• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın sopası yokmuş

Hicbir insan aldatilmayi haketmez eğer yengenizede kotu davraniyorsa hic beklemeden anlatan derim yada ilgilenecekse eğer konuyu babaniza anlatin bir büyükten fikir almak iyidir
Babam biliyo ama birsey yapmiyo yengemle normaller de benim soyleneye cesaretim yok adamin yapmaya cesareti var soyledikten sonra ne olur ondan korkuyorum ama benim uzerime gelinip uzmeye devam edilirse amcama soylerim yedigin haltlari biliyyorum sen kendi yaptiklarina bak sonra cevrendeki insanlara konus dicem ya

Babam biliyo ama birsey yapmiyo yengemle normaller de benim soyleneye cesaretim yok adamin yapmaya cesareti var soyledikten sonra ne olur ondan korkuyorum ama benim uzerime gelinip uzmeye devam edilirse amcama soylerim yedigin haltlari biliyyorum sen kendi yaptiklarina bak sonra cevrendeki insanlara konus dicem ya
Babaniz bile bildiği halde göz yumuyorsa ama ayip değil mi kardeşi abisi neyse uyarmali adam da nasilsa kendi yaptigini görmeden sana üstelik sen bekarsin evlenmeyi düşünüyorsun laf atiyor

Babaniz bile bildiği halde göz yumuyorsa ama ayip değil mi kardeşi abisi neyse uyarmali adam da nasilsa kendi yaptigini görmeden sana üstelik sen bekarsin evlenmeyi düşünüyorsun laf atiyor
Iste hepsi ayni halt tobe tobe yaa

bi plan yap. o kadını konuşturmamı olur başka şeymi düşün.
ama bunları amcana söylerken vs. tek olma. babanda olsun. amcanın eşide olsun.
topla milleti gerekeni yap.
tek başına karşısına gecersen seni susturmaya calışır.
ama herkesin gözü önünde yaparsan kanıtlarsan. cok güzel rezil olur.
Bu rezillikten fazlasini getirir kadin tutar adami boşar sonra aile bu kizi hiç affetmez sadece amcana santaj yap bence söyleme nasil öğrendiğini ama önlem almasin

benim ve eşimin ortak bir arkadasi karisini aldatiyordu adami kibarca tehtid ettim karina söylerim gibisinden sonuç biz bosanmanin eşiğine geldik herif gününü gün etti böyle şeyler biraz tehlikeli bizim toplumumuzda yapan aklanir affedilir de söyleyen affedilmez

Olabilir ne kargosu kim göndermiş derse ne yapacaksiniz peki bilgi veremiyoruz derseniz anlar mi acaba
Dayım karısını aldattığında bizde böyle bir numaradan isim ögrenmeye calısmıstık. Ben avondan arıyorum hediyeniz var falan demiştim. Kadının bütün bilgilerini almıştım. Adı soyadı, evli çocuklu herseyi ögrenmıstım.

Bu rezillikten fazlasini getirir kadin tutar adami boşar sonra aile bu kizi hiç affetmez sadece amcana santaj yap bence söyleme nasil öğrendiğini ama önlem almasin

benim ve eşimin ortak bir arkadasi karisini aldatiyordu adami kibarca tehtid ettim karina söylerim gibisinden sonuç biz bosanmanin eşiğine geldik herif gününü gün etti böyle şeyler biraz tehlikeli bizim toplumumuzda yapan aklanir affedilir de söyleyen affedilmez
yengeme soyleyemem kesin oldururler beni valla

Çiçeğiniz var de olmaz mı?
Gönderen adını gizleyebiliyor. İstediği kadar araştırsın bulamaz:KK66:
Avon nerden aklina geldi yaa ben konusmak istemiyorum birini bulmam lazim tabi bi hat lazim nerden aricam

Avon nerden aklina geldi yaa ben konusmak istemiyorum birini bulmam lazim tabi bi hat lazim nerden aricam
O zamanlar çok yaygındı bu avon :)
Kadın sonuçta dedim ve denedim şansımı ve yedi önemli olan o. Ankesörlüden arayabilirsin.

Back
X