Allahin verdigi cani almaya yuregum el vermiyor ama ölmek istiyorum

gunesingolgesi1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
18
0
6
Afyon
17 yasindayim lise son ogrenciyiyim .Mutsuzum. Ailemle babamdan haric kimseyle anlasamiyorum .Eve gitmek icimden gelmiyor.. simdiye kadar hic sevgil im olmadi ve bu cok uzuyo beni.. bende sevdim hep platonikti cunku ben cirkinim. etrafimdaki kizlarin hep sevgililerinden konusmasi beni cok uzuyor . Bende sevildigimi bilmek hissetmek istiyorum ama olmuyo ne gunah islede bu kadar kotu hayatim var diye dusunmekten kafayi yedm sizofren olmaya dogru yol aliyorum bu beni korkutuyo Ölswmde kurtulsam diye Allaha yalvaryorum bunlari icimi dokmek icin yazdim ..

Bende 17 yaşımdayken böyleydim,herkes aynı sanırım bu yaşlarda
Geçecek zamanla emin olabilirsin
Kendine haksızlık etme lütfen

Sacmalama ablacim..benim yari yasimdasin..bazen insanin mutsuz oldugu zamanlar olur ama olmek niye?hayat zaten cok kisa.senin yuregin guzel olsun yeterki ablacim guzellik karin doyurmuyor..seni sevecek biri elbet cikacak karsina daha cok erken..sakin bi daha aklina boyle seyler getirme..allahin verdigi cani ancak o alir..eminim kaderin guzel yazilarla yazilmistir onun katinda..sen sadece dua et..manevi yinden ruhunu doyur once..allah senin yaninda olacaktir guzel kardesim..

17 yasında ailesiyle anlasabilen kac insan vardır acaba

ergenlik cagındasın bu tarz düsüncelerin normal olmasada normal diyelim :))

hepimiz o yaslarda kapıldık bu tarz aykırı saglıksız düsüncelere

cok degil en fazla 5 yıl sonra güleceksin bu hallerine

ya hayır lutfen nedemek olmek ıstıyorum bak hangımızın hayatı dort dortluk kı sakın olmeyı falan dusunme herseyın bı caresı mutlaka vardır

Canim bu yasta bunlari yasaman normal tam ergenlik çağındasin . Hepimiz geçtik o donemden allah herkese ayri bi guzellik vermistir kendini cirkin gorme kendine guven . Ailenle bi sorununmu var neden sadece babanla anlasabiliyorsun. sana su kadar soyliyyim hepsi gecicek ölmek ne demk daha 17 yasindasin tatlim daha neler goreceksin :) evde kalmis degilsin ya :)

iQUOTE=esradlr;32312651]Bende 17 yaşımdayken böyleydim,herkes aynı sanırım bu yaşlarda
Geçecek zamanla emin olabilirsin
Kendine haksızlık etme lütfen
[/QUOTE]

elimde degil cirkinim bi kisi bile seni seviyorum demedi e bu beni kahrediyo neden ben ddiyesormaktan kafayi yer oldumokulda muhabbbet edeyim kzlaela diyorm basliyolar sevgililerini anltmay aglamaktan gozyaslarim kalmdi zamqnla geccegini hic dusunmuyorum cirkin cirkindir

Tamda senin yaşındayken bi çocuğu seviyordum.
4 yıl platonik sevdim onu.
O kadar hayal kurdum, o kadar masum sevmiştm ki onu.
Sevdiğimi söyleyince önce alay etti sonra hiç beklemediğim çok kırıcı bir kelime söyledi.
O kelime öyle kırdı ki beni, bende intiharı düşündüm hemen.
Güzel değilim, sevgilim yok, sevdiğim kişi sevmiyor, mutlu değilim vs vs.
Bi sürü düşünce kapladı beynimi.
Ama sonra zamanla büyüdükçe hepsi geçti gitti.
O günleri günlüğüme yazmıştım.
Arada açar okurum o anılarımı.
Çok gülerim.
Yani diyeceğim o ki geçecek.
Emin ol zamanla büyüdükçe bu sıkıntılara güleceksin.
Ergenliğin tam ortasındasın şu an.
Hayattan zevk almaman bundandır işte..

17 yaşındayken bunları yaşaman çok normal çoğu insan bu süreçten bu şekilde geçer.kendini çirkin bulmayı da bırak.Şu an da sevgiliyi de ihtiyacın yok hem illa ki seni sevecek seni dünyalar güzeli bulacak kişi karşına çıkacaktır.Demek ki şu an henüz zamanı değil.Ailenle de iyi geçinmeye çalış.Yakın zaman da bugünleri atlatman dileğiyle...

Bunlar ölünecek sebepler değil canım.
Ölmeye sebep de olmaz gerçi ama.

Son düzenleme:
herkese tesekkurler.. annem hic sevdigini belli etmz kardesim dusman bana (soran icin bu) sabır sabır diye dua ediyorum gecicegini biliyorum bu halimede gulucem ama suanki dusumcemle kendime zarar vetiyorum icine kapanik duygusal susan biri haline geldim tek soru neden ben bunu dusunmekten ne derslere calisiyorum nede hayatin tadini cikartiyorum bitkisel hayat gibi bisey

Bence sen çok güzel bir kızsın
Ama biraz karamsarsın
Bir gülüş bile insanı ne kadar değiştirir oysa ki

Aile sorununun sadece kendi evinde olmadığını bileceksin öncelikle
Ne sorunlar yaşayanlar var ki duysan haline şükredersin belki. Herkesin derdi kendin zor ama rahatlamanı sağlar bu durumu da göz önüne alman.
Sevgili olmama sorununa gelince çok da önemli değil illa sevgilin olması.
Zaten yaşın küçük, üniversiteye hazırlan önceliğin bu olsun. Orada daha sağlam arkadaşlıklar kurarsın.

Son düzenleme:
o yaşlarda ben de kendimi çirkin sanardım. ailevi problemler de vardı. şimdi elhamdülillah kendimden gayet memnunum, ailevi sorunları da artık takmıyorum. zaten öleceğiz, gelme amacımız var. imtihandayız. başarıyla gidelim inşallah :)

geçecek emin ol. ergenlik çağları öyledir :)

Saçından mı memnun değilsin kestir
Kaşından mı memnun değilsin aldır
Bunlar basit şeyler zaten, herkes yapıyor

Ama en doğal güzellik ne biliyo musun
Gülüşün

Somurtuk bi yüzle dururken resmini çek
Bi de gülerken çek

( Sonra aradaki 7 farkı bul dermişim )

kötü bir yaştasın. buna inan. ben de 17 yaşındayken bir köprünün kırık olan camının, boşluk kısmında durmuş. atlıyorum artık bitti demiştim.

son anda arkadaşım tutmuştu.

o yaşlarda çok güzel olmazsın zaten bir şey bekleme.
ilişki hiç bekleme

o çok sürüncemeli bir yaş. kötü bir dönem.
ben çirkindim. büyüdükçe güzelleştim.

biraz daha büyüdüm ciddi ilişkilerim oldu.

ergenlik diyor ya büyüklerimiz, korkuyorlar ya bu çağdan.
tam olarak bu dönemdesin. biraz zekiysen algılar az hasarla atlatırsın.

17 yasindaydim cok degil bundan 5 sene once. Her gece sinir krizleri aglamalar olmek için cabalamalar annem benim doktor doktor dolastirirdi . Ilaclar iciyordum bi tane ictimmi saatlerce uyurdum icmeyecgm diye yalvariyordum ama annem zorla iciriyordu . Okulda benle herkes yuruyen cenaze diye dalga geciyordu ve ben iyice krizlere giriyordum intiharda ettim daha dogrusu etmeye calistim bi saat hastanede o halde yatinca pisman oldum . Sonra noldu 2 sene sonra bazi seyler değişmeye basladi kisiligimi buldum karakterim oturdu . O merve benmiyim diyorum donup eski halime . Benimle hergun dalga geçen arkadaslrm facebooktan yıllar sonra beni bulup bu halimi gorup ne kadar guzelsin ya aslinda biz oyle demeye calismamistik diye yalakalik yaptilar :)

Aci oluyor , eziyetli oluyor ama illa ki geçiyor . Her yasadigin aci her akittigin gozyasi sana bir guc oluyor daima ayakta duran cok güçlü bir kiz olacaksın emin ol.. Eğer istersen..

Dua ile. Hersey yoluna girecek emin ol

Abin ya da erkek kardesin varsa ailede bir tek babanla anlaşman normaldir :) Anneler genelde oğullarına babalar da kızlarına düşkün oluyorlar en azından benim de durumum öyleydi.Ki hala babamla çok daha iyi anlaşırım.Ergenlikten dolayı burnun daha büyük duruyor sivilcelerin feci şekilde çoğalmış, saçların azalmış vs bile olabilir.Ama bedenin seni yepyeni bir hayat için hazırlıyor... :) Hem güzel olmayı neden bu kadar takıyorsun ki hem o kadar önemsiyorsan unutma çok değil 5 yıl sonra kendi paranı kazanıp baştan aşağı kendini değiştirebilirsin. Bu yıllarda kişiliğini güzelleştirmen gerekli tatlım benim Bana istediğin zaman mesaj atabilirsin emin ol seni anlıyorum herkes bu duyguları yaşamıştır.Gelecekte şu düşüncelerini hatırlayıp gülümseyeceksin.Bu arada etrafındakileri de çok takma bu dünyada sen kendin için varsın onlar için değil.

Son düzenleme:

canım benim bak ben 19 yaşındayım. inan bana ben de aynı şeyleri yaşadım. bak şu an senin kanın çılgın ve agresif tam o dönemdesin. ben de sevgili isterdim ailemle ise hala anlasamıyorum. aileyi geç sosyal çevrem çok kısıtlı konustugum erkek yok denecek kadar az. inan senden iyi değil durumum benim de. ama şu intihar ve ölme olaylarını atlattim ben. inan ben de çok düşündüm ama iman ve Allah inanç gücüm her seferinde kurtardı beni. sakın ha bak, bu yaşta olur intihar şeyleri daha sonra iyiki yapmamışim diye dua edeceksin. oralara yaklaşma bile. bak şimdi canım, sevgili diyorsun, tamam haklısın ama benim arkadaşlarımdan bile daha sevgilisi yok onu geçtim koca kadınların bile yok daha. ona takılma sen, evlenene kadar çok sevgilin olur senin, 10 sevgili yapıp ayrilip aşk acisi çekeceğine ilerde 1 sevgili yap birkaç yıl çık evlen daha iyi değil mi? bu yaşta erkekler sadece eğlence düşünür çünkü. ha arkadaş ortamı yap gez eğlen yine. bak benim de yoktu ve hala doğru düzgün bi aşkım yok hep kısa sürdü ve ayrılırken çok ağladım. çirkinim deme eminim benden güzelsindir. bi söz var altın olsam herkes degerimi bilir , demir olayım sadece anlayan bilsin degerimi diye. doğru, kalbini sevsin seni seven, sonuçta senden çirkin belki de engelli özürlü kardeslerimiz var evli veya sevgilisi olan. onu geçtim, hala rahat değilsen sen de çirkin erkek bulur razı olursun şaka bir yana, aile konusu şöyle , ben de anlasamiyorum. benim annem uvey hem. çözüm ne biliyor musun çok sıkı çalış üniversite şehir dışında oku. ben mal gibi çalışmadım ve burda kaldım maalesef şimdi ise mezun olmayı bekliyorum belki sinava girip başka yeri kazanırım bilmiyorum ama ne kadar öfke duyarsan duy hepsi geçecek daha gençsin çok az kaldı. inan bana ben de diyorum of gençligimi yasayamadim diye ama bazıları şanssiz doğar güzelim belki şans ilerde güler tamam mi sen sabret yalnız degilsin bak.

Canim ben de 20 yasimdayim nerdeyse sevgilim olmadi.Kendim istemedim hem uzak oldum.Bir sorun haline getirmedim.Simdi universitedeyim ayaklarimin yere saglam bastigini hissediyorum.İsim olsun sonra esim olsun :) Artik devir zorlasti oncelik ekonomik ozgurlugunu eline alan bayanlarda.17 yasimda ben de cok kafama takardim kimseyle anlasamazdim su 3 sene o kadar degistirdi ki.Her gun intihar etmeyi dusunurdum saf gibi.İyi ki hayatimin hatasini yapmamisim iyi ki bu kadar guzel gunler yasamisim.Ne diyorduk once universite sonra is sonra es.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…