- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DuygusuzAlmak istememiş almamış, bunda bu kadar üzülecek birşey yok ki.
almazsa almaz :) zaten kotu davranıyomus selam bıle vermem ben :)) he bide belkı kısık bı sesle cvpladı bılemezsın ki:)Selamın aleyküm, hemen konuya giriyorum
Dargın olduğum görümcem ve yandaşı(sokaktan en dedikoducu) dükkanlarında oturuyordu. Validemin dükkanı oda diğer tarafta işlerini yapıyordu aslında valideme iş getirmiştim. Dükkana girdim Selamın aleyküm dedim sadece sessizlik vardı bakıyor ikisi başka tarafa ama ses yok. Validemin yanına geçtim anne nasılsın sana iş getirdim dedim 2 3 dakika konuştuk Allah'a emanet ol dedim çıktım gittim. Yanlış anlama olmasın görümcemle konuşmamamız bana ve çocuklarıma karşı kötü davranıyordu çok gezip harcama yaptığımız için eşimde bir kere çok sinirlendi ona ogün bugündür konuşmuyor yiğenler ine nerde görse kötü laf söylüyor
Velhasıl bu durum beni derinden yaraladı kalbim resmen param parça sebebi benimle konuşmamaları değil nasıl olurda bir insan Allah'ın selamını almaz biz evde kimse yokken bile girerken selam verip giriyoruz melekler için üzülüyorum kanlı bıçaklıda olsam alırdım ben o selamı![]()
Bana da aynen dini içerik gelmedi yada konu dine kadar ilerliyecek bir mevzu değil sadece selamdan bahsetmişKonu sahibi gorumcesinin tavrindan bahsediyor neresinde dini konu var anlamadım.
Allah'ın selamini dediği için mi dini konu oldu?
Sadece selam verdim almadi dese sorun olmayacaktı yani!
Azıcık ucunda var sanki ya melekler üzülüyor falanBana da aynen dini içerik gelmedi yada konu dine kadar ilerliyecek bir mevzu değil sadece selamdan bahsetmiş
Yok canım yokalmazsa almaz :) zaten kotu davranıyomus selam bıle vermem ben :)) he bide belkı kısık bı sesle cvpladı bılemezsın ki:)
Kalmamış maalesef. Buna da üzülmeyin n'olurLütfen yanlış anlamayın neden komik ifade gönderiyorsunuz bunda gülecek ne var anlamadımBen insanları üzmekten kırmaktan çekinirim duygu kalmamış hiç
Iyide görümcenle konuşmuyorsun oda senle demek kirilma kırma olmuşLütfen yanlış anlamayın neden komik ifade gönderiyorsunuz bunda gülecek ne var anlamadımBen insanları üzmekten kırmaktan çekinirim duygu kalmamış hiç
Bu kadar ince düşünüp küslük yaşamakta ayrı bir muammaAzıcık ucunda var sanki ya melekler üzülüyor falan![]()
Ay yapmayin Allah aşkına ya, bu ne dram böyle? Tamam, selam vermek-almak güzeldir de zaten küslük derecesinde bozukmuş aranız, konuşmadığınız için de cevap vermemiştir, bu kadar kahırlanmak cok abartılı gerçekten ve komik görünüyor.Ben maneviyatı fazla önemsiyormuşum kusuruma bakmayın lütfen
evde kimse yokken bile girerken selam verip giriyoruz melekler için
Konu sahibi gorumcesinin tavrindan bahsediyor neresinde dini konu var anlamadım.
kalbim resmen param parça sebebi benimle konuşmamaları değil nasıl olurda bir insan Allah'ın selamını almaz biz evde kimse yokken bile girerken selam verip giriyoruz melekler için üzülüyorum
Şimdi şöyle ki mesela bana boş eve girince selam verme kısmı komik geldi ama ses etmedim. Densizin biri gelir dalga geçer sonra vay efendim dini hassasiyetlerimize dokundundan girilir saygı duyacaksından çıkılır, araya ayetler hadisler serpiştirilir al sana dini konu.Konu sahibi gorumcesinin tavrindan bahsediyor neresinde dini konu var anlamadım.
Dünya hassas kalpler için cehennemdir kardeşLütfen yanlış anlamayın neden komik ifade gönderiyorsunuz bunda gülecek ne var anlamadımBen insanları üzmekten kırmaktan çekinirim duygu kalmamış hiç