• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın sopası yokmuş

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.594
En iyi cevaplar
1
53.829
798
32
kızlar merhaba bu aralar ne kadar çok bdv ye gelmeye başladıgımı fark ettim neyse konuya geliyim hemen :oops: geçen gün bi konu açmıştım kızlar bolca konuşmuştuk konu hakkında http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beş-kuruş-etmezmişim.744232/ .kızla 2 amcam var ikiside karısını aldatıyor ve diger konumda da anlattıgım gibi bana ahlak dersi vermeye çalışıyorlar bugun telefeon faturaları şirkete geldi bizde muhasebeci ile fturaları işleyecektik zarfları açmaya başladımki telefon dökümleri var işte aradıgım fırsat dedim içimden. çünkü daha önce amcamın arabasında işe gelirken bir kadınla konuşmasını duymuştum canımcı cicimli kadının numarasının son 4 rakamını biliyordum. faturaların ayrıntılarını aldım tabi 2 numara var sürekli msjlaşıp 1 dkka bir konuştugu içimde huzur var kızlar bana böyle ahlak derdi verenlerden birisinin sevgilisini yakaladım digerini daha bulamadım ama onuda bulucam karşıma geçip 5 para etmezsin dediklerinde sen kaç para edersin karının cocugunun rızkını başka kadınlara yediriyorsun dicem ama ona daha zaman var şimdiki sorunum acaba numaraları bi kontrol etsemmi kim olduklarını ama nasıl bi akıl verin ne yapıyım ben böylelikle anladımki allahın sopası yokmuş dün gece çok dua etmiştim beni başkalarının yanında küçük düşürme diye bakın çıktı birşeyler işte

Farklı bir numaradan arayıp '... yerden arıyorum kiminle görüşüyorum acaba' de.
Şansın varsa öğrenirsin.
Ama mühim olan bunu koz olarak mı kullanacaksın, eşlerinin aptal yerine konmasına mani mi olacaksın?
Koz olarak kullanıp tehdit unsuru yapacaksan hiç girişme gitsin.

beni bile heyecan bastı...
süper olmuş bu....
cıa diye bi program var onu yükle tlf ordan bak canım kim olduguna.
tlf kaydet. watsapdan vs. bakmaya calış ;)

Farklı bir numaradan arayıp '... yerden arıyorum kiminle görüşüyorum acaba' de.
Şansın varsa öğrenirsin.
Ama mühim olan bunu koz olarak mı kullanacaksın, eşlerinin aptal yerine konmasına mani mi olacaksın?
Koz olarak kullanıp tehdit unsuru yapacaksan hiç girişme gitsin.
her ikisinide yapıcam

bi plan yap. o kadını konuşturmamı olur başka şeymi düşün.
ama bunları amcana söylerken vs. tek olma. babanda olsun. amcanın eşide olsun.
topla milleti gerekeni yap.
tek başına karşısına gecersen seni susturmaya calışır.
ama herkesin gözü önünde yaparsan kanıtlarsan. cok güzel rezil olur.

tedirgin oldum ben ya. kimseye söyleme bence

kızlar merhaba bu aralar ne kadar çok bdv ye gelmeye başladıgımı fark ettim neyse konuya geliyim hemen :oops: geçen gün bi konu açmıştım kızlar bolca konuşmuştuk konu hakkında http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beş-kuruş-etmezmişim.744232/ .kızla 2 amcam var ikiside karısını aldatıyor ve diger konumda da anlattıgım gibi bana ahlak dersi vermeye çalışıyorlar bugun telefeon faturaları şirkete geldi bizde muhasebeci ile fturaları işleyecektik zarfları açmaya başladımki telefon dökümleri var işte aradıgım fırsat dedim içimden. çünkü daha önce amcamın arabasında işe gelirken bir kadınla konuşmasını duymuştum canımcı cicimli kadının numarasının son 4 rakamını biliyordum. faturaların ayrıntılarını aldım tabi 2 numara var sürekli msjlaşıp 1 dkka bir konuştugu içimde huzur var kızlar bana böyle ahlak derdi verenlerden birisinin sevgilisini yakaladım digerini daha dicem ama ona daha zaman var şimdiki sorunum acaba numaraları bi kontrol etsemmi kim olduklarını ama nasıl bi akıl verin ne yapıyım ben böylelikle anladımki allahın sopası yokmuş dün gece çok dua etmiştim beni başkalarının yanında küçük düşürme diye bakın çıktı birşeyler işte
et kız et meraklandım bir de tanıdık çıkmasın Allah korusun:KK60:

Dikkat et amcalarına ders vermeye çalışırken aile faciasına sebep olma sakın
Bu bilgileri baban yanındayken paylaş ama kimseye duyurma
Yengelerin durumunu bilemezsin, bilip de idare eden kadın çok, benim kocam yapmaz b.. atıyorsun diyen modeller çok
Babanı zor durumda bırakma ihtimalin var
O yüzden sadece baban varken söyle bir şey diyeceksen, sonrasını baban şekillendirsin

Kız ben bile heyecanlandm .ne yapcan .bence kadını knuştur önce.nebilim adres falan.takip et amcanla yakala bas fotogrfı.

bi plan yap. o kadını konuşturmamı olur başka şeymi düşün.
ama bunları amcana söylerken vs. tek olma. babanda olsun. amcanın eşide olsun.
topla milleti gerekeni yap.
tek başına karşısına gecersen seni susturmaya calışır.
ama herkesin gözü önünde yaparsan kanıtlarsan. cok güzel rezil olur.
ben şuan için kimseye duyurmucam canım 2 numara vardı birinin adını birinin resmnini buldum

yapman gereken bu aldatılmaları gün yüzüne çıkarmak

ama şöyle de bir şey var, sen her şeyi ortaya çıkarır onları rezil edersin ama 3 gün sonra eşleri onları affeder seni suçlar tek kötü sen olursun bu ..... (sıfat bulamadım ayıp kaçacak) adamların da ekmeğine yağ sürmüş olursun

ben olsam yedi düvele rezil ederdim, ama nası bir aile yapın var bilemediğim için uyarmak istedim malum Türkiye şartları bir bakmışsın ailenin yüz karası, dedikoducusu, iftiracısı oluvermişsin. kanıtlarını sağlam tutmanı öneririm.

Dikkat et amcalarına ders vermeye çalışırken aile faciasına sebep olma sakın
Bu bilgileri baban yanındayken paylaş ama kimseye duyurma
Yengelerin durumunu bilemezsin, bilip de idare eden kadın çok, benim kocam yapmaz b.. atıyorsun diyen modeller çok
Babanı zor durumda bırakma ihtimalin var
O yüzden sadece baban varken söyle bir şey diyeceksen, sonrasını baban şekillendirsin
canım suan için sadece kadının kim oldugunu öğrenmeye çalışıcam telefon dökümünüde saklıcam

yapman gereken bu aldatılmaları gün yüzüne çıkarmak

ama şöyle de bir şey var, sen her şeyi ortaya çıkarır onları rezil edersin ama 3 gün sonra eşleri onları affeder seni suçlar tek kötü sen olursun bu ..... (sıfat bulamadım ayıp kaçacak) adamların da ekmeğine yağ sürmüş olursun

ben olsam yedi düvele rezil ederdim, ama nası bir aile yapın var bilemediğim için uyarmak istedim malum Türkiye şartları bir bakmışsın ailenin yüz karası, dedikoducusu, iftiracısı oluvermişsin. kanıtlarını sağlam tutmanı öneririm.
ben rezil ederim ama ailede facia çıkar valla çok fena olur kim oldugunu öğrenip susucam gerekirsede alttan laf söylicem herkese anlatmıcam yani

Back
X