Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nazlma kolay gelsin ben de sana katilayim baya istikrarlisin ama ben sali baslayacagim insallah
İyi akşamlar. Bugün yediklerim..
Sabah 2 kiymalı krep ve şekersiz çay.
Öğle haşlanmış tavuk yarım dilim ekmek ve salata.
Ara çeyrek muz.
Akşamda öğle ne yediysem onu yedim..
Umarim yarına daha güzel sonuçla uyanlrım...spor yapmayada çalışıcam şimdi...
Nazlimm menun cok guzel. Krep yemeyeli o kadar cok oldu ki.
Ellerine saglik. 2kizcenle döktūrmuşsündur. Masallaah. Optm kizlarini
kolay gelsin insallah kilo almadan devam edersin tatlim
benimde 10 kilo fazlam var pazartesi basliyacagim insallah
merhaba vermem gereken 20 kilo var
ve bir türlü diyete başlayamıyorum çok güzel kilo vermişsin
Merhaba canım.nasılsın kızın nasıl? Bi başlasan devamı gelir inan.her kes yapa bilir..inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alirim..takip ediyorum seni.benimde llk kızım 3 seneye gelmişdi...inşallah hayırlısıyla gelir kızına kardeş. .![]()
iyiyim canım sağol kızım bu aralar biraz hasta gribe yakalandık
inşallah 2. kez tadarım anneliği
kilo konusunda gelince aslında başlıyorum ama bozuluyor bir türlü devamını getiremiyorum
kısır döngüde gibiyim ve bu duruma çok üzülüyorum
Geçmiş olsun kızına....inşallah tadarsın niye tatmiyasln.iyi düşün canım..beyinde bitiyor her şey unutma..belki tesadüf ama ama ben ilk kızıma hamile kalamıyordum.iki kaldım ve düşmüştü.sonra folik asit kullandlm ve aynı ay gekdi kızım.ikinci kızımdada gebeliği istediyim ay başladim.ve ikinci ay gelmişdi kızım.....srn kullanıyormusun folik asit.? Belkide hamile kalmaya yardımcı diğil ama bende olmuşdu.....belkide bir sebeb arıyordum....ve o sebeb bu ilaçdı....