- 15 Kasım 2012
- 850
- 669
- 158
- Konu Sahibi kismetmisnapcan
Bugün bi arkadaşım yüzünden boş yere öğretmenden azar işittim izin alıp eve erken geldim babaannem öğlen uykusundadır diye kapıyı çalmadım anahtarla girdim babaannem odasında yoktu evde ararken bir de nerede göreyim!
Yatak odasında çekmeceleri karıştırıyodu beni görünce panik oldu ben napıyosun babaanne? dedim o da senin ne işin var okulda olman gerekmiyo muydu dedi bende asıl senin burda ne işin var dedim seccademi kaybettim onu arıyodum dedi bahaneye bak!
Daha öğlen okunmadı ama dedim yok dua okucam ben çekil diye beni çıkarmaya çalıştı izin vermedim annemin çekmecesinde seccaden ne arasın dedim salona gittim seccadesi her zamanki yerindeydi aldım verdim aa orda mıymış gözümden kaçmış heralde dedi
Ben odama giyinmeye gidiyodum ki hemen geldi yanıma elime para tutuşturup yavrum giyinmeden iki ekmek alıver gel fırından dedi beni evden uzaklaştırmaya çalışıyodu açık açık ne yapcaksa artık!
Bende akşam ararım babam alır dedim sen neylen yemek yiyecen hadi git evde ekmek yok dedi daha sabah bi ekmek duruyodu gittim mutfakta gösterdim ekmek var işte dedim yok o sana yetmez hem bende yiyecem hadi yavrum hadi diye beni resmen evden attı.
Neyse dedim fırına gittim aldım iki ekmek dönerken aklıma bi fikir geldi.
Bizim alt komşuyla babaannem çok iyi anlaşıyo. Kaç senedir arkadaşlar. Hep birbirlerine gidip gelirler. Bende belki onlan konuşursam babaannem düzelir diye düşündüm. Kapıyı çaldım evdeydi geçtim içeri. Biraz sohbet ettikten sonra durumu anlattım. Tabii aile meselelerini söylemedim. Hem zaten biliyodur alt komşu sonuçta seslerimiz geliyo.
Ben babaannemin başka eve gitsin istediğimi sürekli tatsızlık çıkardığını söyledim.
Babaannem babama eğer gidersen hakkımı helal etmem demişti. Yani bizim evden gitmemizi istemiyo. Hem zaten hangi paraylan gidecez. Amcalarım halalarımda anne gel bizde kal biraz değişiklik olur sonra evine geri dönersin diyolardı ama babaannem oralı olmuyordu.
Komşu da tamam kızım ben bugün kek yapacaktım zaten size de götürecektim sen merak etme ben konuşurum çok değişti babaannen farkındayım dedi. Bana hak verdi. Nihayet beni anlayan birisi çıktı oh be!
Eve geldim niye geç kalmışmışım ondan tartıştık yemek yedik. Şimdi komşunun gelmesini bekliyorum.
Sonradan kontrol etseydin çekmeceleri..
Bir şey arar gibi yapıp, annene ait olmayan şeyler de sokuşturuyor olabilir de.. dikkatli ol.!
benimde babanem çook kötü
allah onu kör şeytanından buldurtsun bizim hayatımızın içine etti resmen
geçen 10 gün kaldı şimdi deffoldu gitti.
annem onun yüzünden hayatından bezmiş iftiracı kadın.
zamanında babanem dedemi doldurup halamı ütü kablosuyla dövüp leğende elektirik şoku vermiş
benim babanemde böyle tehlikeli bir karı işte
kusura bakmayın belki ağır konuştum ...
kayınvaldelik konusunda kötülerin tacını alabilecek tek insan...
Canım onlar babaanne, dede filan değil.. Hatta bu tipler insan bile değil.. Hiç muhattap olmayıp, uzak durmak en iyisi..