- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
seni sinsi yılan dicek amcan sana.dökümleri saklıcam aldım wcde baktım ama ayrıntılarına evde bakıcam
hatta sevgilini ailesini bile karıştırıcak. bana tezgah kurdular diye :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni sinsi yılan dicek amcan sana.dökümleri saklıcam aldım wcde baktım ama ayrıntılarına evde bakıcam
he valla aynen öyle olacakseni sinsi yılan dicek amcan sana.
hatta sevgilini ailesini bile karıştırıcak. bana tezgah kurdular diye![]()
![]()
Kizi kargo sirketinden ariyo gibi arasam ne dersin ama arayacak numara.bulamiyorumseni sinsi yılan dicek amcan sana.
hatta sevgilini ailesini bile karıştırıcak. bana tezgah kurdular diye![]()
![]()
öyle haklısınki canım yengem bir kere eğer aldatırsan annemin evine giderim demiş buda s.. ol git demişSakin olay cikartayim deme .. Yengelernin ne sucu var asil rezil olacak onlar amcana birşey olmazki kimse niye yapiyosun demez kadin memnun edememiş derler. Bu dünya boyle canim yine sen suçlu olursun benden söylemesi. Bi hesabin varsa amcanla çöz bence. Gerekirse tehdit et ama eğer korkmuyorsada yengen biliyor ve sineye cekiyordur en kotusude bu ya zaten.
aslında amacım olay çıkarıp kimseyi rezil etmek degil bana böyle şeyler söyledi ya hani sonuçta kendide adam degil bunu gördüm ya başka birşey istemiyorumvalla evliyim bende birçok kişinin pisliğini biliyorum ama
sizin kadar cesur değilim
bence amcanızın size söylediği şeyler hoş değil
benimde dayım çok üstüme gelirdi hiiçç takmadım bile
sen kendini bil boşver intikam almayı
zaten sen gördüğüne göre amcan
eşine göstermiştir bile ipuçlarını o görmezden geliyordur
kendine dön boşver o kendini bilmezleri
Babam duysa ne olur kiOrtalik cok karisir ve yengen zaten hissediyordur tlf unu falan coktan karistirmistir baksana amcan gidersen git demis yengene. o yuzden yengene duyurma ama babana duyurabilirsin meselaaa
Aynen oyle canimsen soylersin herkes iyi olur sen kotu olursun bence bosver.. ilahi adalet canim yalancinin mumu yatsiya kadar
Canim derdim intikam almak degil inan bana kizin kim oldugunu ogrenmek istiyorum beni zamani geldiginde cok yorarlarsa laf arasinda herkes kendine baksin demek icin istiyorum yoksa tum aileyi toplayip yenge bak senin lanet kocan boyle deme derdinde degilimbence ortalığı bulandırmaya gerek yok. amcaların ayıp etmiş ama yengelerinin ne yapacağını bilemezsin. belki yengelerinin haberi vardır ama bu durumu kabullenmiştir belki yoktur ortaya çıkınca onlar iyi sen daha da kötü olursun. sonuçta siz bir ailesiniz. ben olsam susardım. intikam alsan ne olacak? sana ne faydası olacak?