- 13 Ocak 2020
- 45.814
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.234
- 598
- 33
Kadının da düşmanı kadın.Dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının da düşmanı kadın.Dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeş![]()
Oraya hiç girme ordan çıkamayızKadının da düşmanı kadın.![]()
Ayetler hadisler serpiştirilirse şikâyet edilir konu kapatılır zaten ama bazı insanlar konuyu dine çekmeye pek meyilli malesef.Şimdi şöyle ki mesela bana boş eve girince selam verme kısmı komik geldi ama ses etmedim. Densizin biri gelir dalga geçer sonra vay efendim dini hassasiyetlerimize dokundundan girilir saygı duyacaksından çıkılır, araya ayetler hadisler serpiştirilir al sana dini konu.
Burası şizofren gibi geldi bana
Şimdi şöyle ki mesela bana boş eve girince selam verme kısmı komik geldi ama ses etmedim. Densizin biri gelir dalga geçer sonra vay efendim dini hassasiyetlerimize dokundundan girilir saygı duyacaksından çıkılır, araya ayetler hadisler serpiştirilir al sana dini konu.
Lütfen yanlış anlamayın neden komik ifade gönderiyorsunuz bunda gülecek ne var anlamadımBen insanları üzmekten kırmaktan çekinirim duygu kalmamış hiç
Borsa konusuna bile dini yorum yapılıyor bu forumda. Şuna yapılmayacağını düşünmek komik olur.Ayetler hadisler serpiştirilirse şikâyet edilir konu kapatılır zaten ama bazı insanlar konuyu dine çekmeye pek meyilli malesef.
Teşekkür ederim naif düşünceleriniz için"Merhaba" dedim ama cevap vermediler falan deseydiniz size hak verilirdi de şimdi araya Allah ismini, selamı,dini vs kattınız ya o yüzden dalga konusu olursunuz. Fazla girmeyin bu detaya.
İnananlar için selam önemlidir haklısınız. Vermek sünnet, almak farzdır. Siz de bu inanca sahip olduğunuz için bu kadar şaşırmış olmalısınız, nasıl selam almazlar diye.
Fakat almayabilirler, sizin kadar hassas değillerdir ya da o derece düşman bellemişlerdir sizi.
Boşverin gitsin.
Dert edilecek şey değil.