Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fplik asite henüz başlamadım
bendeki sorun pko kilomda bunu tetikliyor
adetlerim düzensiz kızımada ilaçla hamile kalmıştım
bakalım nasip bu ay aslan pençesi kaynatıp içiyorum
bakalım benim vesilem ne olucak hayırlısı olsun
Inşallah ben inaniyorum canım oluck..burda bir arkadşin 7 yaşında kızı var..oda 1.5 senesir uğraşıyordu.sonra aşılama yaptiricakdı iki ay sonrasında. Ama aynı ay geldi minnoşu.bir kızı oldu aralıkta.darısı başına......
Iyi akşamlar günlükcan.... ben yine karşındayım...Duşa filan giricem...offf ben duş alınca hep ertesi gün fazla çıkıyorum. .niyeki ya..
Menüm.sabah 1 dilim ekmek.azcık diyet peynir.çay biraz çikolata ve yumurta haşlanmış. .
Öğle az spaghetti ketçaplı vr bir dilim tuzlu balık.bol salata.
Ara.1 elma.
Akşam.sütlü müsli.
Sporlarim.33 dak zumba
3 mile 47 dak leslie
11 dak.mekik aletimle sağa sola her tarafa güzelce mekik
7 dak tvist aletimle tvist..
Ama mekik filan yapıcam inşallah.
İşte böyle. Kilo verimim durdu malesef yine metobolizma çayı içmeliyim.hep erteliyorum...yarın kesin aynı çlkıcam..uzuyor ya uzuyor.12 kilo gitti 6 sı yapıştı.ama kaçışı yokkkk.vericem sizi kilocuklar.o kadarda dikkat ediyorum. .0 kaçamak her günüm.yesem yanmamda yemiyorumki arkadaş git ya git istemiyorum seni...amannn deli gibi hissetim kilomla konuşuyorum
GÜnlüğüm.ben geldim..zorla qram qram veriyorum malesef.ama olsun bu tıkanmalar olucakdi. .Selahattin donmez in diyetini yapıyorum.çok beğeniyorum o diyeti.umarlm işe yarar.orda bu hafta için 2.5 kilo vad ediyor. Bu benim için rüya tabii1.5 olsa SeviniriM tabii. Uçarım hatta
Vefasız yazarın geldi günlükcan...yazamıyorum sana...ama ilk sayfada haftalari not etmeden durmuuorum tabii. .deiyetim duraklama dönemindeydi baya.ama gördü ben pes etmedim.kiloalar yavaş yavaş gitmeye karar verdi.hedefime çokkkkkk yaklaşdımm.50 ye çok az kaldı.ama iş bitmiyor benim için tabii.vucüdüm kilo versemde istediğim gibi değil malesef...çokk çok sıkı bir proqramla spor yaöıcam in şa Allah. ..ondan sonra ne olur ne kadar inirim bilirim. Ama sporla 3 kiloda inersemmmm.işte o zaman sım sıkı vücudum olur....bir de meme ameliyatı olmalıyım..zayıflayıb fit olmalıyımki rahat oısun..kızımıda sütden keserim o zamana kadar...ayyyy in şa Allah. ..Allah bana o günleri göstersin
Artık baya kilo verdim..15 i geçti..şimdi 52.8 im...artık hedefim belimi şekillendirmek.belimde pantolondan çıkan minicik parça bile yağ görmek istemiyorumm....Yapıcam Allahın izni ilə. ..o kadar kilo verdim.önümüzdeki hafta tam 20 haftadir diyet yapıyorum. ..şimdi ise bir 20 hafta daha veriyorum kendime.sporla fit yağsız sağlam bir vücuda sahib olmak için
Günlükcan bu hafta hedefime ulaşdım nihayetttttt. Ama eli boş gelmedi m.sanki kilo verme hediyye si olarak bebek geldi.diyet miyet yalan oldu..hamileliyim boyunca dikkat edicem in şa Allah. Artlk ayda bir kilomu ölçüb yazicam.in şa Allah fazla kilo almam korurum bu kilomu..
Günlügümözlemisim senio düzenli dönemlerimi.En son mesajimda hamile oldugumu yazmistim sana.Ama malesef Düsmüstü.Kizlar baya büyüdü.Anne de büyüdü tabiiEn son doktor kontorlünde malisifffff 58.7 dim.Hamilelik sonrasi dönücem in sa Allah sana.Yine istedigim hedefe sana yazarak ulasicamBen yine aylik hamilelik döneminde aldigim kilolari yazicam sana.Simdi 9 cu haftadayiz.Görüsenedek
Sevgili günlük selam.Dogum yaptim bebisim 3 aylik oldu bile.Kilom 65.boy 1.61 olunca tabii kilom baya rahatsiz ediyor beni.Ama az kaldi.Minnosumu 7 ayina getiriyim.Emziriyorum daha.Ek gidaya baslasin bende basliycam.Cok az kaldi.O kadar sabr etdim.3,5 ay daha sabr ederim.Sonra gelsin diyet ve spor hayatimahedefim 48. 50 arasi.Ama simdi minnosun tadini cikariyim.Cünki bu zamanlri geri gelmiycek
Günaydin günlügüm,gecen ay diyeti yarim birakmak zorjnda kaldim.Sanki sütümde azalma hiss edib biraktim.Ama Harun önümüzdeki hafta ek gidaya basliycak in sa Allah.Bende cok zorlamadan basliyorum diyete.Bu sefer durmak yok.Baslangic kilomu 66.8 olarak güncelliyorum
Günlük selam,durum bildirmek icin geldim.Bu hafta elimden geldigince dikkat etdim.1.900 vermisim.Ama temmuzun 1 özel diyet programiyla diyete basliycam.Gitsin kilocuklar
Selam günlüğüme. Niyetim aynı şekilde güzel devam ediyor. Bugün yedi haftadır diyetteyim ve 7 kg verdim. Elimden geleni yapıyorum maalesef bir tek spor konusunda iyi değilim. Hiç spor yapamıyorum denebilir. İki hafta öncesine kadar genelde yapıyordum bir günde 1.02 günde bir bazen her gün ama şimdi hiç yapamıyorum. Ama yine de kilo vermiş olman beni mutlu ediyor. Motivasyonum gittikçe daha da yükseliyor
Selam günlüğüme. Niyetim aynı şekilde güzel devam ediyor. Bugün yedi haftadır diyetteyim ve 7 kg verdim. Elimden geleni yapıyorum maalesef bir tek spor konusunda iyi değilim. Hiç spor yapamıyorum denebilir. İki hafta öncesine kadar genelde yapıyordum bir günde 1.02 günde bir bazen her gün ama şimdi hiç yapamıyorum. Ama yine de kilo vermiş olman beni mutlu ediyor. Motivasyonum gittikçe daha da yükseliyor
Gunlugum azimlu sekilde devam ediyorum.Güncwl kilom 58.Bence cok iyi gidiyorum.2 ayin hakkini verdim.Hedefim 1 ekime kadar 54 kilo olmak.Spora diyete devam
Selam sevgili günlük.Mükemmel ilerleyen bir diyetim var.12 hafta sonunda geride 11 kilo biraktim.Cok zayifladim.Ha gayret son 5 kilo vereee hedef kilom
Günaydin günlük.Benim duraksama dönemim bitti galibaCünki bu hafta 700 gram vermisim.Kilom 54,6Ama 1 ekimde 54 kilo hedefim vardi.600 gramla yapamadim onu.Ama olsun en önemlisi 54 teyim artikyeni hedefim 1 kasima kadar 52 olmak.2,6 vermem lazim.Kendime kücük hedef götürmemin nedeni artik cok zayifladim ve bu son kilolari o kadar hizli veremem.Hem de ben hizli degil kalici kilo vermem istiyorum.Yok bu 4 kilo 1 ayda da verilir.Ama acelem yok Yavas ve etkili vericem