede...onddan sonra tam qaz devam inşallah. Ama tartıyı kaldırmıyirum.çünki artmamam lazım.bu yüzden dikkat etmeliyimm...

kolay gelsin insallah kilo almadan devam edersin tatlim

benimde 10 kilo fazlam var pazartesi basliyacagim insallah

Çok sağ ol canım. Bende öyle ümid ediyorum. Dikkat edicem.emeklerim boşa gitsin istrmiyorum..
Inşallah sende istediyin kiloya rahatlıkla inersin....

Selam günlüğüm.guya bu hafta ara vericekdim.çünki 3 haftadir zorla veriyordum kilolarimi..ama bu hafta muhteşem kilo verdim.çok sevinliyim.yarın yazıcam inşallah ..

Tartıda 56.8 gördüm..üzüldüm biraz..dün 56.5 görmüştüm çünki...neyse haftaya telafi ederim inşallah. .bir de kabızdım ondan oldu muhtemelen....

Kilo vermem çok yavaşladı.üzülüyorum.ama yapicak bir şey yok yola devam

merhaba vermem gereken 20 kilo var :14::14::14::14:
ve bir türlü diyete başlayamıyorum çok güzel kilo vermişsin

merhaba vermem gereken 20 kilo var :14::14::14::14:
ve bir türlü diyete başlayamıyorum çok güzel kilo vermişsin

Merhaba canım.nasılsın kızın nasıl? Bi başlasan devamı gelir inan.her kes yapa bilir..inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alirim..takip ediyorum seni.benimde llk kızım 3 seneye gelmişdi...inşallah hayırlısıyla gelir kızına kardeş. .:16::16:

Menüm..sabah 1 dilim ekmek.azcık diyet tereyağ.ve diyet sürme peynir..1 dilim salam.şekersiz çayla.1.5 küçük küp çikolata.her sabahki gibi
Öğle yarım dilim ekmek 2 kaşık etli yemek ve bol salata.
Ara.iki ısırık muz.4 dilim qreyfrut..2 dilimi kaldl.
Akşam sütlü muzli.
Ara saat 9 da kalorisiz şey yemem istiyorum meyobolizmam için.sanirim salaya yerim...
Sporlarim.bu gün enerji patlaması yaşadım azcık..
13 dak . cardio
11 dak.mekik aletimle sağa sola her tarafa güzelce mekik
10 dak.tvist diskimle tvist.
47 dak.leslie.
33 dak.zumba.
Muhteşem i izlerken biraz mekik çekip gine tvist çalışmayı düşünüyorum...toplam 3 saatde 2 saatspor yapdım.arada kızlarımı yedirib.kendimde meyve yedim..

Merhaba canım.nasılsın kızın nasıl? Bi başlasan devamı gelir inan.her kes yapa bilir..inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alirim..takip ediyorum seni.benimde llk kızım 3 seneye gelmişdi...inşallah hayırlısıyla gelir kızına kardeş. .:16::16:

iyiyim canım sağol kızım bu aralar biraz hasta gribe yakalandık
inşallah 2. kez tadarım anneliği
kilo konusunda gelince aslında başlıyorum ama bozuluyor bir türlü devamını getiremiyorum
kısır döngüde gibiyim ve bu duruma çok üzülüyorum

iyiyim canım sağol kızım bu aralar biraz hasta gribe yakalandık
inşallah 2. kez tadarım anneliği
kilo konusunda gelince aslında başlıyorum ama bozuluyor bir türlü devamını getiremiyorum
kısır döngüde gibiyim ve bu duruma çok üzülüyorum

Geçmiş olsun kızına....inşallah tadarsın niye tatmiyasln.iyi düşün canım..beyinde bitiyor her şey unutma..belki tesadüf ama ama ben ilk kızıma hamile kalamıyordum.iki kaldım ve düşmüştü.sonra folik asit kullandlm ve aynı ay gekdi kızım.ikinci kızımdada gebeliği istediyim ay başladim.ve ikinci ay gelmişdi kızım.....srn kullanıyormusun folik asit.? Belkide hamile kalmaya yardımcı diğil ama bende olmuşdu.....belkide bir sebeb arıyordum....ve o sebeb bu ilaçdı....

Geçmiş olsun kızına....inşallah tadarsın niye tatmiyasln.iyi düşün canım..beyinde bitiyor her şey unutma..belki tesadüf ama ama ben ilk kızıma hamile kalamıyordum.iki kaldım ve düşmüştü.sonra folik asit kullandlm ve aynı ay gekdi kızım.ikinci kızımdada gebeliği istediyim ay başladim.ve ikinci ay gelmişdi kızım.....srn kullanıyormusun folik asit.? Belkide hamile kalmaya yardımcı diğil ama bende olmuşdu.....belkide bir sebeb arıyordum....ve o sebeb bu ilaçdı....

fplik asite henüz başlamadım
bendeki sorun pko kilomda bunu tetikliyor
adetlerim düzensiz kızımada ilaçla hamile kalmıştım
bakalım nasip bu ay aslan pençesi kaynatıp içiyorum
bakalım benim vesilem ne olucak hayırlısı olsun

Back
X