Allah'ın selamını bilerek almadılar😥😥😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam selamda vermezdim. Çok kinci biriyimdir. Sizde üzülmeyin size ve cocuklariniza kötü davraniyormus zaten görmemezlikten gelin.

"Merhaba" dedim ama cevap vermediler falan deseydiniz size hak verilirdi de şimdi araya Allah ismini, selamı,dini vs kattınız ya o yüzden dalga konusu olursunuz. Fazla girmeyin bu detaya.
İnananlar için selam önemlidir haklısınız. Vermek sünnet, almak farzdır. Siz de bu inanca sahip olduğunuz için bu kadar şaşırmış olmalısınız, nasıl selam almazlar diye.
Fakat almayabilirler, sizin kadar hassas değillerdir ya da o derece düşman bellemişlerdir sizi.
Boşverin gitsin.
Dert edilecek şey değil.

Şimdi şöyle ki mesela bana boş eve girince selam verme kısmı komik geldi ama ses etmedim. Densizin biri gelir dalga geçer sonra vay efendim dini hassasiyetlerimize dokundundan girilir saygı duyacaksından çıkılır, araya ayetler hadisler serpiştirilir al sana dini konu.
Ayetler hadisler serpiştirilirse şikâyet edilir konu kapatılır zaten ama bazı insanlar konuyu dine çekmeye pek meyilli malesef.

Sizi incitmek ne kolay, böyle biri olmaktan hayatınızı yeşilçamvari dramatizelerle bezemekten memnun musunuz ?

Mesela o densiz ben miyim 😁
"Ben kedime selam vererek giriyorum da duyan olursa deli der diye tırsıyorum" diyecektim ki mesajını gördüm sjsjkkl
Ama ciddiyim, dalga geçmiyorum. Bahsettiği inancın da gerçekte böyle bişi olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi şöyle ki mesela bana boş eve girince selam verme kısmı komik geldi ama ses etmedim. Densizin biri gelir dalga geçer sonra vay efendim dini hassasiyetlerimize dokundundan girilir saygı duyacaksından çıkılır, araya ayetler hadisler serpiştirilir al sana dini konu.

Ayetler hadisler serpiştirilirse şikâyet edilir konu kapatılır zaten ama bazı insanlar konuyu dine çekmeye pek meyilli malesef.
Borsa konusuna bile dini yorum yapılıyor bu forumda. Şuna yapılmayacağını düşünmek komik olur.

"Merhaba" dedim ama cevap vermediler falan deseydiniz size hak verilirdi de şimdi araya Allah ismini, selamı,dini vs kattınız ya o yüzden dalga konusu olursunuz. Fazla girmeyin bu detaya.
İnananlar için selam önemlidir haklısınız. Vermek sünnet, almak farzdır. Siz de bu inanca sahip olduğunuz için bu kadar şaşırmış olmalısınız, nasıl selam almazlar diye.
Fakat almayabilirler, sizin kadar hassas değillerdir ya da o derece düşman bellemişlerdir sizi.
Boşverin gitsin.
Dert edilecek şey değil.
Teşekkür ederim naif düşünceleriniz için

Dünya hassas kalpler için cehennemdir.☹️ Kimse yazmış mıydı?
Bense bu yaz domates konservesi vs yapmayı planlıyordum ilk kez hatta kavanoz kapağı bile aldım taa mart ayında ama domatesin bir iki lira olacağına dair olan inancımı kaybettim. Kalbim cidden çok üzülüyor bu duruma çok kırılıyorum düşündükçe kapakları gördükçe 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X