Allahından bul babaanne! Bu gece içimi döküyorum.

kismetmisnapcan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
152
4
16
İstanbul
Çok doldum bunaldım anlatacak anlatsamda beni anlayacak kimse yok çevremde, evet bu gece içimi döküyorum.

Ben 16 yaşındayım. Babaannemin evinde yaşıyoruz ben küçükken maddi sıkıntılardan dolayı taşınmışız buraya. Taşınmaz olaydık!!
Kendimi bildim bileli babaannemle annem hep kavgalılar. Bugüne kadar babaannemdir dedim göz yumdum tartışmalarına anneme iftiralarına hakaretlerine ama artık affım yok ne olduysa iki gün önce oldu.

Babaannem annemi temizlikçi gibi kullanır. İki gün önceki akşam çat kapı misafir gelmişti eve çoluk çocuk doluştular yediler içtiler. Annem gündüz çalışıyor akşamda hizmet edemedi herşeyi ben yetiştirdim. Annem çok yorgundu erkenden yattı. Misafirlerde gece 2'de gittiler. Ertesi sabahta okula gidecem zaten bulaşıkları yıkayamadım. Sabah okula gittim döndüm. İçeri girdiğimde babaannem yatıyodu. Babaanne noldu dedim iyi değilsin başladı bana annemi kötülemeye. Senin anan şöyle senin anan böyle sabahtan beri temizlik yapıyorum ayh belim belim bak senin anan beni ne hale getirdi bi işe yaramadı gitti keyfine yattı misafirlere rezil etti beni falan içim şişti. Bulaşıklarıda yıkamış dedim ben gelince yıkardım niye uğraştın? anan halimi görsünde hatasını anlasın dedi :@

5 dakika yattıktan sonra turp gibi ayağa kalktı zaten. Akşam annem geldi sofrayı hazırlıyoduk. Az sonra babam geldi. Babaanneme ne olduysa babam gelince birden hastalandı. Annem mutfaktayken benim yanımda babama annemi kötüledi yok beni yordu bi işe yaramadı beni düşürdüğü şu hale bak tüm işleri bana yaptırdı belim koptu hiç mi vicdan olmaz...

Sesimi çıkarmadım babam sallamaz zaten diye ama noldu annem geldi elinde tabakları koyacaktı babam koy şu tabakları içeri gel hemen dedi annem koydu gitti kapıyı kitlediler babam anneme nasıl bağırıyo sen nasıl bi insansın yaşlı başlı kadına yaptıklarına bak kadının ayağa kalkacak hali kalmamış falan. Annemde kendini savunmaya çalışıyo konuştukça daha çok ses yükseliyo babaannemde yanımda bıyık altı gülüyo. Mutlu musun babaanne senden nefret ediyorum dedim karışma sen git yemeği ısıt dedi :@

bende başlarım yemeğine insanda iştah mı bıraktın bıktım senin iftiralarından hakaretlerinden dedim bunu söylerken biraz sesimi yükselttim kadını öldürecektim sinirlerim tepeme çıktı artık babaannem yürü git o...pu terbiyesiz anası gibi nolcak dedi bende bağırarak allah senin belanı versin pislik karı dedim

o sırada babam içeri geldi ve benim dediklerimi duydu yemin ediyorum hayatımda bu kadar utanmamıştım yüzüm kıpkırmızı oldu babam ne dedin sen diyerek üstüme yürüdü bende özür dilerim dedim kısık sesle utancımdan yerin dibinin dibine girmişim yere bakıyodum nasıl oldu anlamadım ama babam bana sert bi tokat patlattı işte benim için babaannemde babamda dün akşam itibariylen bitti bugün kimsenin yüzüne bakmadım konuşmadım allahından bulsunlar ömrüm boyunca unutmicam.

Özet: Misafirler hayatımı kararttı.

'acaba bizde yaşlanınca böyle mi olacagız'' diyorum bazen kendıme
ve bır yanımda şunu söyluyor: ''yaşlılık işi değil, vicdan, insanlık işi'' diye.
1 ayağı çukurda, ama hala kötülüklerden geri kalmıyor
allahında vardır elbet bir adaleti, demek ki daha zamanı değil!
ne geçiyor eline be çiğ süt emmiş insanoğlu? dua et gelının senı evınde istedi, dua et, oğlun senı evıne kabul etti, dua et allah gelınıne sende olmayan bir şey vermiş; vicdan.

bir kadının, diğer bir kadına ettiklerini ve diğer kadına şiddet uygulandıgı görüp ses etmedığını görünce
aklım şaşıyor...
kötülükten haz duyan insancık örneği.

canım çok üzüldüm durumuna.

ama hata yapmışsın, ne de olsa o senin babaannen. kötü niyetli birine onun gibi davranmak bizi onun seviyesine düşürür. sen de haklı olduğun halde çok haksız konumuna düşmüşsün.

ortalık sakinleştikten sonra babanla bu konuyu sakince konuş. suçlamak yerine annenle senin de yorulduğunuzu, ona yardım ettiğinizi ama babana olayların yanlış anlatıldığını söyle.

Bende onun seviyesine düşmek istemezdim ama hep sustum sustum içime attım dün gecede patladım babam anneme öyle bağırınca içim yandı dayanamadım işte hata ettim.
Babam annemde annem diyo başka bişey demiyo. Ben babama babaannemi kötülemeden bazı durumları anlattım zamanında ama adam benim annem öyle şey yapmaz diyo allah hepsine akıl fikir versin bana da versin bu gidişle çıldıracam çünkü
Evde küfürler hakaretler havada uçuşuyo rahat uyuduğum bi akşam hatırlamıyorum.

bence hiç hata falan etmemişsin. biri bana o...pu dicek ve ben benden büyük diye birşey demiycem yoook öyle bir dünya. bir babaanne torununa o.. diyorsa her türlü hakareti de hak ediyor demektir.namuss bu yani boru değill:47: baban da çok yanlış yapmış senin annen bana o.. dedi deseydin ne diyecekti bakalım.

bence hiç hata falan etmemişsin. biri bana o...pu dicek ve ben benden büyük diye birşey demiycem yoook öyle bir dünya. bir babaanne torununa o.. diyorsa her türlü hakareti de hak ediyor demektir.namuss bu yani boru değill:47: baban da çok yanlış yapmış senin annen bana o.. dedi deseydin ne diyecekti bakalım.

Öyle söylesem evden sağ çıkamazdım heralde :D
Ortalık durulsun diye bekliyorum şimdi.
Az önce kandil günü küslük olmaz diyerek babaannemin yanına gittim. Babaanne kandilin mübarek olsun ver elini öpeyim dedim bırak elini öptürmeyi yüzüme bakmadı sanki ben suç işlemişim gibi babam bu gece çalışıyo bakalım ne olcak zaman gösterecek.
Ama ben bu olanları o kadının yanına bırakmam. Ses kaydına videoya alcam bi sonraki kavgalarında bak bakalım o zaman ne oluyomuş çok sinirlendim

canım benim Allah senin babana akıl fikir versin. bugün kandil bol bol dua et. herşey baban da bitiyor çünkü. baban fırsat vermese babaannende öyle yanlış şeyler diyemez.

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın. Az bile yapmışsın. O.. ne demek? Nasıl torununa böyle hitap edebilir? Siz sustukça bu kadın üstünüze gelir. Bence çıkarın sesinizi. Bir süre sonra daha bağırıp çağıramaz. Ben senden 2 yaş büyüğüm yani öyle görmüş geçirmiş değilim ama bu dediklerim tecrübeyle sabittir :)

Küslük olmasın falan diye de ayağına giderseniz daha da surat asar, özür dilemenizi bekler. O sizin yüzünüze bakmıyorsa siz de onunkine bakmayın.

Haketmiş babaannen o lafları. Ben yaşlanınca insanlara hayatı zindan edeceksem Allah yaşlandırmasın o yaşa gelmeyeyim daha iyi diye düşünürüm hep. Babana neden söylemedin sana o pis hakareti ettiğini söyle hiç gizleme, bir daha ağız dalaşına girerseniz o babannenle sesini telefona kaydet sonra da babana dinlet geçrek yüzünü gösterin bu kadının.

Öyle söylesem evden sağ çıkamazdım heralde :D
Ortalık durulsun diye bekliyorum şimdi.
Az önce kandil günü küslük olmaz diyerek babaannemin yanına gittim. Babaanne kandilin mübarek olsun ver elini öpeyim dedim bırak elini öptürmeyi yüzüme bakmadı sanki ben suç işlemişim gibi babam bu gece çalışıyo bakalım ne olcak zaman gösterecek.
Ama ben bu olanları o kadının yanına bırakmam. Ses kaydına videoya alcam bi sonraki kavgalarında bak bakalım o zaman ne oluyomuş çok sinirlendim

Heh valla okumamıştım bu yazdığını ben yazmadan sen düşünmüşsün zaten. Hiiiç affetme al kayıtları ama kavga sırasında sen cevap verme bi tek babannen hakaret etsin i baban anlasın mazlumluğunu senin

iş o kadar basit değil
akrabayla bağı koparmak sıla-i rahim bağını koparmaktır ki Allahın hç hoşuna gitmezmiş
sabrederek dua ederek kötülüğe kötülükle karşılık vermemeleri lazım
anne de bunun bilincinde ki olaylar çığrından çıkmıyor

Son düzenleme:
Babaannemin amacı ne ne istiyo bilmiyorum.

Geçen hafta sonu hasta olmuştum annem beni sağlık ocağına götürdü ordan çıktık annem eczaneye gitti ilaçları almak için bende eve döndüm yatıp dinlenmek için.
Annem 3-4 saat sonra eve geldi. (Eczacıyla sohbete dalmış ordanda arkadaşıyla karşılaşmış oturup gelmiş)
Akşam babaannem babama yine annemden gizlice annemin başka erkeklerle buluştuğunu iddia etti. Yok annemin sevgilisi varmış beni erken göndermiş onunla buluşmak için kaç gündür eve geç geliyomuş babaannem söylemiyomuş babam yokken annemi mahallede başka adamlarlan görüyolarmış komşular anlatıyomuşşşş...
O ciddi ciddi anlatırken ben kendimi gülmemek için zor tuttum kim inanır bu hikayeye ama babam inanıyo işte.
Babamı fişekliyo hep alttan alttan dolduruyo babamın anneme bağırması ona zevk veriyo nasıl bi fantezi bu anlamış değilim.

Son düzenleme:
ben de bağını kopartsın demedim. sadece kendini ezdirmesin lafların altında kalmasın dedim. durup dururken kızcağız babaannesine hakaret etmemiş ki...

Hep aynı yalanları inanarak anlatıyo babaannem.
Sürekli dillendirince babamda annemin ağzını yokluyo nerdeydin naptın bugün bi yere gittin mi...
Annemde şüpheleniyo sende tuhaflık var ne var söyle noldu al sana yok yere tartışma. Olay büyüyo büyüyo birbirlerini yiyolar arka odada. Babaannem olacak kadında kıs kıs gülüyo.

Geçen hafta sonu hasta olmuştum annem beni sağlık ocağına götürdü ordan çıktık annem eczaneye gitti ilaçları almak için bende eve döndüm yatıp dinlenmek için.
Annem 3-4 saat sonra eve geldi. (Eczacıyla sohbete dalmış ordanda arkadaşıyla karşılaşmış oturup gelmiş)
Akşam babaannem babama yine annemden gizlice annemin başka erkeklerle buluştuğunu iddia etti. Yok annemin sevgilisi varmış beni erken göndermiş onunla buluşmak için kaç gündür eve geç geliyomuş babaannem söylemiyomuş babam yokken annemi mahallede başka adamlarlan görüyolarmış komşular anlatıyomuşşşş...
O ciddi ciddi anlatırken ben kendimi gülmemek için zor tuttum kim inanır bu hikayeye ama babam inanıyo işte.
Babamı fişekliyo hep alttan alttan dolduruyo babamın anneme bağırması ona zevk veriyo nasıl bi fantezi bu anlamış değilim.

Babaannen şizofren galiba.. Malesef ki bende de var böyle babaanne. Tek farkı annemi bizden daha çok sever beni kötüler..

Ya ben diyorum baba ayrı eve çıkalım bu böyle olmaz ben derslerime odaklanamıyorum kendi odam olsun istiyorum artık gibi şeyler söylüyorum ama para yok diyo geçiştiriyo para var para bol evde ama bereket yok israf var babaannem bi yemek yapıyo maşşallah yemek yağ tuz salçadan ibaret. Koca koca tencerelerde yapıyo kendisinden başkası yemiyo herşey çöpe. İsraf olan yerde berekette olmuyo tabii.

Son düzenleme:
Başka bi zamanda savunması babaannen yaşlı kadın yalnız bırakamayız oluyo.
Kadın turp gibi ya! Bi babam varken hasta babam işteyken annemle bana kan kusturuyo.
Bi kaç defa daha taşınma konusunu açtığımda babaannem duydu o akşamki yemekte de eğer gidersen hakkımı helal etmem dedi babama.
Kadın kafayı yedi ya da bizlen eğleniyo kendince.

Bu annenizin namusuna iftira, ne demek başka erkeklerle buluşmak:53::53:
Bunun daha ötesi yok.
Allah tez zamanda akıl fikir versin diyecem ama artık onun gözleri, kulakları gerçeğe, vicdana kapanmış,
kalbi kararmış.
Allah ıslah etsin:50:

Önümde bi kaç seçenek var şimdi
Ya babaannem gene sataşınca videoya ya da ses kaydına alıp babama göstercem.
Ya babaannemi nakış kursu diye boks kursuna göndercem az kendine gelsin.
Ya da annemle alıp başımı çekcem gitcem babam biraz kıymetimizi anlasın.

Back
X