- 11 Mart 2013
- 33.594
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.829
- 798
- 32
kızlar merhaba bu aralar ne kadar çok bdv ye gelmeye başladıgımı fark ettim neyse konuya geliyim hemen
geçen gün bi konu açmıştım kızlar bolca konuşmuştuk konu hakkında http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beş-kuruş-etmezmişim.744232/ .kızla 2 amcam var ikiside karısını aldatıyor ve diger konumda da anlattıgım gibi bana ahlak dersi vermeye çalışıyorlar bugun telefeon faturaları şirkete geldi bizde muhasebeci ile fturaları işleyecektik zarfları açmaya başladımki telefon dökümleri var işte aradıgım fırsat dedim içimden. çünkü daha önce amcamın arabasında işe gelirken bir kadınla konuşmasını duymuştum canımcı cicimli kadının numarasının son 4 rakamını biliyordum. faturaların ayrıntılarını aldım tabi 2 numara var sürekli msjlaşıp 1 dkka bir konuştugu içimde huzur var kızlar bana böyle ahlak derdi verenlerden birisinin sevgilisini yakaladım digerini daha bulamadım ama onuda bulucam karşıma geçip 5 para etmezsin dediklerinde sen kaç para edersin karının cocugunun rızkını başka kadınlara yediriyorsun dicem ama ona daha zaman var şimdiki sorunum acaba numaraları bi kontrol etsemmi kim olduklarını ama nasıl bi akıl verin ne yapıyım ben böylelikle anladımki allahın sopası yokmuş dün gece çok dua etmiştim beni başkalarının yanında küçük düşürme diye bakın çıktı birşeyler işte